ATP Moskva -G.Muller-Kohlschreiber

<<

PePe6

Příspěvek stř 19. říj 2011 22:33:59

ATP Moskva -G.Muller-Kohlschreiber

Kde- Obrázek ATP Moskva - tvrdý povrch

Kdy- 20.10.2011 13:45 cca

Zápas - Obrázek Gilles Muller Obrázek VS. Obrázek Philipp Kohlschreiber Obrázek

Povrch - Povrch v Moskevské hale patří mezi tvrdé, ale mnoho informaci říka a mnoho lidí, že tento povrch svoou rychlostí patří mezi antukove povrchy svou rychlosti ( pomalá povrch) . Od každeho je kus pravdy mě osobně se zda tento povrch takový střední ani moc rychli ani pomalý . Hráč co má servis zde svoje kvality ma ale to i hráč kteremu patři převažně mezihra a čekáni na chyby soupeře . Takže abychom se nehdali řekl bych že to je prostě průměrny povrch co se týče rychlosti někde mezi středem .

Gilles Muller - Tento hráč patří právě mezi hráče kteří upředňostňuji velice rychlé povrchy a využivají svůj potencial a to velice tvrdého servisu . To Muller bezpochyby má také 195 cm a 85 kg neni jen tak . Posledni 3 turnaje nebo spíše celý měsíc se mu velice povedl, když si hlavně ve Francii zahral velice dobře a dostal se jak do semifinale tak do čtvrtfinale dvou turnaju konkrétně Rennes a Metz . Dokonce slavný podnik New York došel do 4 kola kde prohral s Nadalem . Který však došel do finale . V aktualnim turnaji zatim odehral pouze jeden zápas a to proti domácimu borci Kravchuk kdy vyhral 7:6 a 6:4 . tento souboj byl s řad dvou servismanu . A šlo to poznat ale právě lepší Muller s 19 esy a 68 % uspěchy prvniho servisu nedal Kravchuk šanci . Moc se z čísel a ze hry neda vyčíst akorat to co potvrzuje Muller dlouhodobě a to že Servis je jeho zbraň a Mezihra je na prd .

Philipp Kohlschreiber
-Philipp je hráč který se servisem moc neexperimentuje ale hlavni zbrani je mezi hra a počkáni si na správný moment spíše hráč pro antuku na ktere take před asi cca 2 měsíci naposledy hral ale neměl tam buh vi jak valný uspěch 9/10 . Posledni 3 turnaje mu dle meho poměrně vyšli ale hlavně turnja v Istambulu kde došel do finale , ale musim kde podlehl proti Istomin, ale musim podotknout že přešel přes méě kvalitní hráče ! Poté turnaj v Metz kde došel pouze do druhého kola , kde ho čekal obdobný big servis jako dnes a stačilo mu pouze 10 es a skončilo to 6-4 7-5 . Dalši turnaj byl China Beijing kde byl povrch obdobný snad jako tady nejsem si jist ale myslim že ano . kde došel do 2 kola přes kvaldu ale narazil na berdycha který mu nedal šanci 6-2, 6-0 . V aktualnim turnaji hral proti známemu antukaři Carlos Berlocq nad kterým měl vyhrat a splnil 7-5, 6-3 - výsledek se mi moc nelíbi čekal bych větši rozdil hry jelikož Berlocq hral na tvrdem pouze 4/6 !!! 61% tolik měl uspěch na servisu a pouze 2 esa .

Závěr -závěrem bych řekl par fakt a to ten Muller ma pouze servis,Philipp zase mezihru . Pokuď Mullerovi pujde servis kolem 63% Philipp nevyhraje ani za mák pokuď muller pujde pod 60 % tak vyhraje Philipp . Osobní tvrzeni mé je toto moc se mi nezda Němcova hra od Istambulu se mi zda že nehraje nic extra a na háče se servisem moc neumi dle mého ... nevěřim že by mohl vyhrat nad 19 + ES to je skoro nadlidský ukon .

TIP Výhra Gilles Muller Pinnacle Sports @ 1.80 Obrázek
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

PePe6

Příspěvek stř 19. říj 2011 22:35:14

Re: ATP Moskva -G.Muller-Kohlschreiber

je mi jasne že polovina nebude souhlasit :) ale druha ano ;) GL přeji všem
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

PePe6

Příspěvek čtv 20. říj 2011 12:31:47

Tolík práce a nikdo nic :(
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

karlito_69

Příspěvek čtv 20. říj 2011 12:58:46

PePe6 píše:Tolík práce a nikdo nic :(
hraju a dávám na tebe, tak snad to vyjde
<<

PePe6

Příspěvek čtv 20. říj 2011 14:44:34

spíše sem myslel názor :) .. ale snad dojde zatim tečem :(
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

hranol

Příspěvek čtv 20. říj 2011 15:03:48

Clovece,docela jsem se bal,i kdyz jsem tajne veril G.Mullerovi...prvni set prohral 7:6 v TB a v druhem prekvapive zatim prohrava 4:2 a podava Kohlschreiber.....budu dale informovat...5:2 to Kohl....konec 6:3 to winn Kohl....celkove Mull.-Kohl 6:7 3:6
Obrázek
Obrázek
Obrázek
<<

Feedjo96

Příspěvek čtv 20. říj 2011 16:04:04

karlito_69 píše:
PePe6 píše:Tolík práce a nikdo nic :(
hraju a dávám na tebe, tak snad to vyjde

Já dal na Hejhulu a jsem spokojen :ymparty: :-bd .
<<

PePe6

Příspěvek čtv 20. říj 2011 18:23:25

TIP KO bohuže ... muller měl servis 63% jak jsem říkal pokuď nebude mit více jak 65 .. ale kohli měl 75 % a více es prostě tohle sem nečekal :(
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

hranol

Příspěvek čtv 20. říj 2011 18:45:21

Hele jestli na nekoho das nebo ne......vidis,jak to je,to jsou vysledky to by clovek blil.....mel jsem nahrano a tedka 8 x ani tuk...vzdy jedna chybka a 5x baby.. tedka naposledy za 1500 Ivanovic...cumel jsem na Streamu a to bych zvracel cunda Srbska..vedla v prvnim setu 3:0 a projela to,absolutne nic nedobihala...myslim si,ze je to vsechno jinak,nez si myslime.....ferovost jde stranou......ta pi.a pricmoudla,bych ji dal radsi banan....jsem tak vytocenej,mel jsem tam solido love....nic...dam si pohov....at se vam dari kluci.....

%%- %%- %%- %%- :ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymapplause: :ymapplause:
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Zpět na Tenis