Soutěže na TipFóru a jeho nové rozložení
Jen tak krátce k soutěžím na TipFóru
Mnozí si všimli, že zmizela upoutávka na soutěž Sólovky, která už beztak celé léto neběžela.
Měl jsem v plánu soutěž spustit už od září, ale nějak mi na to ne a ne zbýt čas a také ne a ne sehnat lepšího a především spolehlivého sponzora, jakým je například u soutěže Ovárky Chance.
Tak jak byla udělaná do teď, až příliš zatěžovala servery, na nichž TipFórum běží a musím ji tedy od základu překopat. Na to mi bohužel nějak nezbývá čas. Pokusím se to ale napravit během září a stejně tak zkusím sehnat i nějakého toho sponzora, který věnuje ceny pro vítěze. Zatím se musíme obejít bez ní. Slibuju ale, že až ji opět spustím, bude lepší, než kdy byla.
Ovárky a hvězdičky stále běží a poběží co nejdéle.
Některým z vás dlužím výhry za Hvězdičky ještě z července. To napravím ještě během tohoto týdne. Ten týden následující pak vyplatím hvězdičky srpnové. Nebojte, o své výhry nepřijdete

A teď k tomu rozložení - tedy posunutí pravého sloupce s reklamou doleva
Důvodem proč jsem k tomuto kroku sáhnul je to, že TipFórum je živé z reklamy.
Ještě před pár měsíci vydělávalo TipFórum na partnerských programech sázkových kanceláří.
V principu to funguje tak, že dostanu 15% - 30% z prohraných peněz, které u sázkovek prohrají ti, kteří zde kliknou na reklamu a pak hrají u těch propagovaných sázkovek.
Jenže Vám lumpům se nechce prohrávat

Ale z něčeho provoz TipFóra utáhnout musím a tak jsem musel zajistit jinou reklamu. Tedy ty textové inzeráty, které vidíte nyní. A protože já kladu důraz na to, aby inzerenti dostali za své peníze to nejlepší, umístil jsem tyto inzeráty tak, aby byly vidět a nebyly schované na okraji stránky.
Tak mi to nemějte za zlé. Z něčeho vám holt ty ceny vyplácet musím

Díky za pochopení