Challenger Caltanissetta: Volandri-Ciric
22.03 10:00

Italský veterán devětadvacetiletý antukář Filippo Volandri se nachází ještě v první stovce na 80. pozici žebříčku. Jeho soupeř Nikola Ciric je více než o sto příček za ním na 198. místě.

Filippo pro mě Pipo Volandri má tento rok hrozné výsledky. Na tvrdém povrchu odehrál pouze dvě utkání a ty obě prohrál což se dalo čekat protože jeho povrch to určitě není

Jeho soupeř ze Srbska Nikola Ciric se soustředil v úvodu sézony pouze na challengery na antukách. Zkoušel štěstí na tvrdém povrchu tam porazil Čermáka a Reda takové výhry bych nijak nepřeceňoval a prohrál s Rosolem a Sweetingem. Po tvrdých površích jel na dva antukové challengery tam naprosto neobstál. Porazil pouze Gensseho 7-6 7-5 a ve třech setech podlehl Ivo Klecovi. Na posledním turnaji si udělal spíš ostudu když prohrál s di Maurem 0-6 2-6 od posledního turnaje už uplynul měsíc, tak dlouho Ciric nehrál těžko říct jestli nějaké zranění nebo si dává pauzu.
Volandri ovšem nehrál také stejnou dobu. Tam bych řekl, že to bude pouze z toho důvodu že ho žádný turnaj nezaujal. Přestože Volandri nijak nezáří. Teď si vyjel na domácí turnaj který bude chtít rozhodně jako první nasazený hráč vyhrát, hráč jako Ciric by neměl být žadnou překážkou. Forma, motivace, domácí publikum, zkušenosti, kvalita to vše je na straně Volandriho, pro mě jasná volba!

Můj Tip:
Volandri-Ciric
1
1.32

OK: 3
KO: 2
Moje tenisové tipy za všechny období:
OK- 78
KO- 28