Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
soutěž ovárky
• Stránka 1 z 1
mám dotaz na admina, který vyhodnocuje soutěž ovárky, proč nebyly doposud vyhodnoceny zápasy ze dne 13.1., tipovalo se zápas A.Vila-Arsenal , a Inter-Chievo ,zda došlo k opomenutí, nebo nějaké technické chybě /což se může stát/, ale bylo by dobré toto soetěžícím nějak objasnit. Děkuji za odpověd
Re: soutěž ovárky
Při zadávání jsem se překlepl a zadal místo 13.01. datum 13.10.
Takže tam zápasy visely ještě dlouho po tom, co už bylo rozhodnuto. Většina lidí si toho všimla a tipovala až po tom co bylo jasno a výsledky tak měly téměř všichni OK A bylo to nespravedlivé vůči těm pár lidem, kteří si mé chyby nevšimli. Rozhodl jsem se proto, že tyto zápasy ze soutěže úplně vyhodím. Většiny z vás se mé rozhodnutí nijak nedotkne, protože jak říkám, stejně většina z vás měla oba tipy OK, protože si pěkně počkali na výsledek ![]() Re: soutěž ovárky
tvé rozhodnutí beru, ale nespravedlivé je to právě vůči těm poctivým lidem, co to vsázeli normálně včas, těm vyčůránkům, co si počkali na výsledek a pak natipovali bych naopak jejich tipy neuznal, to by podle mně bylo férové řešení
Pak by právě ti vyčůránkové psali, že tu možnost měli všichni.
Jediné možné řešení bylo smazat to všechno. Re: soutěž ovárky
Myslím si, že to Petr udělal dobře. Ti co si toho nevšimli (tak jako já) toto jistě uvítají.
nevím, Petře, zda to bylo jediné možné řešení, ale ty jsi šéf, ty jsi takto rozhodl, tedy OK, a pro Sergio, pokud by jsi oba trefil správně, tak by jsi to asi neuvítal
Jak říkám, převážná většina lidí to trefila správně. Takže by to na pořadí v soutěži nic nezměnilo.
Tohle uplně nesouvisí s tímto tématem, ale rád bych se zeptal, zda je někde vidět jak si vedu v té soutěži, pokud nejsem umístěný v top 20 ( nebo kolik jich je tam vypsanejch)
![]() Re: soutěž ovárky
Dobrý postřeh - nikde to veřejně vidět není, ale nějak to vymyslím.
Je to ale celkem jednoduchý. Když najedeš na své jméno, tak uvidíš své ID (uživatelské číslo) a toto ID zadáš do URL adresy: tips.php?mode=single&uid=10143 a tohle konkrétně jsou tvoje tipy Re: soutěž ovárky
No .... nějak to ukazuje no, i když si nejsem jistej jestli správně , ale asi jo...
![]() ![]()
• Stránka 1 z 1