M.Kližan-M.Granollers

<<

P4P

Příspěvek čtv 27. úno 2014 1:11:05

M.Kližan-M.Granollers

Dátum a čas : 27.2 o 16:00
Podnik: Sao Paolo , antuka , hala
M.Kližan - M.Granollers

M.Kližan - Slovensko , 97 ranking , 24 rokov , 188 cm a k tomu 75 kg - slovenský hráč ktorý ma potenciál , avšak ako je zvykom u našich športovcov - musia sa plne koncentrovať na kariéru a to sa v prípade Martin Kližan zas dvakrát tak nedarí - občas ťahá dobrú šnúru výsledkov- aj herne je vidieť že chce aby následne prehral s nejakým slabším playerom - Coppejeans 1:2 alebo po horrore odvysielanom na RTVS kďe po tuhom boji vyhral nad Andis Juska - 500 . hráč , použijem Alphadogove slovo - viacmenej už amatér - ktorý si zarába ako tréner . Martin sa charakterizuje ako perspektívny hráč s dobrou technikou , solídnym servisom a bojovnosťou .
V Rio de Janeiro postúpil až do druhého kola cez Q - Hocevar 2:1 , Alund 2:0 (2.25 na výhru našej dvojky) , Garcia-Lopez 2:1 (2.25-2.00 ) - tu som hral Garciu - videl som value . V 2 . kole skrečol . - 8/10
Včera si poľahky poradil s domácim borcom Cleraz 2:0 a priniesol mi nejaké dollars . Hra bola priemerná 5/10 ale domáci bol v nejakom šoku .

M.Granollers - Spain , 36 . , 27 years , 190 cm a 77 kg - čo povedať k borcovi ktorý sa stabilne drží v užšej špičke v Dvojhrách - kde ho drží prakticky len hra na antuke , na tvrd.povrch je jalový - paradoxne keď som podal proti nemu že prehrá s Dimitrov 2:0 za 1.60 - záhadne vyhral on 2:0 :) ... Marcel je pre mňa príkladný profesionnal player , dokáže sa sústreďiť po celú dobu zápasu , je bojovný , trošku podpriemerný servis avšak vynahradzuje to hrou na sieti - viď postavenie s parťákom Lopezom. Údery solídne .
Sezónu ma aktuálne zlú - na AO vypadol podľa očakávaní s Marin Cilic , na antukovej časti sezóny - prehry Giraldo , Andujar , Souza - jediná výhra nad Bedene A. - actual season - 2.5/10

Zhrnutie : V kurzoch vidím value na výhru Španiela . Fair mam okolo 1.5 . Kurzy sú postavené preto tak - kvôli výsledkom Marcela . Verím že si uvedomuje danú situáciu a vie že nemôže si dovoliť strácať dôležité body a so solídne hrajúcim Maťom si poradí .

Tip: M.Granollers to win
Kurz : 1.77 marathonbet
Dôvera : 3/10

GL borci , uvítal by som aj nejaké Vaše názory , Ďakujem . %%-
<<

P4P

Příspěvek čtv 27. úno 2014 10:32:09

Re: M.Kližan-M.Granollers

odklad - hra začne 27.2 o 21.30
<<

24tomas

Příspěvek čtv 27. úno 2014 12:54:21

Tady se na mě nezlob, ale zaprvý Kližan hrál s Clezarem ne Clerazem. Ten nebyl v šoku, na Kližana neměl. Navíc Kližan letos v Jižní Americe odehrál 4 zápasy a všechny vyhrál. Nenastoupil jen minulý týden do zápasu s Andújarem - není pravda, že skrečoval.

Granollers rozhodně nemá podprůměrný servis, ba naopak, je to jedna ze silnějších stránek jeho hry. A hlavně ze čtyř zápasů v Jižní Americe vyhrál jen jednou. Tudíž je to podivný výběr.

Ale jako vždycky - tip vyjít může, argumenty však nejsou podložené.

Naopak bych tady viděl, že halové podmínky budou nahrávat agresivní Kližanově hře, která bude podpořena jeho aktuálním rozpoložením. Granollers jako pasivnější hráč se bude muset spoléhat spíš na Martinovy chyby. Ty přijít můžou a nemusí.
<<

P4P

Příspěvek čtv 27. úno 2014 17:57:44

Clezar bol samozrejme preklep - to sa stáva
Mne sa zdá tam kde sa nachádza Marcel že nemá práve oslnivý servis , na hráča s takým postavením by som čakal viac . Myslím že vyhráva zápasy kvôli iným prednostiam medzi ktoré servis nepatrí.
Za tipom si stojím je to hlavne kvôli dobrému kurzu a musíte uznať že Marcel na antuke aj v takomto rozpoložení je favoritom a za 1.77 to hrám .

Ďakujem za kritiku , viac hláv viac vie . :)
<<

24tomas

Příspěvek čtv 27. úno 2014 18:08:52

jsem rád, že jsi to přijmul takhle v pohodě. jak jsem se na to díval s odstupem, přišlo mi to možná až moc útočný, což být nemělo :) máš pravdu, že normálně by byl favoritem Granollers, ale právě z okolností tohohle konkrétního zápasu pro mě vyplývá jinej závěr.

nechme se překvapit :))
<<

P4P

Příspěvek čtv 27. úno 2014 21:21:02

Neboj sa - v žiadnom prípade som to nebral ako útok - práve naopak - sám som si vyžiadal nejaké tie komentáre ... dobre vedieť aj iný pohľad na vec :)
<<

P4P

Příspěvek čtv 27. úno 2014 23:27:29

KO M.Kližan 6:4 6:3

Zpět na Tenis