Potito Starace - Aleksandr Dolgopolov

Potito Starace je tzv. "antukářská jistota". Na ní je jisté, že to Italský tenista vždy odmaká naplno a jsem s ním vždy spokojen. Aktuálně má bilanci 11/9, ale to vše je na nejvyší scéně. Poukázat musím hlavně na finálovou účast v Dubnu na turnaji v Casablance, kde mu na raketě skončil třeba Simon či Hanescu. Od tohoto turnaje byla pro něho maximem čtvrtfinále v Mnichově, kde vypadl s Petzschnerem po skvělém zápase. To, že vypadl v Madridu s Čiličem, nebo v Barceloně s Gimenem kde musel skrečovat pro žaludeční problémy, není žádná ostuda. Momentální si věří a přichází domácí turnaj kde je určitě hodně namotivován .
Jeho soupeřem pro první kolo Bude Dolgopolov. Hráč, který rozhodně má kvalitu, ale momentálně se hodně potácí se svou formou . Po MIami se skokem na antuku čekalo, že Dolgopolov bude sbírat úspěch, jenže z posledních řech turnajů nevyhrál ani jedno utkání a ani jeden set (soupeře měl Gulbise, Davyděnka a Giralda). Nevím, co pořádně od něho teď očekávat, ale znovu si nemyslím, že se to prolomí zrovna dnes, kdy proti němu nastoupí velmi kvalitní domácí antukář. Minulý rok zde neprošel ani kvalifikací.
Verdikt:
Já jsem názoru, že se potvrdí aktuální forma, kterou má určitě lepší Potito Starace jenž si ji pořád udržuje na tom standartním levelu. Dolgopolov se na kurtu trápí a bude hodně těžké navázat v této fázi sezony na formu z loňska. Schopnosti pro to má, ale po dnešku si bude muset ještě počkat. Starace vyhraje.
Vzájemné zápasy:
Na vzájemné zápasy, které se oba odehrály na antuce je stav srovnaný 1-1. Kdo se podle Vás dostane do vedení ? Já říkám, že to bude domácí Potito Starace.
TOP Kursy a pohyby:
Během včerejšího večera a dnešního rána nastalo to, co jsem předpokládal. Kursy na Potita Staraceho jdou dolů a momentálně je pasován u velikého % SK do role favorita, ale není to u všech. Jednou ze sázkovek, která je opačného názoru je Betway a kurs @ 1.95 neodmítnu.
Tip: Starace @ 1.95

Starace