FC Dallas - Orlando City SC

<<

Neuminho

Příspěvek pon 04. črc 2016 23:00:52

FC Dallas - Orlando City SC

05.07.2016 v 03:00h
Fotbal, MLS 16.kolo

Obrázek
FC DALLAS - ORLANDO CITY SC

- Ahoj všichni no nedalo mi to a zkouším analýzu na MLS i když už je prakticky noc, no chci zkusit jak moc se dá tahle soutěž tipovat a dnes půjdu v tomto duelu do typu oba gol...

- První věc proč to hraji je síla obou útoků, kdy oba patří v tomto ohledu na špici MLS s tím, že s obranou už to tak slavné není...

- Dallas je tady právem považován za favorita, vyhrál poslední vzájemný zápas z minulé sezony venku 0:2, jinak spolu týmy nehráli doposud též je 2. v tabulce a i loni byl top, kdy byl s NYRB nejlepší tým v základní části celé MLS a nakonec to dotahl až do SF PlayOff, kde to nestačilo až na pozdějšího vítěze Portland. No Dallas zatím jde v šlépějích loňské sezony no není se moc čemu divit udržel ten kádr pospolu, sice se nekonalo ani posilování ale tak týmu to takhle evidentně stačí.
I doma Dallas hraje dobře bilance 6-3-0 prozatím neporažen skore 16:6 na domácí půdě nicméně proč si myslím že gol dostanou ?
Inkasovali hned ve 4 z posledních 6 domácích zápasů, čisté konto měli jen se Seattlem ( nejhorší utok MLS 14 branek v 16z a jeden z nejslabších týmů celkově ) a "překvapivě" udrželi čiste konto i se Salt Lake, no proč to dávám do uvozovek, Salt Lake je top v MLS letos, má jeden z nejlepších útoků a jejich venkovní zápasy jsou asi nejgólovejší v celé MLS tak proč nedali sakra gol ? To jsem si chvíli říkal nicméně pak jsem viděl v te dobe hráli 3 zápasy snad v 7 dnech a v tomhle zápase chyběli tři nejlepší hráči Salt Lake v offenzivě Movsisyan 6+3, Martínez 6+1 či Plata 5+5 , další střelci v tomhle týmu nemají ani polovinu co tito borci a tak se nebylo nakonec čemu moc divit... Takže čiste konto beru jen se Seattlem ale ten jak jsem psal nejhorší utok a Orlando bude úplně jiným soupeřem viz jejich 28g v 15z což dle mě znamená nejlepší útok soutěže!
Abych nezapomněl domácím ještě chybí stoper Loyd a nejistý start má LM či LB Hollingshead, což jsou hráči kteří normálně hrávají základ, nejsou to ovšem nejak brutální ztraty Dallas tam má další borce co jsou dle mě schopni tak nějak nahradit tyhle dva, ale nemohou to více vyztužit než obvykle při těchto ztrátách proti nejlepšímu utoku ligy. O tom že domácí skorují nepochybuji. Orlando dostává ranec branek a Dallas je doma neomylný skoro 2 branky na zápas žádné absence dopředu někdo z jejich jihoamerické offenzivy se hádám určitě prosadí a řekl bych i dvakrát tato útočná čtyřka možná vícekrát ve slložení Diaz 2+5, M. Barrios 5+2, Castillo 4+3 a Urrutti 3+2, krom nich je schopen dávat branky i Akindele 5+2....

- Na druhé straně je tedy Orlando nejlepší útok ligy ze kterého by měli být všichni aktéři ready na dnešek Larin 8+3, Molino 6+5 či Kaká 3+5 což je dlouholetá hvězda evropských soutěží... Chybět přecejen tedy někdo bude a to je Adrian Winter, který si občas zahrál LW občas zase RW nicméně s bilancí 3+1 tady byl v té útočně vozbě nejslabší, Winter má chybět kvůli předčasnému ukončení spolupráce s týmem a z osobních důvodů musí údajně do Švýcarska domů co jsem se tak nějak dočetl, no věřím že si s touhle absencí Orlando poradí a najde v týmu plnohodnotnou náhradu, nicméně i zbylý tři off hráči by se rozhodně o 1-2 branky měli dnes postarat i proti silnemu soupeři. Orlando dalo zatím ve všech jejich 6 venkovních zápasech alespoň branku, z posledních 4 šli dokonce 3x na 2 branky a to už mají venku za sebou 2 zápasy na půdě NY City či i Philadelphii nebo Kansas tedy topku... Bilance sice není úchvatná 1-2-3 ale je to dáno tím hurá stylem nahoru dolů a totéž očekávám dnes, klidně se muže objevit výsledek 2:2 nebo 3:2 pro domácí a každý tým může dát v klidu i 2 branky ani jeden nemá žádnou zázračnou formu teď takže si nemyslím i přes to jaký Dallas klub je, že by byl nějak neohroženým favoritem zde :) Navíc když jsem vzpomněl ten vzajemný zápas jo Dallas sice vyhrál loni v orlandu 0:2 a ted je doma ale Orlando bych řekl tam nevstřelilo gol protože chyběl jak Kaká tak Larin a totéž i Milino který chyběl loni skoro celou sezonu a vrátil se až letos a zatím je na to že je po zranění až v neuvěřitelné formě a podstatně jeho navrat změnil celou hru týmu protože Orlando ted dává více branek než loni kdy to stálo převážně jen na Kaká a Larinovi :) No uvidíme tohle si nenechám ujít.

- Na over je zde menší kurz než na oba gol, takže jdu jednoznačně do této sázky....

HLAVNÍ TIP: Oba gól@ 1.57 u Obrázek

Vedlejší bet bych zkusil střelce Orlanda Kevina Molina, na toho je vypsán krásný kurz 5.50 přičemž se pod nějakou tu branku podepisuje momentálně v každém zápase prakticky.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Příspěvek úte 05. črc 2016 11:01:30

Re: FC Dallas - Orlando City SC

KO 4:0, Orlando může jít hrát tak kuličky tvl po tomhle :X Kaká střídanej po půli no nvm co tam bylo.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥

Zpět na Fotbal