Extraliga - Střelci Kapr 27.03.2011
27.03.2011 - 17:10

Zde je můj tip útočník domácích Petr Vrána kurz 3.80 u

25 letý útočník Vítkovic, který začínal s hokejem ve Šterberku. Ve své dosavadní kariéře se podíval i do NHL - New Jersey Devils a AHL - Albany River Rats. V základní části letošní sezóny předváděl kvalitní hru a během 42 odehraných utkání dokázal získat 29 bodů. V play off se mu také daří, během 10 zápasů nasbíral 6 bodů. V sérii vedou Vítkovice 3:1 a když v tomto utkání zvítězí, dostanou se do finále. Vránovi se v této sérii proti Pardubicím zatím velmi daří, ve 4 odehraných zápasech nastřílel 4 branky. Věřím že i dnes se prosadí a Vítkovice se i díky němu dostanou do finále extraligy.
PLAY OUT
27.03.2011 - 16:30

Zde je můj tip opět střelec z domácích řad a to Jiří Bicek kurz --- u

Zkušený, dvaatřicetiletý útočník původem pochází ze Slovenska z Košic. Ve své kariéře si zahrál za New Jersey Devils, Albany River Rats nebo třeba finskou Kalpu Koupio. V letošní základní části Extraligy dokázal během 35 odehraných utkání získat 20 bodů. V play out podává dobré výkony, během 9 zápasů získal 8 bodů. Play out už je rozhodnuté, do baráže půjde určitě Boleslav. Přestože Kladnu už o nic nejde, myslím si, že v tomto zápase budou hrát stejně jako doposavaď. V play out hrála Sparta proti Kladnu 3x a ve všech 3 zápasech se Bicek prosadil. Jak všichni víme, Kladno do baráže prostě jít nemohlo. Věřím, že i dnes Kladno vstřelí pár branek a Jiří Bicek bude jedním ze střelců.
27.03.2011 - 16:30

Zde je můj tip útočník hostů Jozef Balej kurz 3.30 u

Rodák z Myjavy na Slovensku. Ve svých 29 letech podává skvělé výkony a hraje velmi kvalitní hokej. Ve své kariéře odehrál celkem 18 utkání v NHL za Vancouver, Montreal a NY Rangers. Podíval se také do AHL a švýcarské NLA (National League A). V letošní sezóně nabíral během 27 utkání 14 bodů. V play out hraje skvěle, během 9 zápasů nasbíral 7 bodů a patří k nejproduktivnějším hráčům Komety. V play out se utakla Kometa s Boleslaví 3x a v 1 z těchto zápasů se Balej prosadil. Boleslavi už prakticky o nic nejde a s největší pravděpodobností bude šetřit síly na baráž s Ústím, které suveréně smetlo Chomutov 4:1. Věřím, že Brno v dnešním utkání Boleslav rozstřílí a Balej bude jedním ze střelců.