Monte Carlo: Melzer - Ferrer

16.4. 13:15
Monte Carlo MASTERS- Antuka

(Melzer Jurgen)
Že by zítra další překvapení? Nebo spíše bylo by to překvapení? Asi nevíte co myslím tak je to souboj 6. a 9. hráče světa v zítřejším semifinále v Monte Carlu. Přece jen oba patří to TOP10 světa tudíž nechápu vypsané kurzy na tento zápas a navíc když se k tomu přičte to, že Melzer zde vyprovodil i Švýcarského elegána i když už to asi dávno není co to bývalo, ale stejně se to počítá. Sám příliš nevím proč sázkovky a i většina lidí favorizuje Španěla. Dá se říct možná proto, že je Španěl tudíž musí být samozřejmě dobrý antukář, ale přece jen když někdo patří do TOP10 tak musí umět zahrát na každém povrchu což Melzer samozřejmě umí. Navíc nepopírám, že Ferrerovi to tento rok jde což dokázal jak na začátku roku v Aucklandu i na AO a poté na antuce v Acapulcu, ale zde podle mě přece jen neměl ty nejtěžší soupeře co se antuky týče. Melzer zatím tento rok příliš nezáří, ale zdá se mi, že právě na tomto turnaji se opět chytá což potvrzují i výhry nad Almagrem a Fedexem. Navíc zápasy z roku 2010 hrají 2-0 pro Melzera z nichž 1 na antuce zvládl na French Open 3-0 i s nechvalným kanárem a byl v podobné situace jako na tomto turnaji. Co na tom, že Ferrer má H2H 3-2 když 2 zápasy se datují ještě na rok 2003. Já si osobně myslím, že Melzer se opět zvedá se dostane se do finále a za ten kurz se mi tato sázky velmi zamlouvá.
TIP
Melzer - Ferrer 1

Melzer - Ferrer 1

Analýzy od 8.10 do ???:
Analýzy:
TIP OK: 1
TIP KO: 0

Analýzy:
TIP OK: 1
TIP KO: 0