Monte Carlo: Melzer - Ferrer

<<

bombik

Příspěvek pát 15. dub 2011 20:49:56

Monte Carlo: Melzer - Ferrer

Obrázek Melzer Jurgen vs. Ferrer David
Obrázek

16.4. 13:15
Monte Carlo MASTERS- Antuka

Obrázek
(Melzer Jurgen)

Že by zítra další překvapení? Nebo spíše bylo by to překvapení? Asi nevíte co myslím tak je to souboj 6. a 9. hráče světa v zítřejším semifinále v Monte Carlu. Přece jen oba patří to TOP10 světa tudíž nechápu vypsané kurzy na tento zápas a navíc když se k tomu přičte to, že Melzer zde vyprovodil i Švýcarského elegána i když už to asi dávno není co to bývalo, ale stejně se to počítá. Sám příliš nevím proč sázkovky a i většina lidí favorizuje Španěla. Dá se říct možná proto, že je Španěl tudíž musí být samozřejmě dobrý antukář, ale přece jen když někdo patří do TOP10 tak musí umět zahrát na každém povrchu což Melzer samozřejmě umí. Navíc nepopírám, že Ferrerovi to tento rok jde což dokázal jak na začátku roku v Aucklandu i na AO a poté na antuce v Acapulcu, ale zde podle mě přece jen neměl ty nejtěžší soupeře co se antuky týče. Melzer zatím tento rok příliš nezáří, ale zdá se mi, že právě na tomto turnaji se opět chytá což potvrzují i výhry nad Almagrem a Fedexem. Navíc zápasy z roku 2010 hrají 2-0 pro Melzera z nichž 1 na antuce zvládl na French Open 3-0 i s nechvalným kanárem a byl v podobné situace jako na tomto turnaji. Co na tom, že Ferrer má H2H 3-2 když 2 zápasy se datují ještě na rok 2003. Já si osobně myslím, že Melzer se opět zvedá se dostane se do finále a za ten kurz se mi tato sázky velmi zamlouvá.

TIP

Melzer - Ferrer 1 Obrázek 2.4

Melzer - Ferrer 1 Obrázek 3.1
Analýzy od 8.10 do ???:
Analýzy:
TIP OK: 1
TIP KO: 0

Obrázek Obrázek
<<

Rafa

Příspěvek pát 15. dub 2011 20:52:11

Re: Monte Carlo: Melzer - Ferrer

Ferrer je oproti Jurgenovi o třídu lepší na antuce,každyho tady zatim solidne drti a druha vec je ta,že Jurgen má problem se zadama,takže to muž klidně skrečnout...kurzum se nedivím

každopádně good luck
<<

confused

Příspěvek pát 15. dub 2011 21:04:26

tady musím nesouhlasit.. to, že jsou oba hráči v top 10 ještě zákonitě neznamená, že jsou na tom kvalitativně stejně. Ferrer je prostě na antuce hodně kvalitním hráčem a s klidem si troufám říct, že v Monte Carlu na něj má jedině Nadal, a i tomu si myslím, že Ferrer ve finále zatopí. Melzer sice dnes porazil Federera, ale tenhle Federer už dávno není to, co býval.. jeho pohyb po kurtu strašnej, jeho pověstnej backhand taky nic, ale samozřejmě Melzer proti němu zahrál dobře, ale popravdě to pro mě zas takový překvapení nebylo. Melzer sice porazil Almagra, ale ten se v úvodním kole přes 3 hodiny trápil s hráčem sotva první stovky, a to měl hodně na mále když ve třetím setu prohrával 4-5 0-40 a měl druhej servis. Další faktor, co určitě hraje pro Španěla, jsou Melzerovy problémy se zády, jak tu zmínil Rafa, takže sečteno podtrženo Melzer tady zatím předvádí hodně solidní výkony, ale Ferrer je prostě na antuce úplně jinde a do finále by měl s klidem dojít. GL
<<

Cradle

Příspěvek pát 15. dub 2011 21:19:40

No ja to vidim, ze vse bude o Davidovo hlave, pokud k zapasu pristoupi pozitivne a nebude se vztekat a jinak rozptylovat tak urcite vyhraje. Ale hrozi tam ta jeho labilita. staci par povedenych uderu Jurgena a muze to byt spatny..kazdopadne si myslim, ze jak uz tolik nehraje styl servis-volej tak nebude pri delsich vymenach pro Davida tolik nebezpecny...zapas to bude peknej, ale vynecham ho v sazeni..
<<

Bimbo

Příspěvek pát 15. dub 2011 21:24:00

I já bych si dovolil trošku oponovat.. a to jsem dnes na Melzera vsadil a mám ho rád, ale když jsem viděl zápasy Ferrera... jeho pohyb, údery - hraje naprosto parádně a pohyb na kurtu má skvělý!! Myslím sí, že to bude zajímavý zápas, ale Ferrer úvodní tlak prolomí a zvítězí... Můj tip 2:0 na sety pro Ferrera! Samozřejmě beru v potaz i Melzerovi problémy se zády!
Analýzy: 2 OK - 2 KO

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Zpět na Tenis