Anglicko : Premier league, Manchester city : Newcastle

<<

rasto206

Příspěvek sob 19. lis 2011 0:55:17

Anglicko : Premier league, Manchester city : Newcastle

Obrázek VS. Obrázek

Zápas sa hrá 19.11.2011 o 16:00

Pôjdem asi proti bookmakerom a väčšine štatistikám, ale myslím, že sa to oplatí podať. Nazval by som to odvážny ale reálny tip, pretože už dávno nevyhrávajú tzv. favoriti a tzv. tutovky

Určite dôležitá vec, je že Tevez nebude hrať, kvôli problému s trénerom, konkrétne to, že odišiel do Argentíny a zatiaľ sa nevrátil

http://www.eurofotbal.cz/clanky/tevez-s ... je-165294/

ZRANENIA : Man.city 9 golovy strelec Aquero S., Nasri S., Hargreaves O., Tevez C. trest. Newcastle : 3golovy Best L.,Ameobi S.,Camaye Y., Tiote I.,Marveaux S.

VZAJOMNE ZAPASY : 26.12.2010 Newcastle - man.city 1:3, 3.10.2010 man. city - newcastle 2:1 a 28.1.2009 man.city - newcastle 2:1

POZICIA A FORMA : Man.city je na čele anglickej premier league s formou 10:1:0 a Newcastke je 3. v tabuľke s formou 7:4:0...iba pripomínam, že ani jeden z tímov zatiaľ neprehrali v anglickej premier league

POSLEDNE ZAPASY : 5.11.2011 QPR - Man.city 2:3, tento zápas som pozeral, QPR dokonca vyhrávalo, man. city nepodalo oslnujuci výkon, ale tri body si domov odniesli...5.11.2011 newcastle - everton 2:1...Tímy sú určite oddýchnuté, nakoľko mali 14 dní voľno kvôli reprezentačnej prestávke

ZAUJIMAVY CLANOK K ZAPASU : http://www.eurofotbal.cz/premier-league ... ed-268281/

MOJE TIPY : Vyskúšam si zahrať 2, za kurz 8,5, pretože si myslím, že bookmakeri podcenili Newcastle, je to taká tichá voda, ktorá ale dokáže vyhrať. Man. city má v poslednej dobe problémy s financiami, hráčmi ako je Tevez C.a podľa mna Manchester city ešte nie je na takej úrovni aby dokázalo hrať tri súťaže naraz, nemajú toľko skusenosti.
" Je lepšie hrať ako sa pozerať "
<<

pslaufik

Příspěvek sob 19. lis 2011 11:48:00

Re: Anglicko : Premier league, Manchester city : Newcastle

Píšeš tu nesmysli a vše motáš jen kolem Tevéze, který už nehrál ani nepamatuju a hrát už ani nebude co jsem četl článek a rozhovor s trenérem City..
Newcastle je podceňovaný a může jen překvapit nic jiného))
Možná oba dají gól za 1,8 je dobrá sázka)) - OK :)
Naposledy upravil pslaufik dne sob 19. lis 2011 19:05:25, celkově upraveno 1
<<

Koky.

Příspěvek sob 19. lis 2011 11:50:45

Neprohra NUFC → 02 ;)
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

Kvetak

Příspěvek sob 19. lis 2011 11:54:39

Tak já ti k tomuhle napíšu pár svých myšlenek a poznámek :)

.. předem píšu, že se mi o tom nechce nic hledat, takže všechno píšu z hlavy, tak možná budou nějaký nepřesnosti ;)

1. Co se týče Tevéze, píšeš, že důležitá věc je, že nehraje. Nehrál už několik zápasů a výsledky City jsou výborný. Zrovna tým City se netočí okolo jednoho hráče a jeho "odchod" podle mě City jen pomohl, přestali hrát všechno na něj a ukazuje se, že každej z týmu je osobnost a každej dokáže dát gól :)

2. Newcastle, jedna velká kapitola.. Co se letos týče jejich výsledků a postavení v tabulce, tak jsem trošku skeptickej. Pokud se nemýlím, tak nehráli proti žádnému z "top týmu" Premier Ligue (Lpool, United, Chelsea, Arsenal) .. pamatuju si jen zápas s Tottenhamem, kde se štěstím vyrovnávali pár minut před koncem.. Jejich venkovní bilance je sice obdivuhodná, ale když se podíváš na každej zápas zvlášt, tak nic extra. Skore 7:3 a (z toho 3 góly letos marným Stoke) a ostatní zápasy vyhrané o gól (1:2, 0:1, 1:3, 0:0, 1:1), takže taky nic extra.. Jenom to ukazuje na jejich styl betonování a nakopávaných míčů a nacvičených standartek, které povětšinou zakončuje Ba :) .. City si ho dnes dokážou pohlídat a jestli dá Newcastle gól, tak jeden a dá ho on.

3. City .. Letos předvádí bojovný fotbal, doplněný hodně góly, pohlednýma kombinacema a skvělým fotbalem .. hráči podávají vyrovnané výkony a každej jeden hráč dokáže rozhodnout zápas. K tomu Etihad stadium je letos nedobytný a bude nedobytný jako nikdy jindy :)
... k zápasu s QPR, kterým se tu oháníš, tam se jen dokázalo, jak je to bojovný tým i když se nedaří a že hráči jako Aguero, Silva, Nasri, Dzeko, Yaya dokážou jezdit po zadku a bojovat :)

4. Takže teď co z toho vyplývá pro mě :)

Když dá Newcastle gól (1,85) tak ho vstřelí Ba (4)
City vyhraje a dá minimálně dva góly
Pro odvážnější 3,5 over se mi velice líbí (2)
Přesný výsledek odhaduju 3:1 (Balloteli, Aguero, Yaya - Ba)
(kursy v závorce z Fortuny)

5. Samozřejmě je to jen fotbal a dopadnout to může jakkoliv, ale jestli už bude překvapení, tak v podobě remízy :)
.. ale držím ti palce, odvážným štěstí přeje :) ať už to dopadne jakkoliv, přeju si aby se na fotbal dalo dívat

Tohle všechno co je psané, je můj subjektvní názor, takže to neberte jjinak :) %%-

EDIT: Džeko nehraje :)

-----------------------------
Vyhodnocení

Takže jak jsem předpokládal:) trefen přesný výsledek, over 3,5 a 2 ze 4 střelců :) i to, že ten Newcastle ten gol za 1,85 dá :)
Naposledy upravil Kvetak dne sob 19. lis 2011 18:25:54, celkově upraveno 1
<<

rasto206

Příspěvek sob 19. lis 2011 17:20:22

pslaufik píše:Píšeš tu nesmysli a vše motáš jen kolem Tevéze, který už nehrál ani nepamatuju a hrát už ani nebude co jsem četl článek a rozhovor s trenérem City..
Newcastle je podceňovaný a může jen překvapit nic jiného))
Možná oba dají gól za 1,8 je dobrá sázka))

Aké nezmysli? to s tým Tevezom som troška prehnal, ale ináč sú to fakty a nie nezmysli.
<<

rasto206

Příspěvek sob 19. lis 2011 17:22:48

Len tu prosím Vás nepíšte trápne poznámky, že Man.city vyhralo, vypadá to tak zatiaľ, vyhrávajú 2:0...Ak mi sem pridáte tiket kde ste dali za 1000,-kč na man.city tak máte môj obdiv, ale rečičky po zápase nepotrebujem počúvať. Skúsil som odvážny tip, nevyšlo, nevadí, ideme dalej.
<<

pslaufik

Příspěvek sob 19. lis 2011 19:06:50

rasto206 píše:Len tu prosím Vás nepíšte trápne poznámky, že Man.city vyhralo, vypadá to tak zatiaľ, vyhrávajú 2:0...Ak mi sem pridáte tiket kde ste dali za 1000,-kč na man.city tak máte môj obdiv, ale rečičky po zápase nepotrebujem počúvať. Skúsil som odvážny tip, nevyšlo, nevadí, ideme dalej.

Vždyť nikdo ti nic neříká :) nejsi první ani poslední kdo měl nebo má špatný tip :)
<<

Petr Jeník

Příspěvek sob 19. lis 2011 19:19:11

Na druhou stranu, kdyby to nenapsal, tak by nebyl první ani poslední, komu by tu analýzu někteří borci omlátili o hlavu.
Jsem docela rád, že to napsal, protože generáli po bitvě fakt nesnáším.
<<

Kvetak

Příspěvek sob 19. lis 2011 21:14:15

Petr Jeník píše:Na druhou stranu, kdyby to nenapsal, tak by nebyl první ani poslední, komu by tu analýzu někteří borci omlátili o hlavu.
Jsem docela rád, že to napsal, protože generáli po bitvě fakt nesnáším.

Proc nedelat generala, kdyz muj tip vysel a jeho ne?:) jeste kdyz jsem trefil presny vysledek:) .. kdyby to vyslo jemu, byl by general on.. tak to chodi:) ..

.. a kdyby se to bralo takle, tak na vsechny zapasy tohohle typu muze napsat: Je to jen fotbal, zkousim outsidera za kurs 10, protoze by mohl prekvapit .. pokud k tomu nema razny oduvodneni, tak je to pro me nic:)

.. a pslaufik jen poukazoval na toho Teveze, kterej tady s tim nemel nic delat:) a to souhlasim:)
<<

A.didasek

Příspěvek ned 20. lis 2011 10:14:16

Chelsea liverpool neverim ze bude vela golov...myslim ze tak max 2 a remiza 1:1....Tipujem under 2,5
<<

Petr Jeník

Příspěvek ned 20. lis 2011 10:32:45

Kvetak: ty jsi jediný, kdo může něco namítat - tvé námitky byly věcné a odůvodněné

Já jen strašně nemám rád borce, kteří napíší za každou analýzou s odvážným tipem "myslím, že to tak nebude" a tuhle jednu svojí větu pak použíjí pro generálování po bitvě a "já to říkal".

Zpět na Fotbal