Miami: Štěpánek-Fognini

<<

Kuba8

Příspěvek úte 22. bře 2011 11:28:29

Miami: Štěpánek-Fognini

Český reprezentat Radek štěpánek se v Americkém Miami utká proti Italskému hráči Fabio Fogninimu.

23.03 16:00
Obrázek Radek Štěpánek Obrázekvs.Obrázek Fabio Fognini Obrázek

Štěpánek je o 9 let starší než jeho protějšek, ale Štěpánek se nachází na 68. pozici žebříčku. Jeho italský protějšek je díky vítězstvím na antuce o patnáct míst nad štěpánkem, na pozici 53.

Obrázek

Radek se nenachází v top formě což je také těžkým losem. Na minulém turnaji v Indian Wells chytl hned po nemoci v prvním kole pozdějšího semifinalistu a skvěle rozjetého Juana Martina del Potra, kterému podlehl. Turnaj předtím dokázal porazil Benjiho Beckera, ale v druhém kole dostal opět těžkého hráče, tentokráte nejlepšího nováčka a jedno z nejlepších servismanů tohoto roku Milose Raonice se kterým urputně bojoval, ale bohužel mu podlehl 4-6 7-6 6-7. Potom Radka skolila nemoc. Top formu určitě nemá, ale tento rok nehraje špatně. Někdy má výpadek, ale hrát vyrovnané partie a i vyhrávat dokáže. V Miami nic neobhajuje takže není na něj žádný tlak a může pouze získat, věřím že určitě má na to aby antukáře Fogniniho porazil.

Ital Fabio Fognini je hlavně antukářem, na tvrdým povrch se moc nesoustředí a hlavně se mu tam nedaří. Minulý rok na tvrdém povrchu 5/9, letos otřesná bilance 0/5!!! Naposledy odjel na challenger do Francie kde vypadl hned v prvním kole Bohlimu 0:2 na sety. Týden předtím podlehl Davyděnkovi 7-5 2-6 4-6. Dále na tvrdém povrchu zaznamenal prohry opět s Davyděnkem, Nishikorim a Nalbandianem. Na antuce se mu už dařilo lépe než na tvrdém. V Chile byl dokonce v semifinále. Pak už prošel pouze do druhého kola a jednou vypadl hned v prvním. Není zase tak špatným hráčem tenhle Ital, jenže na tvrdém povrchu opravdu kvalitou nesrší.

Radek Štěpánek je znám hlavně tím jak umí strnadě a až do posledního míčku bojovat, v tomhle ještě pro něj bude hrát, že na tomhle povrchu umí více než jeho soupeř a má daleko víc zkušeností. Štěpánek je favorit, ne nějak obrovským, ale Fognini má výsledky na tvrdém špatné, Radek měl smůlu na los, pak byl nemocný. Teď už by měl být v pořádku a zvítězit. :) %%-
Můj tip:
Štěpánek-Fognini
1
1.52 Obrázek
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28
<<

Hu

Příspěvek úte 22. bře 2011 13:42:34

Re: Miami: Štěpánek-Fognini

Radek letos prohrál 6 utkání, z toho 4x jako kurzový favorit, takže omluvenku, že měl těžký los, si očividně nezaslouží. Na druhé straně, Fogniniho kariérní statistika na hardu 26/41 nevypadá rozhodně děsivě, ale ono to má jednoduchý důvod - pokud Fognini opustí antuku, vybírá si takřka výhradně velmi kvalitní turnaje, kde ho pak logicky čekají velmi kvalitní soupeři. Z toho pohledu nelze považovat letošní statistiku 0/5 na hardu za otřesnou, protože prohry s Davyděnkem, Nishikorim a Nalbandianem jsou v pořádku, a s ohledem na výše zmíněnou filizofii Fogniniho při výběru turnajů lze zpochybnit i význam prohry s Bohlim na challengeru v Le Gosier.

S přihlédnutím k nepříliš ideálnímu rozpoložení Radka a faktu, že loni na hardu v Torontu s Fogninim jasně prohrál, se ten kurz na něj nejeví příliš zajímavě.

Každopádně GL :ympeace:
<<

hranol

Příspěvek úte 22. bře 2011 13:55:41

Souhlas s Tebou...ja Fogniniho videl hrat v Parizi s Ferrerem,myslim,ze to bylo tesne pres utkanim mistru a co predvadel Ferrer,ja myslel,ze me klepna pepka....ja mel na neho vsazeno......vyhral myslim 2:1 na sety a to se stestim....tady klidne ho muze mlady Ital zariznout...i kdyz pro Radka mluvi zkusenost.....ja si myslim,ze pokud mladej Ital nezblbne,jeste o nem hodne uslysime.HOWGH....

kazdopadne GL

:ympeace:
Naposledy upravil hranol dne úte 22. bře 2011 14:35:06, celkově upraveno 2
Obrázek
Obrázek
Obrázek
<<

mahrrr

Příspěvek úte 22. bře 2011 14:05:54

Dle mě velmi těžké utkání i když si také myslim že vyhraje Štěpánek,zkusím asi vsadit na počet setů nebo gamů...
Nejoblíbenější týmy : Obrázek , Obrázek , Obrázek
Nejoblíbenější sázkovky : Obrázek , Obrázek , Obrázek
<<

Kuba8

Příspěvek úte 22. bře 2011 14:49:18

Já to za tutovku nepovažuju :) Štěpcovi věřím, myslím si že má na to aby zvítězil :) budu mu věřit

OK- 78
KO- 28
<<

Kuba8

Příspěvek čtv 24. bře 2011 19:36:27

Radek Štěpánek opět potvrdil jakým je bojovníkem v tb prohrával již 3-5 celé skóre ovšem otočil a vyhral 6-3 7-5 Gratulace těm kdo se svezli.

OK- 78
KO- 28
<<

hranol

Příspěvek čtv 24. bře 2011 19:37:25

Fabio Fognini Radek Stepanek 3:6 6:7

Blahopreji OK