Rafael Nadal - Juan-Martin Del Potro

Zítřejší den nám nabídne taky souboj dvou tenistů, kteří na antuce letos ještě ani jednou neprohráli. Nicméně u jednoho z nich to ani žádné překvapení není,

Verdikt:
Na antuce to bude pro ně teprve druhé vzájemné utkání. To první vyhrál Rafael Nadal nekompromisně 3-0 na French Open v roce 2010. V aktuální sezoně 2011 ještě na antuce neprohrál a hraje znovu perfektní tenis. Vypadá znovu jako robot, kterého zkrátka nejde zastavit. Nejblíže k tomu měl Andy Murray v Monte Carlu, kdy mu vzal jeden set.
Vzájemné zápasy:
Na vzájemné zápasy vede světová jednička poměrem 5-3, ale většina z nich je stará minimálně dva roky. Jen jeden zápas je aktuální a to letošní z Indian Wells na hardu, který vyhrál Španěl 2x 6-4.
Vývoj formy:
TOP Kursy a pohyby:
Nejvýhodnější kurs na vítězství Nadala nabízí Sportingbet @ 1.18, pokud Vás láká překvapení, tak vyzkoušejte Del Potra za @ 6.23 u Pinnacle. Já jsem zvolil sázku 2-0 na sety za slušných 1.50. Na utkání Nadala v antukovém prostředí mi to přijde jako slušná hodnota. Navíc je to jeden z jeho nejoblíbenějších turnajů.
Tip: Nadal 2:0 na sety @ 1.50

Rafael Nadal