Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
LM dnes
• Stránka 1 z 1
Re: LM dnes
Milan moc nezáří na víc má plnou mardkou tam bych to viděl na remízu či neprohru Celtiku , Atletiko proti Zenitu to bude těžký ten kurz na Atletiko nestojí za to spíš bych to viděl na neprohru Zenitu jinak ostatní souhlas
![]() Re: LM dnes
nad zápasem AC-Celtic jsem také dumal. Ac bez El Shaarawyho, Montoliva, Poliho a Kaká. To by nasvědčovalo šancím hostů, ale ti nakonec bez Ledleyho, Mouyokoloa, Forresta a Matthewse. Takže dnes No Bet
![]() ![]() ![]() Re: LM dnes
no já jsem zranění a pod. věci nestačil zkoumat noc jsem totiž skoro celou strávil na cele, ne že bych se tim chtěl chlubit, spíš se za to stydim, ale klidně to sem napíšu , protože chci abyste o mě taky něco věděli
![]() jinak když hraje mančaft jako je AC Milán doma tak si myslím, že nějaké absence nehrajou velkou roli, protože takovéhle týmy se dokážou semknout a i bez svých největších hvězd v pohodě zvítězí. to by musela chybět aspoň půlka kádru a by to mělo takovej defekt na výsledek. toto je Liga mistrů a tady jde o hodně. nejlepší týmy vyhrávaj. vzpomeňte si jak hrála Itálie na poháru FIFA bez Pirla, Montoliva, Balotelliho a dalších. pretiž to je to slovo, které hledám ![]() pacient: jestli si vsadil na ten Petrohrad a Celtic venku, tak to musíš být dobrý blázen. tipoval bych to tak maximálně na 10,- kč nebo si to dal za víc? ano, to samé bych ti napsal i před výkopem, jen kdybych tu byl...
• Stránka 1 z 1