Guangzhou Challenger :T.Ito-Middelkoop
ČAS - 02:00
ZEMĚ-

MÍSTO-Guangzhou -

ZÁPAS -
T.Ito

T-Ito-Prvně jmenovaný je pro mě osobně favorit a to nejen v tomto Challengeru ale ve všech zápasech co nastoupi tento mladý Japonec podlé mého ve 22 letech na 173 pozici v žebříčku je velice uctihodne a od doby kdy jsem na něj prvně narazil na challnegeru v Singapuru mě velice zaujal . Tento hráč se dokáže v podobných podnicích dostat velice lehce do čtvrtfinale skoro pokaždé ze 4 turnaju -Singapore Challenger ,Burnie Challenger,Kyoto Challenger hral čtvrtfiale a i semifinale pouze v prestižním Melbourne se nedostal z 1 kola kvalif. Právě na domacím turnaji v tomhle týdnu Kyoto jsem čekal finale nebo výhru ale nedočkal jsem se "pouze" čtvrtfinale(osobně si myslim že možna prohral schválně ale vubec nevím čistě osobni doměnka )
Jeho povrch je podle mě právě koberec kde ma celkově uspěšnost 63 % ale na venkovním hřišti na tvrdém ma také slušný uspěch a to 58 % letos odehrál venku 11 zápasu a bilance je 7 výher a 4 prohry- ale nad hráči za ktere se nemusí stydět a ti jsou -Flavio Cipolla( ten vyhral právě Burnie Challenger ),Go Soeda (semifinale Singapore Challenger )a Adrian Mannarino .Se všemi zahral vyrovnanou partii buď v TB nebo ve 3 setech ! Na 22 roku je toho pro mě poměrně dost .
Matwe Middelkoop-Holandský hráč který na letošní nějaký veětší úspěch teprvé čeká je mu 27 a je 266 v žebříčku,jeho povrch bude zřejmě antuka kde ma 61 % uspěchu dosud . Tento hráč hrál před cca 5 dni turnaj v Sarajevu kde s lehkýma potížema prošel kvalifikaci ale prohral v prvnim kole s K.Beck který hrál final,ale nenastoupil . Holandec zatim letos zahral pouze prvni kola a kvalifikace vlastně , jedině kde vyhral byly právě kvalifikační utkáni 8 turnaju a pouze v Sarejevu se dostal do 2 kola a Cherbourg Challenger kde hral prvni a prohral . Asi velice zklamáni pro Middelkoop a venku bilance 0/3 mluvi za vše !
Závěr-Myslim si že Ito je o dost lepší, ikdyž bude určitě unavený z Japonska, ale přece jen 3 dny by měli stačit a hraje se stále na Asijském kontinentu kde by měli dominovat právě domáci šikmoocí hráč a bude asi podle mě těžké najit ve finalových bojích Evropana . GL