Guangzhou Challenger :T.Ito-Middelkoop

<<

PePe6

Příspěvek ned 13. bře 2011 20:34:39

Guangzhou Challenger :T.Ito-Middelkoop

DNE -15.03.2011
ČAS - 02:00

ZEMĚ- Obrázek
MÍSTO-Guangzhou -Obrázek
ZÁPAS -

T.Ito Obrázek ObrázekVS.ObrázekObrázekMiddelkoop

T-Ito-Prvně jmenovaný je pro mě osobně favorit a to nejen v tomto Challengeru ale ve všech zápasech co nastoupi tento mladý Japonec podlé mého ve 22 letech na 173 pozici v žebříčku je velice uctihodne a od doby kdy jsem na něj prvně narazil na challnegeru v Singapuru mě velice zaujal . Tento hráč se dokáže v podobných podnicích dostat velice lehce do čtvrtfinale skoro pokaždé ze 4 turnaju -Singapore Challenger ,Burnie Challenger,Kyoto Challenger hral čtvrtfiale a i semifinale pouze v prestižním Melbourne se nedostal z 1 kola kvalif. Právě na domacím turnaji v tomhle týdnu Kyoto jsem čekal finale nebo výhru ale nedočkal jsem se "pouze" čtvrtfinale(osobně si myslim že možna prohral schválně ale vubec nevím čistě osobni doměnka )

Jeho povrch je podle mě právě koberec kde ma celkově uspěšnost 63 % ale na venkovním hřišti na tvrdém ma také slušný uspěch a to 58 % letos odehrál venku 11 zápasu a bilance je 7 výher a 4 prohry- ale nad hráči za ktere se nemusí stydět a ti jsou -Flavio Cipolla( ten vyhral právě Burnie Challenger ),Go Soeda (semifinale Singapore Challenger )a Adrian Mannarino .Se všemi zahral vyrovnanou partii buď v TB nebo ve 3 setech ! Na 22 roku je toho pro mě poměrně dost .

Matwe Middelkoop-Holandský hráč který na letošní nějaký veětší úspěch teprvé čeká je mu 27 a je 266 v žebříčku,jeho povrch bude zřejmě antuka kde ma 61 % uspěchu dosud . Tento hráč hrál před cca 5 dni turnaj v Sarajevu kde s lehkýma potížema prošel kvalifikaci ale prohral v prvnim kole s K.Beck který hrál final,ale nenastoupil . Holandec zatim letos zahral pouze prvni kola a kvalifikace vlastně , jedině kde vyhral byly právě kvalifikační utkáni 8 turnaju a pouze v Sarejevu se dostal do 2 kola a Cherbourg Challenger kde hral prvni a prohral . Asi velice zklamáni pro Middelkoop a venku bilance 0/3 mluvi za vše !

Závěr-Myslim si že Ito je o dost lepší, ikdyž bude určitě unavený z Japonska, ale přece jen 3 dny by měli stačit a hraje se stále na Asijském kontinentu kde by měli dominovat právě domáci šikmoocí hráč a bude asi podle mě těžké najit ve finalových bojích Evropana . GL :-ss
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

PePe6

Příspěvek ned 13. bře 2011 20:43:15

Re: Guangzhou Challenger :T.Ito-Middelkoop

Tak sem se dočetl tohle vím co je v japonsku ale nevim myslite že by to mělo takový vliv ??? žádam radu zkušených ..

-trošku nečekaně jde dnešní tip z challangeru, který se rozjíždí v čínském Ghoungzhou (nebo jak se to píše:D)

-v něm se utká Holanďan Middelkoop, který by mě nijak nezaujal, nebýt faktu, že hraje proti Japonci T.Ito

-za normálních okolností bych favorizoval Japonce, ale normální okolnosti nejsou bohužel :-( .. jistě každý ví o té katastrofě, co postihla v posl.dnech Japonce, a vlastně ještě pořád tu zemi sužuje a má své dozvuky .. málokterý Japonec asi nyní myslí na něco jiného než na tuto událost

-a na základě tohoto je založen i tento tip .. sám se divím, že Ito našel nějakou motivaci do tohoto challangeru .. nebudu spekulovat, proč startuje zde, ale myslím, že v hlavě asi tenis bude u něj tím posledním, co ho ted bude zajímat, a s tím by mohla klesnout výkonnost, nasazení a motivace do zápasu

-Middelkoop v tomto bude mít určitě výhodu, už jen proto, že v posl.dvou týdnech se slušně rozehrál na evrop.hal.turnajích, a přece jen bude mít i čistější hlavu, a kdyby mu nějak vadilo, co se děje v Japonsku, asi by si rozmyslel o víkendu svou účast zde v Číně

-ač tip je založen na čisté spekulaci, tak si myslím, že za ten kurz se to dá riskovat, tak GL :) !
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

confused

Příspěvek ned 13. bře 2011 20:48:27

Zajímavá teorie :) tady záleží, jak je Japonec psychicky odolný, jestli se dokáaže naplno koncentrovat na zápas a nabudit se k maximálnímu výkonu nebo jestli ho ta situace vzala natolik, že nemá v hlavě nic jinýho.. těžko říct, ale tip je to určitě zajímavej.. přeju hodně štěstí ;)
<<

PePe6

Příspěvek pon 14. bře 2011 1:58:07

Určitě zajimave to je mě by to třeba nenapadlo :D , ale když vemu zase kdybych hral na takové urovni určitě bych to nějak neřešil přeci jen ti hráči a všichni sportovci nebo většina hraje pro prachy a svuj užitek a ne pro to aby pomohli snížit cenu chleba v zemi nebo elektřiny že ? ... No kdybych byl teřba v jeho kůži tak bych to nevnimal anebo právě bych chtěl vyhrat abych aspoň udělal něco pozitivního pro ty lidi nebo tak ... ale jak řikaš je to dost zajimava uvaha, díky
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

Cradle

Příspěvek úte 15. bře 2011 10:44:45

Tatsuma Ito vyhral..
<<

PePe6

Příspěvek úte 15. bře 2011 12:42:31