Raja Casablanca - Atletico MG

<<

Alphadog92

Příspěvek stř 18. pro 2013 12:02:53

Raja Casablanca - Atletico MG

Obrázek vs. Obrázek

FIFA Club World Cup
Dnes 20:30

Raja Casablanca je tým z Maroka, který je aktuálně v tamní nejvyšší fotbalové lize až na 9. místě. Většinu kádru Raji tvoří domácí hráči, kteří nemají nijak extrémní kvalitu. Kouč Bezarti si je vědom kvalitativního deficitu vůči některým silnějším týmům a tak často spoléhá na brejky a standartní situace, což lze očekávat i dnes. Raja postoupila na úkor Monterrey, které porazila před týdnem doma 2:1 a to s velkým štěstím. Monterrey byl v utkání jasně lepší, ale Casablanca měla více štěstí, což ji vyneslo postup. Postupový gól padl v 95. minutě. Raja Casablanca nemá nijak široký kádr a může být problém nakombinovat tuto soutěž s domácí ligou. Už 20. nastoupí Casablanca k utkání v rámci ligy doma proti Meghrebu Fes, který je na 13. pozici. Žádné výrazné absence nejsou pro dnešní zápas hlášeny. Hráči Casablanci dnes budou ale postrádat výhodu vlastního stadionu, neboť tento zápas se nehraje v Casablance ale v Marakéši.

Athletico Mineiro má v dnešním zápase několik výhod, které tento tým staví do pozice výrazného favorita. Athletico dohrálo Serii A a skončilo na osmém místě. Díky konci ligy se dá očekávat takřka stoprocentní sestava , jediná absence vlivem zranění je Richarlyson (hráč širšího kádru). Mineiro je na rozdíl od svého dnešního soupeře tvořeno výraznými fotbalovými individualitami jako je například legenda Ronaldinho. Kromě něj jsou v kádru také hvězdy typu: Jo, Fernandinho, Tardeli atd. Brazilští hráči by neměli mít problém vymyslet, jak překonat hluboký soupeřův blok, proto jim dnes také věřím. Athletico přicestovalo do Marakéše v pondělí a tak má dost času na aklimatizaci. Není nutno připomínat že Athletico má určitě větší ambice ve Fifa World Cupu než Casablanca. Mineiro bude chtít určitě napodobit včerejší výsledek Bayernu proti Gouangzhou a poté ho ve finále vyzvat.

Týmy se spolu ještě nikdy neutkaly. Zápas bude řídit sudí ze Španělska Carlos Velasco, který bude mít po boku své krajany Roberta Alonsa a Juana Yusteho.

Závěr
Všechny důvody proč dnes favorizuji jsem uvedl již v analýze. Hlavní zde bude fotbalová kvalita. Věřím že nápadití brazilští hráči dokáží vymyslet jak překonat beton domácích. Casablanca má navíc o dost nabitější program než Mineiro. Už ve ČF proti Monterrey měla Casablanca obrovské štěstí a dnes se to opakovat nebude. Očekávám podobný výsledek jako včera v zápase Gouangzhou-Bayern.

Hlavní tip: 2 (-1AH) @ 1,65 (Tonybet)
Vedlejší tip: HT/FT -> 2/2 @ 2,10 (WIlliamhill)

GL %%-
<<

Alphadog92

Příspěvek čtv 19. pro 2013 14:44:47

Re: Raja Casablanca - Atletico MG

Nejhorší měsíc za poslední dva roky. Minulé dva měsíce to šlo pěkně ale prosinec je nějakej zakletej. Haluzově 3:1 a KO
<<

Neuminho

Příspěvek čtv 19. pro 2013 16:12:37

Škoda, ale dalo se to čekat :-)

Já měl oba gol v tom souboji o páté místo, což bylo po deseti minutách OK a tady jen na navýšení kurzu k tomu Mineiro dá gol, chtěl jsem zaroven mít tiket jen na tyhle dve přiležitosti, protože jako velký fanda fotbalu si toto prostě nemužu nechat ujít. No nakonec teda vetší nervy byly tady, což jsem rozhodně neočekával, ale myslel jsem si, že to zase tak jasné nebude jak ukazovaly kurzy po tom utkání s Monterrey což není určite o mnoho horší tým než Mineiro.
Krom te první sázky jsem dal kolem 60. minuty Raja pg+1,5g za kurz 2.80 a to jsem ještě přemýšlel 3+ za 15.50, ale nakonec jsem se příliš bál možné prohry :-( Dával jsem to, protože jak asi všichni viděli ty rychlé brejky Raji byly hodně, ale hodně nebezpečné a při každem druhem to pomalu zavánělo golem, tí nechci říci, že jich zase bylo tolik, ale Raja rozhodně mohla dát do te "penalty" klidně 3-4 goly.

Každopádně už se těším na finále a doufám, že konečne alespon Bayern překoná tenhle deff tým hrající převážne jen na zataženou obranu s rychlými brejky. Kurzy asi budou nastavené jako vždy na Bayern 1,0X, takže nehratelné, no uvidim až podle toho jak budou hrát či tam hodím něco live.

Tak držím palce, at se ti zadaří třeba příště. :-bd
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

R.Balboa

Příspěvek čtv 19. pro 2013 17:26:04

Neuminho píše:Škoda, ale dalo se to čekat :-)

:))
<<

Alphadog92

Příspěvek čtv 19. pro 2013 17:28:04

Taky se těším na finále. Já vycházel z toho že ty brejky vyšly jen v zápase proti Monterrey, ale i včera byly smrtící. Ikdyž vlastně tuším proti Monterrey nepadly góly z brejku ale po chybě golmana a druhej myslim z přímáku. Raja mi tou svojí hrou připomíná Řecko :D

Zpět na Fotbal