Dneska to čekám už to padne -Kapr
Držte palce už houkám fest a dneska je ten den kdy mě padne jackpot

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Dneska to čekám už to padne -Kapr
• Stránka 1 z 1
Dneska to čekám už to padne -KaprDržte palce už houkám fest a dneska je ten den kdy mě padne jackpot ![]() Re: Dneska to čekám už to padne -Kapr
ten první kombík sem vůbec nepochopil...vždyt se ti snad ani vklad nevrátí...každopádně GL
![]() Re: Dneska to čekám už to padne -Kapr
Musis to otevrit vickrat ono to najak blbne nesu pako vrati se víc nez vklad Milane neblazni mě
![]() Re: Dneska to čekám už to padne -Kapr
¨mám ten dojem že jsem si svou dávku štěstí vybral
![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: Dneska to čekám už to padne -Kapr
Hm to jeste padne ja zatim toto od ledna
Re: Dneska to čekám už to padne -Kapr
At to uz padne bouraku......me padne tak ho.....nedari se mi,tak jsem dlouho nikdy nic nechytil,jako ted......moc jsem se namlsal,jeste nez jsem zacal chodit zde na forum.....
![]() ![]() ![]() ![]() Re: Dneska to čekám už to padne -Kapr
Jo ty série proher jsou někdy hodně dlouhý já to znám je to hrozný ale musíme doufat
![]() Re: Dneska to čekám už to padne -KaprTakže opět klasika KUNITZ nedal a vidím že jsi ho dal taky .FEHR nehrál takž to beru jako jednu chybu.Kdy už to prolomíme ví snad jen Bůh a možná ještě Paroubek ten ví taky všechno ![]() ![]() ![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: Dneska to čekám už to padne -Kapr
O záchrana nejvic sem sral u spanelaku
sázenka č.: 1 datum: 25.03.2011 17:24 částka: 50 typ: AKU Sázenka je vyhrávající. Výhra činí 3120.50,-Kč. Dosažený kurs 62.41. 815 Kladno-Kometa Brno (7:0) 1 Výhra domácích 1,55 vyhrávající 816 Sparta Praha-M.Boleslav (2:1) 10 Neprohra domácích 1,29 vyhrávající 817 Slavia Praha-Třinec(3.z) (3:3) 3:3 13,00 vyhrávající 862 Rögle-MoDo (1:1) 02 Neprohra hostů 1,22 vyhrávající 3007 Španělsko-Česko (2:1) 1 Výhra domácích 1,23 vyhrávající 5003 Atlanta-Vancouver (V) (0:1) 2 Výhra hostů 1,60 vyhrávající
• Stránka 1 z 1