Soutěže na TipFóru a jeho nové rozložení

<<

Petr Jeník

Příspěvek pon 05. zář 2011 7:38:49

Soutěže na TipFóru a jeho nové rozložení

Zdravim

Jen tak krátce k soutěžím na TipFóru

Mnozí si všimli, že zmizela upoutávka na soutěž Sólovky, která už beztak celé léto neběžela.

Měl jsem v plánu soutěž spustit už od září, ale nějak mi na to ne a ne zbýt čas a také ne a ne sehnat lepšího a především spolehlivého sponzora, jakým je například u soutěže Ovárky Chance.

Tak jak byla udělaná do teď, až příliš zatěžovala servery, na nichž TipFórum běží a musím ji tedy od základu překopat. Na to mi bohužel nějak nezbývá čas. Pokusím se to ale napravit během září a stejně tak zkusím sehnat i nějakého toho sponzora, který věnuje ceny pro vítěze. Zatím se musíme obejít bez ní. Slibuju ale, že až ji opět spustím, bude lepší, než kdy byla.

Ovárky a hvězdičky stále běží a poběží co nejdéle.

Některým z vás dlužím výhry za Hvězdičky ještě z července. To napravím ještě během tohoto týdne. Ten týden následující pak vyplatím hvězdičky srpnové. Nebojte, o své výhry nepřijdete :D

A teď k tomu rozložení - tedy posunutí pravého sloupce s reklamou doleva

Důvodem proč jsem k tomuto kroku sáhnul je to, že TipFórum je živé z reklamy.

Ještě před pár měsíci vydělávalo TipFórum na partnerských programech sázkových kanceláří.
V principu to funguje tak, že dostanu 15% - 30% z prohraných peněz, které u sázkovek prohrají ti, kteří zde kliknou na reklamu a pak hrají u těch propagovaných sázkovek.
Jenže Vám lumpům se nechce prohrávat :D (to je dobře - proto jsem také tohle fórum udělal - a v přehledech u těch sázkovek vidím, že vyhráváte fakt hodně, takže mě to docela těší)

Ale z něčeho provoz TipFóra utáhnout musím a tak jsem musel zajistit jinou reklamu. Tedy ty textové inzeráty, které vidíte nyní. A protože já kladu důraz na to, aby inzerenti dostali za své peníze to nejlepší, umístil jsem tyto inzeráty tak, aby byly vidět a nebyly schované na okraji stránky.

Tak mi to nemějte za zlé. Z něčeho vám holt ty ceny vyplácet musím :D

Díky za pochopení
<<

Milan61

Příspěvek pon 05. zář 2011 10:37:32

Re: Soutěže na TipFóru a jeho nové rozložení

:-bd
<<

kaktus

Příspěvek pon 05. zář 2011 12:28:35

Na pravé straně by ty reklamy nešli vidět ? :) Udělat to tak aby z levé strany bylo to menu a z pravé aby byly ty reklamy. Tím pádem obsah fóra by byl uprostřed :) Jen mě to nějak žere když je toho tolik na levé straně a pravá je prázdná :)
Jinač jak je to s těma reklamami ? Denně můžu kliknout jen na jednu ? Víc ti to nepomůže ? :) Dik za info :)
<<

Petr Jeník

Příspěvek pon 05. zář 2011 13:41:06

Na pravo by mohly být - a také tam byly. Ale tam jsou takové schované a to se samozřejmně inzerentům nelíbí. Chtějí být vidět.
Je to i pro vaše dobro. Když bude TipFórum vydělávat, budu se mu moci více věnovat a bude stále lepší a lepší. Reklamy jsou taková daň za to.
Co se klikání na reklamu týká, je jedno kolikrát na kterou kliknete. Když vás zaujme, není důvod se nepodívat, co se za ní skrývá a naopak, pokud vás nic nezajímá, tak neklikejte. Nejsou tu žádná pravidla. Nikdy nebyla a nikdy nebudou.
<<

26lukas26

Příspěvek pon 05. zář 2011 14:43:20

a čo výhry zo sóloviek?
<<

Koky.

Příspěvek pon 05. zář 2011 14:45:22

Jen ať to je kde to je, jsem rád, že to tu funguje %%- :-bd
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

karlito_69

Příspěvek pon 05. zář 2011 15:07:22

Koky. píše:Jen ať to je kde to je, jsem rád, že to tu funguje %%- :-bd
Přesně tak, důežitý aby to co nejlíp šlapalo a když tomu tohle pomůže tak to beru všema deseti

Zpět na Volný pokec