Neapol - Brescia

<<

mahrrr

Příspěvek sob 05. bře 2011 14:51:06

Neapol - Brescia

Obrázek Neapol - Brescia Obrázek

Utkání se hraje 6.3.2011 v 15:00 na Stadio San Paolo.

Obrázek
De Sanctis

Neapol je letos skvělým týmem a dokonce bych se neváhal ho řadit mezi 3 nejlepší týmy aniž bych se díval na umístění v tabulce.Hamšík a spol. hrají pěkný fotbal pěkně ze zabezpečené defenzivy navíc s fantastickými záložníky a útočníky což dělá tým velmi silný.Přesto však tým nedokázal např. v posledním kole porazit AC což se ani nedalo neboť bylo AC po celých 90 minut lepším týmem a to uznal i trenér Neapole po utkání.

Brescia si nevede až na vyjímky zápasů nijak skvostně a zdá se že jak rychle tým postoupil do Série A,přesně tak rychle tým také sestoupí.Ale nedělejme ukvapené závěry,vždyť Brescia je na 19. místě s 24 body a řekněme že od 13 Chieva které má 31 bodů je to k sestupu co by kamenem dohodil...

Nebudu se u tohoto utkání příliš rozepisovat protože Neapol je zde zcela jasným favoritem na výhru,jak se ale dozvíte níže,vybral jsem si zcela jiný tip pro tento zápas...

Neapoli budou v utkání chybět distancovaný Lavezzi a otazník vysí nad startem Grava.

Na druhé straně budou chybět gólman Sereni a stejně tak i obránce Dallamano,otazník pak vysí nad startem Cordova.

Obrázek Neapol doma :

- 13 zápasů,9-2-2,skóre 24:8
Obrázek Brescia venku :
- 13 zápasů,1-3-9,skóre 7:18

Poslední zápasy :

SSC Neapol - Catania 1:0
Villarreal - SSC Neapol 2:1
AC Milán - SSC Neapol 3:0

Brescia Calcio - SS Lazio 0:2
Udinese Calcio - Brescia 0:0
Brescia Calcio - US Lecce 2:2

Obrázek Neapol - pravděpodobná sestava :
De Sanctis - Campagnaro,Cannavaro,Aronica - Maggio,Pazienza,Gargano,Sosa,Dossena - Hamšík,Cavani

Obrázek Brescia - pravděpodobná sestava :
Arcari - Zoboli,Bega,Zebina - Berardi,Filippini,Zanetti,Kone,Zambelli - Caracciolo,Diamanti

Jak jsem již psal,u tohoto zápasu jsem se příliš nerozepisoval,vybral jsem si totiž sázku na střelce neboť věřím že budou v tomto utkání možná i střelecké hody pro tým Neapole a to především aby si tým zpravil chuť po prohře s AC Milán a zároveň i po nepostupu do dalšího kola Evropské ligy...,dle mě se trefí Cavani,s 20 góly 2. nejlepší střelec Série A...

Obrázek UNIBET :
- Cavani dá gól - ANO / 2,10
Nejoblíbenější týmy : Obrázek , Obrázek , Obrázek
Nejoblíbenější sázkovky : Obrázek , Obrázek , Obrázek
<<

Dardanely

Příspěvek ned 06. bře 2011 8:01:20

Re: Neapol - Brescia

Cavani ten tam šoupne minimálně 2 :D :ymapplause:
<<

mahrrr

Příspěvek ned 06. bře 2011 8:34:45

Sice nevim co dělá Hamšík vedle něj na útoku,ale pokud už vštřelil za půl sezóny tolik branek tak dneska proti lehčímu soupeři zkrátka musí a tak si myslím že by se toto měl každý zkusit,rozhodně pak ten kdo dává tiket do skupin... :-bd
<<

mahrrr

Příspěvek ned 06. bře 2011 18:58:02

0:0,tip KO...

Zpět na Fotbal