ATP Moskva -G.Muller-Kohlschreiber

Kdy- 20.10.2011 13:45 cca
Zápas -

Povrch - Povrch v Moskevské hale patří mezi tvrdé, ale mnoho informaci říka a mnoho lidí, že tento povrch svoou rychlostí patří mezi antukove povrchy svou rychlosti ( pomalá povrch) . Od každeho je kus pravdy mě osobně se zda tento povrch takový střední ani moc rychli ani pomalý . Hráč co má servis zde svoje kvality ma ale to i hráč kteremu patři převažně mezihra a čekáni na chyby soupeře . Takže abychom se nehdali řekl bych že to je prostě průměrny povrch co se týče rychlosti někde mezi středem .
Gilles Muller - Tento hráč patří právě mezi hráče kteří upředňostňuji velice rychlé povrchy a využivají svůj potencial a to velice tvrdého servisu . To Muller bezpochyby má také 195 cm a 85 kg neni jen tak . Posledni 3 turnaje nebo spíše celý měsíc se mu velice povedl, když si hlavně ve Francii zahral velice dobře a dostal se jak do semifinale tak do čtvrtfinale dvou turnaju konkrétně Rennes a Metz . Dokonce slavný podnik New York došel do 4 kola kde prohral s Nadalem . Který však došel do finale . V aktualnim turnaji zatim odehral pouze jeden zápas a to proti domácimu borci Kravchuk kdy vyhral 7:6 a 6:4 . tento souboj byl s řad dvou servismanu . A šlo to poznat ale právě lepší Muller s 19 esy a 68 % uspěchy prvniho servisu nedal Kravchuk šanci . Moc se z čísel a ze hry neda vyčíst akorat to co potvrzuje Muller dlouhodobě a to že Servis je jeho zbraň a Mezihra je na prd .
Philipp Kohlschreiber -Philipp je hráč který se servisem moc neexperimentuje ale hlavni zbrani je mezi hra a počkáni si na správný moment spíše hráč pro antuku na ktere take před asi cca 2 měsíci naposledy hral ale neměl tam buh vi jak valný uspěch 9/10 . Posledni 3 turnaje mu dle meho poměrně vyšli ale hlavně turnja v Istambulu kde došel do finale , ale musim kde podlehl proti Istomin, ale musim podotknout že přešel přes méě kvalitní hráče ! Poté turnaj v Metz kde došel pouze do druhého kola , kde ho čekal obdobný big servis jako dnes a stačilo mu pouze 10 es a skončilo to 6-4 7-5 . Dalši turnaj byl China Beijing kde byl povrch obdobný snad jako tady nejsem si jist ale myslim že ano . kde došel do 2 kola přes kvaldu ale narazil na berdycha který mu nedal šanci 6-2, 6-0 . V aktualnim turnaji hral proti známemu antukaři Carlos Berlocq nad kterým měl vyhrat a splnil 7-5, 6-3 - výsledek se mi moc nelíbi čekal bych větši rozdil hry jelikož Berlocq hral na tvrdem pouze 4/6 !!! 61% tolik měl uspěch na servisu a pouze 2 esa .
Závěr -závěrem bych řekl par fakt a to ten Muller ma pouze servis,Philipp zase mezihru . Pokuď Mullerovi pujde servis kolem 63% Philipp nevyhraje ani za mák pokuď muller pujde pod 60 % tak vyhraje Philipp . Osobní tvrzeni mé je toto moc se mi nezda Němcova hra od Istambulu se mi zda že nehraje nic extra a na háče se servisem moc neumi dle mého ... nevěřim že by mohl vyhrat nad 19 + ES to je skoro nadlidský ukon .
TIP Výhra Gilles Muller Pinnacle Sports @ 1.80