|
|
Fotbalové tipy, výsledky, rozbory, analýzy.
sob 19. lis 2011 0:55:17 od rasto206
 VS. Zápas sa hrá 19.11.2011 o 16:00 Pôjdem asi proti bookmakerom a väčšine štatistikám, ale myslím, že sa to oplatí podať. Nazval by som to odvážny ale reálny tip, pretože už dávno nevyhrávajú tzv. favoriti a tzv. tutovky Určite dôležitá vec, je že Tevez nebude hrať, kvôli problému s trénerom, konkrétne to, že odišiel do Argentíny a zatiaľ sa nevrátil http://www.eurofotbal.cz/clanky/tevez-s ... je-165294/ ZRANENIA : Man.city 9 golovy strelec Aquero S., Nasri S., Hargreaves O., Tevez C. trest. Newcastle : 3golovy Best L.,Ameobi S.,Camaye Y., Tiote I.,Marveaux S. VZAJOMNE ZAPASY : 26.12.2010 Newcastle - man.city 1:3, 3.10.2010 man. city - newcastle 2:1 a 28.1.2009 man.city - newcastle 2:1 POZICIA A FORMA : Man.city je na čele anglickej premier league s formou 10:1:0 a Newcastke je 3. v tabuľke s formou 7:4:0...iba pripomínam, že ani jeden z tímov zatiaľ neprehrali v anglickej premier league POSLEDNE ZAPASY : 5.11.2011 QPR - Man.city 2:3, tento zápas som pozeral, QPR dokonca vyhrávalo, man. city nepodalo oslnujuci výkon, ale tri body si domov odniesli...5.11.2011 newcastle - everton 2:1...Tímy sú určite oddýchnuté, nakoľko mali 14 dní voľno kvôli reprezentačnej prestávke ZAUJIMAVY CLANOK K ZAPASU : http://www.eurofotbal.cz/premier-league ... ed-268281/MOJE TIPY : Vyskúšam si zahrať 2, za kurz 8,5, pretože si myslím, že bookmakeri podcenili Newcastle, je to taká tichá voda, ktorá ale dokáže vyhrať. Man. city má v poslednej dobe problémy s financiami, hráčmi ako je Tevez C.a podľa mna Manchester city ešte nie je na takej úrovni aby dokázalo hrať tri súťaže naraz, nemajú toľko skusenosti.
" Je lepšie hrať ako sa pozerať "
sob 19. lis 2011 11:48:00 od pslaufik
Píšeš tu nesmysli a vše motáš jen kolem Tevéze, který už nehrál ani nepamatuju a hrát už ani nebude co jsem četl článek a rozhovor s trenérem City.. Newcastle je podceňovaný a může jen překvapit nic jiného)) Možná oba dají gól za 1,8 je dobrá sázka)) - OK
Naposledy upravil pslaufik dne sob 19. lis 2011 19:05:25, celkově upraveno 1
sob 19. lis 2011 11:50:45 od Koky.
Neprohra NUFC → 02
sob 19. lis 2011 11:54:39 od Kvetak
Tak já ti k tomuhle napíšu pár svých myšlenek a poznámek  .. předem píšu, že se mi o tom nechce nic hledat, takže všechno píšu z hlavy, tak možná budou nějaký nepřesnosti  1. Co se týče Tevéze, píšeš, že důležitá věc je, že nehraje. Nehrál už několik zápasů a výsledky City jsou výborný. Zrovna tým City se netočí okolo jednoho hráče a jeho "odchod" podle mě City jen pomohl, přestali hrát všechno na něj a ukazuje se, že každej z týmu je osobnost a každej dokáže dát gól  2. Newcastle, jedna velká kapitola.. Co se letos týče jejich výsledků a postavení v tabulce, tak jsem trošku skeptickej. Pokud se nemýlím, tak nehráli proti žádnému z "top týmu" Premier Ligue (Lpool, United, Chelsea, Arsenal) .. pamatuju si jen zápas s Tottenhamem, kde se štěstím vyrovnávali pár minut před koncem.. Jejich venkovní bilance je sice obdivuhodná, ale když se podíváš na každej zápas zvlášt, tak nic extra. Skore 7:3 a (z toho 3 góly letos marným Stoke) a ostatní zápasy vyhrané o gól (1:2, 0:1, 1:3, 0:0, 1:1), takže taky nic extra.. Jenom to ukazuje na jejich styl betonování a nakopávaných míčů a nacvičených standartek, které povětšinou zakončuje Ba  .. City si ho dnes dokážou pohlídat a jestli dá Newcastle gól, tak jeden a dá ho on. 3. City .. Letos předvádí bojovný fotbal, doplněný hodně góly, pohlednýma kombinacema a skvělým fotbalem .. hráči podávají vyrovnané výkony a každej jeden hráč dokáže rozhodnout zápas. K tomu Etihad stadium je letos nedobytný a bude nedobytný jako nikdy jindy  ... k zápasu s QPR, kterým se tu oháníš, tam se jen dokázalo, jak je to bojovný tým i když se nedaří a že hráči jako Aguero, Silva, Nasri, Dzeko, Yaya dokážou jezdit po zadku a bojovat  4. Takže teď co z toho vyplývá pro mě Když dá Newcastle gól (1,85) tak ho vstřelí Ba (4) City vyhraje a dá minimálně dva góly Pro odvážnější 3,5 over se mi velice líbí (2) Přesný výsledek odhaduju 3:1 (Balloteli, Aguero, Yaya - Ba) (kursy v závorce z Fortuny)5. Samozřejmě je to jen fotbal a dopadnout to může jakkoliv, ale jestli už bude překvapení, tak v podobě remízy  .. ale držím ti palce, odvážným štěstí přeje  ať už to dopadne jakkoliv, přeju si aby se na fotbal dalo dívat Tohle všechno co je psané, je můj subjektvní názor, takže to neberte jjinak  EDIT: Džeko nehraje  ----------------------------- Vyhodnocení Takže jak jsem předpokládal:) trefen přesný výsledek, over 3,5 a 2 ze 4 střelců i to, že ten Newcastle ten gol za 1,85 dá
Naposledy upravil Kvetak dne sob 19. lis 2011 18:25:54, celkově upraveno 1
sob 19. lis 2011 17:20:22 od rasto206
pslaufik píše:Píšeš tu nesmysli a vše motáš jen kolem Tevéze, který už nehrál ani nepamatuju a hrát už ani nebude co jsem četl článek a rozhovor s trenérem City.. Newcastle je podceňovaný a může jen překvapit nic jiného)) Možná oba dají gól za 1,8 je dobrá sázka))
Aké nezmysli? to s tým Tevezom som troška prehnal, ale ináč sú to fakty a nie nezmysli.
sob 19. lis 2011 17:22:48 od rasto206
Len tu prosím Vás nepíšte trápne poznámky, že Man.city vyhralo, vypadá to tak zatiaľ, vyhrávajú 2:0...Ak mi sem pridáte tiket kde ste dali za 1000,-kč na man.city tak máte môj obdiv, ale rečičky po zápase nepotrebujem počúvať. Skúsil som odvážny tip, nevyšlo, nevadí, ideme dalej.
sob 19. lis 2011 19:06:50 od pslaufik
rasto206 píše:Len tu prosím Vás nepíšte trápne poznámky, že Man.city vyhralo, vypadá to tak zatiaľ, vyhrávajú 2:0...Ak mi sem pridáte tiket kde ste dali za 1000,-kč na man.city tak máte môj obdiv, ale rečičky po zápase nepotrebujem počúvať. Skúsil som odvážny tip, nevyšlo, nevadí, ideme dalej.
Vždyť nikdo ti nic neříká  nejsi první ani poslední kdo měl nebo má špatný tip
sob 19. lis 2011 19:19:11 od Petr Jeník
Na druhou stranu, kdyby to nenapsal, tak by nebyl první ani poslední, komu by tu analýzu někteří borci omlátili o hlavu. Jsem docela rád, že to napsal, protože generáli po bitvě fakt nesnáším.
sob 19. lis 2011 21:14:15 od Kvetak
Petr Jeník píše:Na druhou stranu, kdyby to nenapsal, tak by nebyl první ani poslední, komu by tu analýzu někteří borci omlátili o hlavu. Jsem docela rád, že to napsal, protože generáli po bitvě fakt nesnáším.
Proc nedelat generala, kdyz muj tip vysel a jeho ne?:) jeste kdyz jsem trefil presny vysledek:) .. kdyby to vyslo jemu, byl by general on.. tak to chodi:) .. .. a kdyby se to bralo takle, tak na vsechny zapasy tohohle typu muze napsat: Je to jen fotbal, zkousim outsidera za kurs 10, protoze by mohl prekvapit .. pokud k tomu nema razny oduvodneni, tak je to pro me nic:) .. a pslaufik jen poukazoval na toho Teveze, kterej tady s tim nemel nic delat:) a to souhlasim:)
ned 20. lis 2011 10:14:16 od A.didasek
Chelsea liverpool neverim ze bude vela golov...myslim ze tak max 2 a remiza 1:1....Tipujem under 2,5
ned 20. lis 2011 10:32:45 od Petr Jeník
Kvetak: ty jsi jediný, kdo může něco namítat - tvé námitky byly věcné a odůvodněné
Já jen strašně nemám rád borce, kteří napíší za každou analýzou s odvážným tipem "myslím, že to tak nebude" a tuhle jednu svojí větu pak použíjí pro generálování po bitvě a "já to říkal".
Zpět na Fotbal