Gambrinus Liga - Předsezónní sázky

<<

Frick

Příspěvek sob 16. črc 2011 1:18:37

Gambrinus Liga - Předsezónní sázky

Obrázek
Asi se dá víceméně souhlasit. Příbram a Žižkov jsou pro mne největší kandidáti na sestup a kurzy mi dávají za pravdu. Na druhou stranu, kurzy na sestup Hradce nebo Dukly, příp. i Budějek jsou hodně nízko. I kurzy na Baník a Bohemku jsou dost nízké, naopak Slovácku se dle mého názoru věří až moc. Pokud už byste si chtěli vsadit, tak bych asi doporučil Žižkov. Ve srovnání s Příbramí je rozdíl ve výši kurzu minimální a středočeši mají více zkušeností se záchranářskými boji, alespoň co se poslední doby týče.

Obrázek

Zajímavé H2H příležitosti.... :)

Sparta - Plzeň
Já myslím, že by se sezona 2010/11 opakovat mohla. Asi se ale nedá zatím plně říct, jak bude Plzeň letos silná. Jeden Pjunik jaro nedělá.
NO BET

Sparta - Slavia
Touhá je zázkrak, kámo zázrak, fifi fifí, fufu fufů.... Nicméně kurz 6,3 je dosti nízkej, což se dá pochopitelně říct i o kurzu na Spartu.
NO BET

Jablonec - Mladá Boleslav
Řekl bych, že celkem atrakitvní kurz na Jablonec. 3x za sebou skončil Jablonec před Bolkou a moc nevidím důvod k tomu, aby se na této věci něco změnilo.
Jablonec @ 1,571 6/10

Teplice - Liberec
Oba týmy vidím někde kolem 5. - 8. místam těžko říct, kdo bude výše.
NO BET

Ostrava - Bohemka
Jak moc se Baník Ostrava zvedne, pokud vůbec? Bylo loňské umístění Bohemky jen náhoda? Dost neprůhledné H2H.
NO BET

Dukla - Žižkov
Pokud jste četli moje posty zde v tomto topicu, tak víte, že Žižkov tipuji na sestup, zatímco Duklu ne. A tím je věc daná.
Dukla @ 1,429 10/10

Bohemka - Dynamo ČB
Dlé mého názoru si Bohemka o pár míst pohorší, ovšem nad jihočechy se, stejně jako loni i předloni, udrží.
Bohemka @ 1,524 6/10

Ostrava - Příbram
Tak tady bych to viděl jasně na Ostravu. Příbram je pro favoritem na sestup, zatímco u Baníku by to byl celkem šok...
Ostrava @ 1,286 10/10

Já osobně to fyzicky sázet nebudu, tyto analýzy jsou tu spíš jen pro zajímavost. Uvidíme za 10 měsíců.
Obrázek Obrázek
<<

Novas11

Příspěvek sob 16. črc 2011 7:09:55

Re: Gambrinus Liga - Předsezónní sázky

Sparta-Plzeň........jasná Sparta. Ač jsem Sparťan, tak vždy sázim z pohledu neutrální osoby. Neříkám že Sparta bude mistr, je tu ještě Jablonec který se posledních někollik let drží v horní části tabulky za Spartou (v sezoně 09/10 byl dokonce o 1 bod druhý). Sparta má rok co rok nejlepší obranu v lize a titul nezískala jen o bod. Vzpomeňme si např. na šťastný gól Horváta v Plzni nebo remíza 2:2 v Teplicích. Takovéhle hloupé góly rozhodli o náhodném titulu Plzně.....tím nesnižuji kvalitu Plzně která měla nejlepší útok v lize se 70 vstřelenými brankami. Jinak Jablonec, Dukla, Ostrava......tyhle tipy se mi líbí a souhlasím.
Obrázek Obrázek Obrázek
Nikdy nedovol aby tě strach z prohry vyřadil ze hry...
<<

k0udy

Příspěvek sob 16. črc 2011 9:11:14

Tak se ta tvoje "nahoda" muze klidne opakovat, ze Plzen dala nahodny gol proti Sparte? Za to Sparta v tom zapase neproměnila 10 tutovek, že? Plzen jasne lepší byla po celý rok..
<<

stistko1

Příspěvek sob 16. črc 2011 9:52:44

nejsem Spartan,ale SPARTA letos ligu VYHRAJE,MA HODNE SILNY TYM a jestli tam HASEK nebude BLAZNIT,tak to maji jisty :-))) :-bd
<<

Escobar

Příspěvek sob 16. črc 2011 14:30:50

Tohle může vsadit jedině blázen, takový prašivý kurzy a pak jen čekat a čekat... ale sdělím vám na to svůj názor: Plzeň podle mě titul nezopakuje, ikdyž bude hrát v popředí ligy. Sparta je zas největším favoritem, ale opravdu na to má? To už snad radši znovu ta Plzeň. Já sám bych to přál Liberci, ten má velice sympatický tým s velkými osobnostmi (Nezmar, Štajner a nově Gebre Selassie) i talenty (Dočkal, Gecov, Vácha + Rabušic). Podle mě se teda umístí rozhodně výš než Teplice, který se beze svý ikony Verbíře budou asi chvíli hledat. Samozřejmě ještě je tu Lafata teda Jablonec se skvělým koučingem. Černým koněm může být Olomouc. Toť vše, jo a pokud jde o nováčky, no to jsem hodně zvědav, ale asi jako většina z vás myslim, že líp dopadne Dukla. Vidim to na klidný střed tabulky. Viktorka doufam Vaclíka nepustí za žádnou cenu. Ten jediný by ji asi mohl v lize udržet. Na sestup je mým favoritem číslo 1 Slovácko, rok co rok, už dlouho hraje tužku.
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
<<

Erdovec/!LFC!

Příspěvek sob 16. črc 2011 14:41:48

Viktorka už Vaclíka dávno pustila ale neudělal testy v Nizozemsku ;)
Obrázek + Obrázek = Obrázek
<<

georgin

Příspěvek ned 17. črc 2011 12:02:04

Jen můžu říci, že mě překvapuje kurz pouhé 3 na sestup Hradce Králové. Jestli bych na něco fakt vsadil, tak by to byl opak, že se Hradec zachrání. Vždyť v loňské sezoně jsme byli 8. a doma jsme prohráli jen jednou a to s mistrem. Kádr se razantně nezměnil a dorovnaly se ztráty. Počítám, že letos už s nějakými zkušenostmi s první ligou se v pohodě zachráníme a zase budeme hrát ten náš fotbálek. Hradec do ligy patří a bude v ní i po sezóně. :-bd Obrázek
Milovaný klub Obrázek
Sponzor Obrázek

Vysoká životní úroveň spočívá v tom, že vydáváme peníze, které ještě nemáme, za věci, které nepotřebujeme, abychom imponovali lidem, které nesnášíme.
<<

Escobar

Příspěvek ned 17. črc 2011 12:46:48

ČT4 vysílá každý den zajímavé povídaní o prvoligových klubech. Dnes to bylo o Slovácku. Doporučuji vám seriál sledovat. *-:)
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
<<

andyrespekt

Příspěvek ned 24. črc 2011 23:00:09

Letos titul vyhraje Sparta, to je jisté na 90% a Slovan na tom bude rozhodně líp jak Teplice, to je taky skoro jisté!!!...
<<

Frick

Příspěvek pon 25. črc 2011 16:28:37

andyrespekt píše:Letos titul vyhraje Sparta, to je jisté na 90% a Slovan na tom bude rozhodně líp jak Teplice, to je taky skoro jisté!!!...

Nemel tady nesmysly. Plzeň vypadá dobře, neprohrává s kdejakejma Vltavínama a ani nepotřebuje před generálkou na ligu v domácim zápase nad druholigovym týmem penaltičku, aby vůbec vyhrála drtivě 2:1...
Obrázek Obrázek

Zpět na Fotbal