Potito Starace - Aleksandr Dolgopolov

<<

Masacek

Příspěvek pon 09. kvě 2011 6:28:40

Potito Starace - Aleksandr Dolgopolov

Zápas začíná 9.5.2011 v 19:30

Obrázek

Obrázek Potito Starace - Aleksandr Dolgoplov Obrázek

Potito Starace je tzv. "antukářská jistota". Na ní je jisté, že to Italský tenista vždy odmaká naplno a jsem s ním vždy spokojen. Aktuálně má bilanci 11/9, ale to vše je na nejvyší scéně. Poukázat musím hlavně na finálovou účast v Dubnu na turnaji v Casablance, kde mu na raketě skončil třeba Simon či Hanescu. Od tohoto turnaje byla pro něho maximem čtvrtfinále v Mnichově, kde vypadl s Petzschnerem po skvělém zápase. To, že vypadl v Madridu s Čiličem, nebo v Barceloně s Gimenem kde musel skrečovat pro žaludeční problémy, není žádná ostuda. Momentální si věří a přichází domácí turnaj kde je určitě hodně namotivován .

Jeho soupeřem pro první kolo Bude Dolgopolov. Hráč, který rozhodně má kvalitu, ale momentálně se hodně potácí se svou formou . Po MIami se skokem na antuku čekalo, že Dolgopolov bude sbírat úspěch, jenže z posledních řech turnajů nevyhrál ani jedno utkání a ani jeden set (soupeře měl Gulbise, Davyděnka a Giralda). Nevím, co pořádně od něho teď očekávat, ale znovu si nemyslím, že se to prolomí zrovna dnes, kdy proti němu nastoupí velmi kvalitní domácí antukář. Minulý rok zde neprošel ani kvalifikací.

Verdikt:
Já jsem názoru, že se potvrdí aktuální forma, kterou má určitě lepší Potito Starace jenž si ji pořád udržuje na tom standartním levelu. Dolgopolov se na kurtu trápí a bude hodně těžké navázat v této fázi sezony na formu z loňska. Schopnosti pro to má, ale po dnešku si bude muset ještě počkat. Starace vyhraje.

Vzájemné zápasy:
Na vzájemné zápasy, které se oba odehrály na antuce je stav srovnaný 1-1. Kdo se podle Vás dostane do vedení ? Já říkám, že to bude domácí Potito Starace.

TOP Kursy a pohyby:
Během včerejšího večera a dnešního rána nastalo to, co jsem předpokládal. Kursy na Potita Staraceho jdou dolů a momentálně je pasován u velikého % SK do role favorita, ale není to u všech. Jednou ze sázkovek, která je opačného názoru je Betway a kurs @ 1.95 neodmítnu.

Tip: Starace @ 1.95 Obrázek

Obrázek
Starace %%- %%-
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

Masacek

Příspěvek pon 09. kvě 2011 9:31:51

Re: Potito Starace - Aleksandr Dolgopolov

nikdo žádný názor?
Obrázek Obrázek
<<

PePe6

Příspěvek pon 09. kvě 2011 10:14:14

Koukam koukam ne moc jednoduchý zápas ... ač si myslim že by to Potito měl dat protože se hraje v ITALII . ale přece jen slovo do pranice . Potito skrečoval zápas v Barceloňe nevíme proč takže klidně nějake svalové zraněni od Casablanky uplinulo hodně času a jeho forma od te doby nešla nahoru naopak hodně dolu, ale to bude asi soupeřema neboď to měl hodně těžke . Krom Mnichovské antuky se nedostal od té doby nikde dále v turnajích . Dolgoolov to je spíše jistota na Tvrdý povrch neš na antuku ale přece jen letošní vzajemný zápas vyhral právě ukrajinec na antuce v brazilii . Od Miami nezhral vubec nic, ale asi proto že se hrálo právě na antuce a eště hodně kvalitních turnjích !!! Resmu . Potito by to měl zvladnou možna 3 sety ale měl by ! :p
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

zodiaqe

Příspěvek pon 09. kvě 2011 11:57:58

Dobrý tip a jsem za něj rád, protože s oblibou hraji domácí hráče :D
Obrázek Když prohrajete, nezapomeňte na tu lekci!!!
<<

confused

Příspěvek pon 09. kvě 2011 13:17:41

PePe6 píše:Koukam koukam ne moc jednoduchý zápas ... ač si myslim že by to Potito měl dat protože se hraje v ITALII . ale přece jen slovo do pranice . Potito skrečoval zápas v Barceloňe nevíme proč takže klidně nějake svalové zraněni od Casablanky uplinulo hodně času a jeho forma od te doby nešla nahoru naopak hodně dolu, ale to bude asi soupeřema neboď to měl hodně těžke . Krom Mnichovské antuky se nedostal od té doby nikde dále v turnajích . Dolgoolov to je spíše jistota na Tvrdý povrch neš na antuku ale přece jen letošní vzajemný zápas vyhral právě ukrajinec na antuce v brazilii . Od Miami nezhral vubec nic, ale asi proto že se hrálo právě na antuce a eště hodně kvalitních turnjích !!! Resmu . Potito by to měl zvladnou možna 3 sety ale měl by ! :p

tady si dovolím nesouhlasit.. dolgopolov je především antukář, v poslední době se mu sice nedaří, ale začátkem roku ukázal, že na antuce je kvalitním hráčem. V Costa do Sauipe si zahrál finále, v Acapulcu semifinále, a hráče taky neměl jednoduché - v Brazílii rozjetý Ricardo Mello, který na tom turnaji vyřadil i Montanese s Andujarem. V Mexiku zas hladce smázl Berlocqa a v dalším kole si poradil i s Wawrinkou. Ferrerovi dokázal vzít set, což se taky na antuce nepovede každýmu, takže bych rozhodně neříkal, že je to hráč na tvrdý povrch a na antuce se mu nedaří, já si naopak myslím, že po té smolné šňůře tentokrát příjde vítězství..
<<

Masacek

Příspěvek pon 09. kvě 2011 13:19:03

S tou charakteristikou souhlas s confusedem, ale vyhraje Potito :)
Obrázek Obrázek
<<

PePe6

Příspěvek pon 09. kvě 2011 13:45:39

Sry confi .. jsem se na dolga podival později měl jsem za to že byl vždy hardem a ono je to antuakař cca 150 zápasu an antuce asi více a 70 na hardu ... ale zda se mi ze na hardu ma lepsi vysledky mno uvidime taky více veřim staracemu je to větší mazakem než dolgo a dolgo ma život před sebou :) ale diky za opravu ;-)
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

PePe6

Příspěvek pon 09. kvě 2011 20:44:45

TIP tradyčně OK krásna práce smel ho jak smetí 6:3 6:3
Fandím Obrázek, Obrázek

<<