Karlovič Ivo - Milojevič Nikola

<<

P4P

Příspěvek úte 20. kvě 2014 19:38:20

Karlovič Ivo - Milojevič Nikola

Zápas: Karlovič Ivo - Milojevič Nikola
Dátum a čas : 21.5. o 12:00
Podnik: Dusseldorf 250 , ATP tour , Antuka , outdoor

Karlovič Ivo Obrázek - 49. rebríček , 35 rokov , 211 cm a 104 kg . Hráč ktorého nemusíme predstavovať . Servis , Servis a ešte raz Servis . - 10/10
V posledných rokoch trochu pridal na hre , aj tak na backhande dosť často chybuje . Ako plus patrí určite psychika , čo mu určite v tom pomáha aj servis a následná frustrácia protihráčov . Psychicky je veľmi dobre na tom , minulý rok po vážnej pauze dokázal hneď vyhrať 250-ku a ako hovoril : Získal som zas o niečo viac životné hodnoty , tenis si užívam a som rád za každý fifteen .
V tejto season na antuke : výhry nad Carreno Busta a Kamke , prehry s Sock , Štepánek , Brown a Dimitrov . Povedal by som uhral svoje .

Milojevič Nikola Obrázek - 581. , 18 rokov , 185 cm a kilogramy neboli nikde uvedené . Počítam niečo okolo 75-80 kg . Bývala svetová jednotka medzi Juniormi .
Hráč ktorý sa oťukáva v skutočnom drsnom tenise . Snáď prejde k profesionálom ako sa patrí . Potenciál na to určite má .
Hrá zatiaľ iba Futures kde má record 22/9 a všetko sa hralo outdoor . Najlepší výsledok zaznamenal po prehre s Axel Michon 1:2 na sety .
Včera všetkých prekvapil a vyhral nad Mirza Basič ( 22 ročný BiH reprezentant , miesto: 281 , high: 202 ) Kurz na jeho výhru: 4.50 . Hral som na AKU tikete jeho výhru v hcp .
Zápas bol priemerný : 5/10 , určite umocnení nutnosťou vyhrať Basič a prvý veľký turnaj , čili nervozita na strane Srba . Servis Nikola bol fajn , údery už menej .

Zhrnutie: Volím výhru Ivo Karloviča 2:0 , pretože: Naštartuje sa pred RG. Myslím si že nestratí servis a v hre budú šance aj napriek všetkemu okolo 55/45 v prospech Nikola - keď bude servovať samozrejme .
Myslím že , by zápas mohol skončiť aj bez Tie-Breakovej lotérie . Aj keď na to dôjde , Ivo to hrať vie .
Tip: 2:0 pre Karlovič
Kurz: 1.73 u PaddyPower ( u nich sú tenisové kurzy nad priemerom :) ) Ja by som osobne vypísal niečo ako 1.55
Dôvera : 6/10

GL kto sa inšipiruje :) Uvítam komentáre,napomienky,pomoc , čokoľvek...
<<

P4P

Příspěvek stř 21. kvě 2014 12:58:51

Re: Karlovič Ivo - Milojevič Nikola

OK 2:0 bez Tie Breaku , ani len Break ball pre Milojevič . Tento tip vyšiel veľmi pekne :)

Zpět na Tenis