Villach-Linz(3.z.)
03.03.2011 19:15
Villach vs
Linz
Dva týmy které v letošním ročníku sousedily v tabulce a rozdíl byl pouhé 4b.
O motivaci v tomhle duelu není pochyb!!!!!!!!
Linz si v lonské sezoně zahrál finále kdy postoupil právě na úkor dnešního soupeře ,kterého vyřadil ve čtvrtfinále v poměru 1-4 na zápasy .
Villach vstoupil do tohoto čtvrtfinále z jasným cílem a to pokořit a pomstít se za lonské vyřazení.První dva zápasy tomu plně odpovídají když na domácí půdě vyhrály snadno 3-0
a poté pokořily soka i na jeho území opět stejným skorem 0-3.
Dnešní duel se hraje opět ve Villachu a já plně věřím že domácí před vyprodanou halou nedají hostům šanci a budou mít po zápase důvod k radosti.

Můj tip k tomuto klání:Vítěz utkání Villach kurz-1,70
TIP-OK
Vítěz 1 třetiny Villach kurz-2,05
TIP-OK
O motivaci je v tomto utkání postaráno (pomsta za lonské vyřazení a pomsta bude sladká)Gl přátelé

Dva týmy které v letošním ročníku sousedily v tabulce a rozdíl byl pouhé 4b.
O motivaci v tomhle duelu není pochyb!!!!!!!!
Linz si v lonské sezoně zahrál finále kdy postoupil právě na úkor dnešního soupeře ,kterého vyřadil ve čtvrtfinále v poměru 1-4 na zápasy .
Villach vstoupil do tohoto čtvrtfinále z jasným cílem a to pokořit a pomstít se za lonské vyřazení.První dva zápasy tomu plně odpovídají když na domácí půdě vyhrály snadno 3-0
a poté pokořily soka i na jeho území opět stejným skorem 0-3.
Dnešní duel se hraje opět ve Villachu a já plně věřím že domácí před vyprodanou halou nedají hostům šanci a budou mít po zápase důvod k radosti.

Můj tip k tomuto klání:Vítěz utkání Villach kurz-1,70

Vítěz 1 třetiny Villach kurz-2,05

O motivaci je v tomto utkání postaráno (pomsta za lonské vyřazení a pomsta bude sladká)Gl přátelé
Naposledy upravil Kapr dne čtv 03. bře 2011 22:01:55, celkově upraveno 3