NHL střelci 1.12.2010
Tak a máme tu nový měsíc, a snad každý by si přál co nějvětší zářez, a co nejvíc zásunů od svých milovaných hokejistů

Však jasné, ona by se nějaká ta kačka na ty Vánoce určitě hodila !
Začíná nový měsíc, což u mě znamená, že si sečtu příjmy a odečtu náklady a vyjde mi sázkařský hospodářský zisk za minulý období !
Můžeme rekapitulovat. Co jsem na tomto foru, daří se... Iginla a Toews jako solovky, nádherně vyšly, Brest na jedničku, Indiana jako můj další tip též si výhru pohlídali, takže dobré, jsem napnut, a plný očekávaní co nám pekelně mrazivý prosinec připraví !
Ale nepředbíhejme ! Pěkně popořádku !
Dnes si střelci odstříleli své, pojďme se podívat co nás čeká a nemine zítra ráno !
Montreal-Edmonton
Montreal hraje systémem na LK tudíž dát Kosticina či Cammalleriho, ale spíše se přimlouvám ke Cammallerimu 4 zápasy nezasunul - Edmonton je slabé mužstvo, ale zkusil bych Pennera 5 zápasů nic.
Philadelphia-Boston
Hraje systémem na PK tudíž zde bych volil Cartera, též bych popřemýšlel nad Richardsem 4 zápasy nezasunul - Lučič první lajna nádherný kurz.
Columbus-Nashville
Systém na centry tudíž Brassard, Vermette, více se přikláním ke Vermetteovi, nesmyslný kurz u Tipáče musí se trestat 4,50! Hraje
vedle Nashe v první lajně !!! - Dosti nečitelný tým na střelce ! Tipnu pač musím, tak zkusím Hornqvista.
St.Louis-Washington
Andy McDonald(3,50), můj oblíbenec LK hraje v nejúdernější formaci vedle Boyese (4,00) a Patrika Berglunda (5,60!), pánové hrajou ve druhé lajně ! Neuvěřitelný kurzy, Tipáč se asi posral, to neznamená, že když se hraje proti Washingtonu, že nebudou padat goly ! Ba naopak za poslední dny vyšel Was střelecky na prázdno, a myslím si, že se nebudou s Ovečkinovou první lajnou potkávat, otázka je jak to trenér postaví před zápasem, ale kurzy jednoznačně nesmyslný ! I ten fakt, že dnes ráno Berglund a Boyes zasunuli Chicagu !!! - Kdo dá Ovečkina tak ten mě nasere !! Takový podkurz !! A Ovečkin hraje velkou botu ! Neříkám, že nemusí zasunout, ale nemá formu !! A takový kurz ! Jaaaj ! Úlet ! Tady volím Backstroma, i když může se stát, že Wash nedá ani gol !
A prosím Vás, nehrajte Fleischmanna, odchází do Colorada !

Minnesota-Phoenix
Tady nevím, co bych napsal ! Minn tragická na střelce, volím Havláta - a tady Vrbatu, aby to bylo vyrovnaný Česky !

Calgary-Vancouver
P. Bourque, se mi hodně líbí, před dvouma dny mi vydělal prachy Iginla, tak toho dávat nebudu - D. Sedin, ale malej kurz, třeba Chance zase kurz obrátí

Jinak pozor ! Pokud bude chytat Kiprusov, moc golu Vancouver nedá !!
Anaheim-Florida
Ryan, Perry, kurzy kolem 3 nejlepší střelci ! Pro statistiky Getzlaf nedal gola už 8 zápasů !!! Má málo střel !

Pro fajšmejkry tu mám Dan Sextona ! 5,50 ! Ten kluk byl zraněnej, ale osobně si myslím, že půjde up !
Dneska je toho hodně na výber !
Top 2
Cammalleri + Ryan

GL !!!