Gambrinus Liga - Předsezónní sázky

Asi se dá víceméně souhlasit. Příbram a Žižkov jsou pro mne největší kandidáti na sestup a kurzy mi dávají za pravdu. Na druhou stranu, kurzy na sestup Hradce nebo Dukly, příp. i Budějek jsou hodně nízko. I kurzy na Baník a Bohemku jsou dost nízké, naopak Slovácku se dle mého názoru věří až moc. Pokud už byste si chtěli vsadit, tak bych asi doporučil Žižkov. Ve srovnání s Příbramí je rozdíl ve výši kurzu minimální a středočeši mají více zkušeností se záchranářskými boji, alespoň co se poslední doby týče.

Zajímavé H2H příležitosti....

Sparta - Plzeň
Já myslím, že by se sezona 2010/11 opakovat mohla. Asi se ale nedá zatím plně říct, jak bude Plzeň letos silná. Jeden Pjunik jaro nedělá.
NO BET
Sparta - Slavia
Touhá je zázkrak, kámo zázrak, fifi fifí, fufu fufů.... Nicméně kurz 6,3 je dosti nízkej, což se dá pochopitelně říct i o kurzu na Spartu.
NO BET
Jablonec - Mladá Boleslav
Řekl bych, že celkem atrakitvní kurz na Jablonec. 3x za sebou skončil Jablonec před Bolkou a moc nevidím důvod k tomu, aby se na této věci něco změnilo.
Jablonec @ 1,571 6/10
Teplice - Liberec
Oba týmy vidím někde kolem 5. - 8. místam těžko říct, kdo bude výše.
NO BET
Ostrava - Bohemka
Jak moc se Baník Ostrava zvedne, pokud vůbec? Bylo loňské umístění Bohemky jen náhoda? Dost neprůhledné H2H.
NO BET
Dukla - Žižkov
Pokud jste četli moje posty zde v tomto topicu, tak víte, že Žižkov tipuji na sestup, zatímco Duklu ne. A tím je věc daná.
Dukla @ 1,429 10/10
Bohemka - Dynamo ČB
Dlé mého názoru si Bohemka o pár míst pohorší, ovšem nad jihočechy se, stejně jako loni i předloni, udrží.
Bohemka @ 1,524 6/10
Ostrava - Příbram
Tak tady bych to viděl jasně na Ostravu. Příbram je pro favoritem na sestup, zatímco u Baníku by to byl celkem šok...
Ostrava @ 1,286 10/10
Já osobně to fyzicky sázet nebudu, tyto analýzy jsou tu spíš jen pro zajímavost. Uvidíme za 10 měsíců.