Arsenal - Birmingham

27.2.2011 o 17.00 Finále Carling Cupu
Arsenal už 5 rokov v rade nezískal žiadnu turnajovú trofej. O možnostiach tohoto ambiciózneho celku sa rozprávalo už v minulých rokoch, ale zverenci trenéra Arséna Wengera nedokázali vyhrávať dôležité zápasy a to ich stálo zisk trofejí. Tento rok to je ale trochu iné, káder AFC dospel a tým začína víťaziť a vyhrávať i dôležité zápasy (LM doma 2:1 s Barcelonou, v PL výhra nad Chelsea alebo na ihriku Citizens) a vyzerá to, že by konečne po veľkom pôste mohol londýnský klub opät získať nejakú tú trofej. Dnes k tomu budú mať strašne blízko, pretože finálový zápas Carling Cupu hrajú proti Birminghamu, ktorému sa tento rok nedarí v Premier League a je tesne nad zostupovými vodami. Finále sa odohraje vo Wembley, domácim budú chýbať Walcott a Fabregas, ktorých by ale mali efektívne nahradiť Arshavin s Rosickým alebo Diabym. Dlhodobo Gunners postrádajú Vermaelena a brankára Fabianskeho, kterého ale v posledních mesiacoch skvele zastupuje Poliak Szczesny. V tomto zápase ide Gunners o veľa, je to totiž jedna z trofejí, ktorá sa od nich očakáva a ja verím, že silný londýnský klub v tomto zápase uspeje a získa pre seba i fanúšikov prvú tohtoročnú trofej.
Posledné zápasy :

Arsenal vs. Stoke 1:0
Leyton vs. Arsenal 1:1 FA CUP
Arsenal vs. Barcelona 2:1 LM
Arsenal vs. Wolves 2:0
Newcastle vs. Arsenal 4:4
Arsenal vs. Everton 2:1

Birmingham vs. Shef.Wed. 3:0 FA CUP
Birmingham vs. Newcastle 0:2
Birmingham vs. Stoke 1:0
West Ham vs. Birmingham 0:1
Birmingham vs. Man.City 2:2
Birmingham vs. Coventry 3:2 FA CUP
Predpokladané zostavy:
Arsenal : Szczesny - Clichy, Djourou, Koscielny, Sagna, Wilshere, Nasri, Song, Arshavin, Rosický, van Persie
Birmingham : Foster - Carr, Johnson, Jiránek, Ridgewell, Larsson, Ferguson, Gardner, Bentley, Martins, Žigič
Ja si myslím, že dnes Arsenal ukáže svoju silu a s prehľadom vyhrá a získa trofej po dlhej dobe...
Moje tipy :
- 1 / 1.45

- hcp 0:1 - tip 1 / 2.15