Chelsea FC - FC Kodaň

<<

mahrrr

Příspěvek úte 15. bře 2011 18:26:21

Chelsea FC - FC Kodaň

Obrázek Chelsea FC - FC Kodaň Obrázek

Utkání 2. vzájemného osmifinále Ligy Mistrů se hraje 16.3.2011 ve 20:35 na Stamford Bridge v Londýně.

Obrázek
Zdeněk Pospěch v souboji s Fernandem Torresem.

Chelsea v minulém vzájemném utkání na půdě Kodaně vyhrála 2:0 a v tomto utkání tak stačí pouze dobře kombinovat a držet pevnou obranu,ovšem Kodaň stále není bez šancí a jistojistě to také bude zkoušet na obranu Chelsea.

Kodaň je opravdu velmi dobrý tým neboť v Lize Mistrů dokázal potrápit například Barcelonu se kterou na domácí půdě uhrál remízu v základní skupině,pro každý tým který jede na odvetu do Anglie je vzájemný zápas velmi špatný neboť angličané celkově hrají fotbal velmi silový a těžký fyzicky,navíc jsou týmy doma opravdu skvělé a to by měla Chelsea jen a jen potvrdit i když jí o ,,nic,, nejde.

"Určitě budu v následujících dnech rotovat se sestavou. Všichni hráči jsou prakticky fit, ale já potřebuji mít vyvážený tým jak na Kodaň tak i na Manchester City. Můj nejlepší tým se neskládá pouze z jedenácti hráčů. Jsem velmi rád, že je na další utkání připraven Alex. Co se týče Benayouna, ten by se snad mohl k týmu vrátit ve čtvrtek nebo v pátek," prozradil Ancelotti.

Chelsea se posledními zápasy opravdu zvedla a to právě utkáním v Kodani,dále pak tým porazil na svém hřišti lídra Premier League Manchester United a v posledním kole i Blackpool.
Do tohoto utkání jde Chelsea jako jasný favorit a to i přesto,že už tým může hrát jen tak na oko.

Obrázek Chelsea FC - poslední zápasy :

FC Kodaň - Chelsea FC 0:2 - Liga Mistrů
Chelsea FC - Man. Utd 2:1
Blackpool FC - Chelsea FC 1:3

Obrázek Kodaň FC - poslední zápasy :

FC Kodaň - Chelsea FC 0:2 - Liga Mistrů
Midtjylland - FC Kodaň 2:0
Aalborg BK - FC Kodaň 0:1

Našel jsem bohužel jen sestavu Chelsea...

Obrázek Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bosingwa, Ivanović, Terry, A. Cole - Ramires, Essien, Lampard, Žirkov - Drogba, Torres

Jak jsem řekl,Chelsea nemá témeř o co hrát neboť je velmi reálné že Petr Čech a spol postoupí do dalších bojů o pohár Ligy Mistrů,přesto je tým na domácí půdě a pro své diváky bude chtít tým na 100% vyhrát,ovšem dnes jsem si zkusil připravit trošku riskantní tip a to na výhru Chelsea v poločase...

Obrázek Fortuna :
- 1. poločas 1 / 1,6
Naposledy upravil mahrrr dne stř 16. bře 2011 11:54:08, celkově upraveno 1
Nejoblíbenější týmy : Obrázek , Obrázek , Obrázek
Nejoblíbenější sázkovky : Obrázek , Obrázek , Obrázek
<<

martins

Příspěvek stř 16. bře 2011 11:12:03

Re: Chelsea FC - FC Kodaň

Nebylo by špatný ještě doplnit sestavy (i když většina si je najde),protože pokud by hráli hráči z lavičky,může tím být ohrožen tvůj tip na výhru v poločase.
ObrázekObrázek
<<

Blaine

Příspěvek stř 16. bře 2011 11:35:04

Kodan už tedka nemá co ztratit takže to hodně otevřou si myslim přece jenom postup už je trochu science fiction takže si myslim,že tady padne hromada branek a hlavně do sítě Kodaně..
Moje tipy jsou 1 a +3,5.
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek
<<

mahrrr

Příspěvek stř 16. bře 2011 11:55:23

martins píše:Nebylo by špatný ještě doplnit sestavy (i když většina si je najde),protože pokud by hráli hráči z lavičky,může tím být ohrožen tvůj tip na výhru v poločase.

Pokud bys sem chodil a četl mé analýzy více,věděl bys že sestavy sem házím v den zápasu... :-B

Sestava Chelsea doplněná,Kodaň jsem nenašel...
Nejoblíbenější týmy : Obrázek , Obrázek , Obrázek
Nejoblíbenější sázkovky : Obrázek , Obrázek , Obrázek
<<

martins

Příspěvek stř 16. bře 2011 13:30:02

mahrrr píše:
martins píše:Nebylo by špatný ještě doplnit sestavy (i když většina si je najde),protože pokud by hráli hráči z lavičky,může tím být ohrožen tvůj tip na výhru v poločase.

Pokud bys sem chodil a četl mé analýzy více,věděl bys že sestavy sem házím v den zápasu... :-B

Sestava Chelsea doplněná,Kodaň jsem nenašel...

Promiň,nepodíval jsem se,že si to sem dával už včera 8-}
ObrázekObrázek

Zpět na Fotbal