Rafael Nadal - Juan-Martin Del Potro

<<

Masacek

Příspěvek stř 04. kvě 2011 22:29:45

Rafael Nadal - Juan-Martin Del Potro

Zápas začíná 5.5.2011 v 19:00

Obrázek

ObrázekRafael Nadal - Juan-Martin Del Potro Obrázek

Zítřejší den nám nabídne taky souboj dvou tenistů, kteří na antuce letos ještě ani jednou neprohráli. Nicméně u jednoho z nich to ani žádné překvapení není, ObrázekRafael Nadal král antuky !!! Jediným kdo mu na ní letos vzal jediný set byl Andy Murray v semifinále Monte Carlo, Barcelonu ovládl bez ztráty setu a v Madridu má něco podobného v úmyslu také. Marcose Baghdatise v prvním kole porazil podle předpokladů rychle, povolil mu pouhé čtyři gemy a bylo vidět, kdo je na dvorci králem. Minulý rok tu ztratil set jen s Almagrem v semifinále a rád bych viděl někoho, kdo by mohl letošního Nadala na antuce vůbec porazit. Del Potro to zítra rozhodně nebude.

Obrázek Del Potrovi nepomůže ani momentální, kvalitní forma. Vyhrál podnik v Estorilu minulý týden a s velikým odhodláním vstupuje do další fáze sezony. I v Madridu má určitě v úmyslu uspět, ale nelze to očekávat. V prvním kole s Južným měl zdravotní problémy, ovšem dnes byl již naprosto v pořádku a Čiličovi povolil pouhé tři gemy, ale ten netrefil nic. Proti Nadalovi by ale musel podat prakticky nadlidský výkon aby vyhrál a kus práce by musel odvést i kdyby měl uhrát jediný set.

Verdikt:
Na antuce to bude pro ně teprve druhé vzájemné utkání. To první vyhrál Rafael Nadal nekompromisně 3-0 na French Open v roce 2010. V aktuální sezoně 2011 ještě na antuce neprohrál a hraje znovu perfektní tenis. Vypadá znovu jako robot, kterého zkrátka nejde zastavit. Nejblíže k tomu měl Andy Murray v Monte Carlu, kdy mu vzal jeden set.

Vzájemné zápasy:
Na vzájemné zápasy vede světová jednička poměrem 5-3, ale většina z nich je stará minimálně dva roky. Jen jeden zápas je aktuální a to letošní z Indian Wells na hardu, který vyhrál Španěl 2x 6-4.

Vývoj formy:
Obrázek - Rafael Nadal

Obrázek - Juan Martin Del Potro

TOP Kursy a pohyby:
Nejvýhodnější kurs na vítězství Nadala nabízí Sportingbet @ 1.18, pokud Vás láká překvapení, tak vyzkoušejte Del Potra za @ 6.23 u Pinnacle. Já jsem zvolil sázku 2-0 na sety za slušných 1.50. Na utkání Nadala v antukovém prostředí mi to přijde jako slušná hodnota. Navíc je to jeden z jeho nejoblíbenějších turnajů.

Tip: Nadal 2:0 na sety @ 1.50 Obrázek

Obrázek
Rafael Nadal %%-
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

Hu

Příspěvek čtv 05. kvě 2011 10:04:30

Re: Rafael Nadal - Juan-Martin Del Potro

Masacek píše:Navíc je to jeden z jeho nejoblíbenějších turnajů.

Naopak. Kurty v Madridu jsou velmi rychlé a mají vlastnosti spíše tvrdého povrchu než antuky, a sám Nadal se několikrát vyslovil, že jsou pro něj tamní podmínky složité. Pro Del Potra jsou naopak výborné a kurz 6 na něj je za téhle situace luxusní.
<<

Rafa

Příspěvek čtv 05. kvě 2011 10:11:57

Já souhlasím s Hejhulou,že podmínky v Madridu spíše svědčí ''ranařum'' viz. včera Lopez s Federerem.Akrualní forma je u obou velmi dobrá.Každopádně zde má vetší šanci na postup Del potro než třeba na FO,ale jako fanoušek Rafaela musím prostě fandit Španělskému hráči ikdyž Del potra mám taky celkem rád
<<

karlito_69

Příspěvek čtv 05. kvě 2011 18:15:51

Ach jo, škoda. Na par tiketech mi to snížilo celkovej kurz to že skrečoval.
<<

roulenc

Příspěvek čtv 05. kvě 2011 18:56:31

Jakto že se nehraje?
<<

Kuba8

Příspěvek čtv 05. kvě 2011 19:03:46

Del Potro je zraněnej tudíž vzdal bez boje, budeš mít kurz 1 ;)
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28
<<

karlito_69

Příspěvek čtv 05. kvě 2011 19:19:36

Na nova sportu říkali o někom, že měl střevní potíže z alergie na sýr a že nemohl nastoupit a tedy skrečl, ale jestli to byl Del Potro si nejsem jistej.
<<

confused

Příspěvek čtv 05. kvě 2011 19:20:23

karlito_69 píše:Na nova sportu říkali o někom, že měl střevní potíže z alergie na sýr a že nemohl nastoupit a tedy skrečl, ale jestli to byl Del Potro si nejsem jistej.

to byl Monfils.. Del Potro si včera v zápase s Youzhnym natáhl tříslo
<<

Mysak

Příspěvek čtv 05. kvě 2011 19:36:31

Zdravím vás tu alergii na sýr měl Monfils a Del Potro vzdal kvůli zraněným Tříslům,a prý vynechá Řím,aby se doléčil a nastoupí až do prvního kola French open,zdroj www.tenisinfo.cz
mějte se at se vám daří,hlavně lépe než mě,já bilanci boužél 3-7,3 vyhrané tikety a 7 prohraných z na 3 tiketech jsem prohrál kvůli skreči hráče na,kterého jsem vsazené a on to vzdal
gl.hodně štěstí

Zpět na Tenis