Chievo Verona - AC Milán

Gattuso
Utkání začne dnes v 15:00 na Stadio Marcantonio Bentegodi ve Veroně.
Ihned na začátku sem musel každého popíchnout obrázkem Gattusa kdy měl ,,menší,, incident s realizačním týmem Tottenhamu v utkání Ligy Mistrů.

Na vrcholu Série A je to velmi vyrovnané a já si toto utkání vybral kvůli nabízenému kurzu a také proto,že AC musí vyhrát pokud titul chce.
AC Milán se utkal v Lize Mistrů s Tottenhamem který zvítězil díky gólu Crouche v posledních asi 30ti minutách 1:0 což nenechalo vklidu Gatussa.
Dnes se ale hraje opět ligové utkání a to velmi zajímavé neboť by se dnešní neúspěch AC velmi podepsal na následujících kolech Série A.První tři týmy AC,Inter a Neapol totiž bojují o titul a bodově jsou tyto celky velmi vyrovnané.
Chievo zřejmě neřeší pořadí na vrcholu,přesto by si tým mohl dovolit lepší výsledky,nyní jsou 9 bodů od první sestupové příčky a to zkrátka není nic závratného,přesto musím vyzdvihnout poslední zápasy týmu.Chievo porazilo Neapol,remizovalo s Laziem a poté si zkazilo radost vysokou prohrou s Cagliari.
"V neděli to bude zvláštní chvíle. Jsem si jistý, že ve mně budou jisté emoce. Pokud jsem dnes v Miláně, vděčím tomu právě Chievu. Strávil sem tam dva fantastické roky, město a lidé zůstanou navždy v mém srdci," nechal se slyšet Mario Yepes,bývalý hráč Chieva.
Domácí se dnes musejí obejít bez Bogliacina,Luciana,Marcoliniho a vykartované dvojice Mandelli,Sardo.
AC dnes bude postrádat Pirla,Zambrottu,Inzaghiho,Boneru a Ambrosiniho.

- 12 zápasů,4-6-2,skóre 11:8

- 12 zápasů,7-4-1,skóre 17:9
Poslední zápasy :
Chievo - SSC Neapol 2:0
SS Lazio - Chievo Verona 1:1
Cagliari - Chievo Verona 4:1
Janov CFC - AC Milán 1:1
AC Milán - Parma FC 4:0
AC Milán - Tottenham 0:1 - Evropská liga

Sorrentino – Frey, Cesar, Morero, Mantovani – Fernandes, Rigoni, Constant – Guana – Pellissier, Thereau

Abbiati – Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini – Gattuso, Van Bommel, Merkel – Robinho – Ibrahimovič, Cassano
Pokud chce AC vydržet na 1. místě,musí jednoznačně vyhrát což dnes nebude dle mého až tak lehké...,přesto věřím AC.

- 2 / 1,83