Sparta-M.Boleslav 04.03.2011

<<

Kapr

Příspěvek čtv 03. bře 2011 23:25:42

Sparta-M.Boleslav 04.03.2011

Od 18:00

Obrázek Sparta-M.Boleslav Obrázek
Nechci vám věšet bulíky na nos ,ale kdo trochu sleduje naší extraligu ví o co tam jde.Já se nebudu chvástat a zatěžovat vás tím že kamarádím z klukama který pískaj ligu a že tuším co se děje v zákulisí.
To netuší nikdo okrem těch Šulců a spol.Já jen budu vycházet z toho co jsem se dozvěděl.
Podle mě v téhle situaci nemá Sparta co ztratit a bere tyto zápasy spíše jako přípravu na další sezonu.Ovšem z ohledem na situaci Kladna a Jágra staršího který drží klub nad vodou pro svého synátora od kterého se očekává návrat do rodné vísky je velice pravděpodobné že Sparta pod tíhou jistých človíčků nedopustí aby Boleslav přes Kladno přešla.Přeci jenom jméno Jágr tady v republice i ve světě znamená hrozně moc a nevěřím že dojde k tomu aby se Jarda vrátil domů a cpal svoje těžce vydřený kačáky do druhý ligy.Dle mě je to o domluvě mezi Brnem a Spartou a hlavně panem ŠULCEM kterej je tak nestranej což dokázal proti Plzni hlavně v posledním zápase ale to je jiná věc.Prostě věřím že domácí nebudou na nic čekat a Boleslav pojede domů z náloží a to i díky tomuhle človíčkovy ve spartanké brance
Obrázek
Tomáš Popperle dokázal v sezoně podržet svůj tým i ve více důležitých zápasech a proti Boleslavi by neměl mít větší problémy.
Pevně věřím že domácí v tomto pro ně tréningovém utkání dokáží zvítězit a pomoci tak oblíbenci p.Šulce Jardovi a jeho Kladnu k udržení v 1 lize.
Mé tipy jsou:Výhra domácích z kurzem 1,95 Obrázeka pro případ že by to mělo být nenápadné vítězství ještě zvolím. Výhru včetně prodloužení z kurzem 1,58 Obrázek
Vsad jen tolik kolik si můžeš dovolit vyhrát ,aby ses stoho nezbláznil !!!! ObrázekMartin Straka Obrázek
<<

Kapr

Příspěvek pát 04. bře 2011 20:27:24

Re: Sparta-M.Boleslav 04.03.2011

tak vše podle představ tip ok
Vsad jen tolik kolik si můžeš dovolit vyhrát ,aby ses stoho nezbláznil !!!! ObrázekMartin Straka Obrázek

Zpět na Hokej