Boavista FC - Vitória FC Setúbal

<<

Hobiku1893

Příspěvek pon 18. led 2016 15:30:20

Boavista FC - Vitória FC Setúbal

Boavista FC vs. Vitória FC Setúbal

Portugalsko - Primeira Liga 2015/2016
Pondělí 18. 1. 2016, CET 21:00
Estádio de Bessa - Porto - 18. kolo

Tento zápas nabízí velmi zajímavé utkání mezi domácími Boavista FC Porto ( 17. příčka ) za 17 odehraných zápasů
výhry 2 - remízy 4 - porážky 11 - skóre: 9:27 ( - 18 ) - 10 bodů a přesto jsou domácí favoritem u většiny sázkových
kanceláří, ale já bych spíš favorizoval tým hostů, který je momentálně na ( 9. příčce ) za odehraných 17 zápasů -
výhry 5 - remízy 7 - porážky 5 - skóre: 28:30 ( - 2 ) - 22 bodů. Vzhledem k postavení v tabulce, skóre a bodovému
zisku v porovnání obou soupeřů, navíc hostům se daří venku lépe, než domácím na svém stadiónu. Ještě se podíváme
na poměr vstřelených a inkasovaných branek venku a doma, kde uvidíme vzhledem ke kurzům značný nepoměr.

Boavista Porto - tři poslední domácí ligové zápasy: 11.12.15 Boavista - Estoril (1:1), 2.1.16 Boavista - Moreirense (0:3),
10.1.16 Boavista - FC Porto (0:5) - to je skóre 1:9 a to nevypovídá o tom že by měli být dnešní zápas favoritem.
Tři nejlepší střelci: Luisinho - 2 góly, Douglas Agner - 1 gól, Afonso Figureiredo - 1 gól.

Hostující Setúbal a jeho poslední tři venkovní ligová utkání: 5.12.15 Belenenses - Setúbal (0:3), 20.12.15 Tondela -
Setúbal (1:3), 11.1.16 Ferreira - Setúbal 2:1. V každém z těchto tří zápasů padly minimálně 3 góly a v ty věřím i dnes.
Tři nejlepší střelci: Suk Hyun-Jun - 9 gólů, Claro A. - 8 gólů, Arnold - 4 góly.

HLAVNÍ TIP: Padne 3 a více gólů # 2.50 Obrázek
VEDLEJŠÍ TIP: Výhra hostů / over 2,5 gólu # 5.20 Obrázek

Good Luck All %%- %%- %%-
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázek
<<

Neuminho

Příspěvek pon 18. led 2016 17:01:04

Re: Boavista FC - Vitória FC Setúbal

Nvm nvm taky by jsi měl vědět, že nejlepšího střelce Setubalu ( Suk Hyun-Jun 9+7) v zimním přestupáku teď vykoupilo FC Porto a to je hráč, který při své statistice gólů a assistencí figuroval u více než poloviny branek svého celku, takže se dá očekávat, že už tak super ten útok teď nebude a nvm teda zda jít do overu bez něj... Minule na Pacosu pukli už bez něj a před tím taky žádný lichotivý výsledek doma Sporting 0:6 a od Boavisty bych teda goly moc nečekal.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Hobiku1893

Příspěvek pon 18. led 2016 17:22:58

On ten Korejec Suk Hyun-Jun tam už nehraje joo, tak to ani nevím, tam kde jsem koukal je pořád vedenej jako hráč Setúbalu a že
by to bylo Setúbal/FC Porto, nebo něco takového. A to že minule padli s Ferreirou 2:1 to vim no a Sporting, tak to je kalibr...... uvidíme
no. Na druhou stranu Boavista dost inkasuje a hráči, kteří budou hrát, nebo hráč který bude hrát místo Korejce se bude chtít ukázat, tak se
nechám překvapit..... :( :-\
<<

Z4ch4r!

Příspěvek pon 18. led 2016 18:27:15

Hobiku1893 píše:On ten Korejec Suk Hyun-Jun tam už nehraje joo, tak to ani nevím, tam kde jsem koukal je pořád vedenej jako hráč Setúbalu a že
by to bylo Setúbal/FC Porto, nebo něco takového. A to že minule padli s Ferreirou 2:1 to vim no a Sporting, tak to je kalibr...... uvidíme
no. Na druhou stranu Boavista dost inkasuje a hráči, kteří budou hrát, nebo hráč který bude hrát místo Korejce se bude chtít ukázat, tak se
nechám překvapit..... :( :-\

Nejlepší nebo spíše jedna z těch nejlepších web stránek je Transfermarket : http://www.transfermarkt.co.uk/hyun-jun ... ler/129990 ... Lety prověřená stránka. Pravděpodobnost toho ovaru je fakt mizivá. Obvzlášť z dlouhodobé statistiky vzájemných domácích zápasů na hřišti Boavisty + k tomu formu obou celků. A jsi někde kolem 35% v pravděpodobnosti. Boavista sice inkasuje, ale opět ta stats je zkreslená jejich posledním zápasem proti Portu kde dostali pětku. Už z tohoto hlediska budou chtít doma předvést diametrálně odlišný výkon. Třeba ten zápas ulítne. Koždopadně GL. Bude ho třeba.
<<

Hobiku1893

Příspěvek pon 18. led 2016 20:12:57

Tak tyhle stránky jsem vůbec neznal a vypadají velmi slušně, tak dík ..... ;)
U toho zápasu štěstí potřebovat budu rozhodně, ale to vždycky v sázení, tady to bude muset bejt pořádná
dávka štígra. Původně jsem chtěl psát analýzu na zápas Eibar - Granada, ale tam je hrozně moc zraněných,
nebo i vykartovaných, hlavně na straně domácích......... :D
<<

Neuminho

Příspěvek pon 18. led 2016 20:57:00

Eibar moc absencí nehlásil nově akorát teda přibyl suspendovaný Pantič (CB), kde ale mají poměrně slušnou náhradu v podobě Ramise a větší absencí je ovšem asi střední záložník Escalante, ten nebývá ani střídán, ovšem je to jen jedna absence do středu, kde je ještě solidní Adrian Gonzalez, takže by se s tímhle měl Eibar tak nějak v poho popasovat, horší by byla absence např. útočníka Borjy Bastona či stopera dos Santose. Celkově se Eibaru zranění zatím celkem vyhýbají a doufám, že si dnes připíší další výhru zatím jsou více na míči hoste za 15 minut 3žk, no snad už to bude v poločase 1,2:0 :)

Jinak na transferarkt take koukam každý den a lepš stránka určitě není, navc když někdo přestoupí je to tam už ten den aktualizovane, jinak zachar by taky mohl něco občas sepsat :) :-bd

Sabine Lisicki ♥
<<

Hobiku1893

Příspěvek pon 18. led 2016 21:13:55

Tak Eibar 38. min 2:0 zatím dobrý a Boavista - Setúbal 1:0 - 3. min zatím.... ;;)
<<

Hobiku1893

Příspěvek pon 18. led 2016 21:41:28

Ty buzíci to jednogóloví vedení budou bránit až do konce........ X(
A co se týče analýz, tak by Z4ch4r! rozhodně měl něco napsat ..... :D
<<

Hobiku1893

Příspěvek pon 18. led 2016 22:29:13

66. minuta a over je tam, sice ho dal tým který měl inkasovat, ale na to se tiket neptá.... :D
<<

Neuminho

Příspěvek pon 18. led 2016 22:54:19

Jn gratulace, ale hodil jsem tu jen tři hvězdy, bo mi to moc nestačilo ten obsah na over ještě vzhledem k Sukovi :D Příště OK a aj dobrá analýza k tipu :) Boavista snad poprve v historii 4 goly v zápase jinak nvm :D moc nepobírám, asi bude Suk velká ztráta :D a Setubal pujde dolu a dolu :) Já dnes někde vyhrál ( Eibar) někde prohrál (Olympiakos či Watford) a jsem na tom zase stejně jako včera prakticky :(

Sabine Lisicki ♥
<<

Hobiku1893

Příspěvek pon 18. led 2016 22:55:53

Boavista FC - V. FC Setúbal 4:0 Hlavní tip: OK
Vedlejší tip: KO
<<

Hobiku1893

Příspěvek pon 18. led 2016 23:05:40

Jo jo Olympiakos mi taky dnes skurvil tiket, čekal jsem tam 1:2 over # 1.88, ale remíza 1:1 mě dost nasejřila, Olympiakos 20 střel
z toho 17 na bránu, ale nic moc z toho....... :ymdevil:

A co se týče 3 hvězd za analýzu, tak to se nedá hold nic dělat ...... ;)
<<

Z4ch4r!

Příspěvek pon 18. led 2016 23:22:12

Tak gratuluju. Zápas mi připoměl co znamena sousloví " diametrálně odlišný zápas ". Sic jsem ho neviděl. Ale podle výsledku... :-o

Bohužel co se týká mě a analýz nevidím to do budoucna růžově. Jediný s kým dnes píšu jsou orgány státní zprávy a znova procházím úředním šimlem co se stavebních povolení týká. Děs...Na druhou stranu jsem si zrovna před sedmi dny byl vyzvednout jeden ze zázraků moderní technologie..." digitální tužku ". Bohužel zatím nebyl čas ji odskoušet v praxi sic ji mám, už apoň nainstalovanou. Protože před 3 až 4 roky kdy jsem jednu zakoupil, byl ještě problém v převodu ručně psaného textu v češtině do PC. Nebyla podpora. Navíc na fotbal zrovna času moc taky není. Proto abys mohl psát kvalitně, ho musíš taky sledovat. A to nemám na mysli jen koukání na živé přenosy. No uvidíme. Co předvede tužka a jak na tom budu s časem a chutí. Snad až se zbavím psaní s úřady bude chuť a síla taky něco napsat. Každopádně psát už budu jen a jen na vlastní webík, no spíše blok. K tomu už se taky pomalu dostavám.
<<

Hobiku1893

Příspěvek úte 19. led 2016 0:51:30

Tak 4:0 jsem nečekal vůbec, že vstřelí Boavista gól, tak max jeden a pak, nebo hlavně že dají góly hosté, ale ten Korejec Suk Hyun-Jun jim asi opravdu schází a scházet bude, taky asi proto si ho přebralo FC Porto k sobě, ale jak jsem říkal tiket se na to neptá kdo ty góly vstřelil naštěstí... :D

Zpět na Fotbal