ČR - Arménie

<<

johnypohorka

Příspěvek čtv 05. zář 2013 19:04:43

ČR - Arménie

Česká Republika - Arménie
Obrázek - Obrázek
kvalifikace MS
6.9./18:00

Pokračuje kvalifikace o MS v Brazílii. Český tým přivítá v Edenu Arménii. Mise našeho týmu je jasná. Pro uchování naděje na postup je potřeba vyhrát a pro to udělá náš tým doufejme všechno. I trenér Bílek netypicky nejspíše nasadí od úvodu 2 útočníky. Otázkou je, kteří to budou. Já osobně si myslím, že šanci dostane duo Kozák - Rabušic. Bránu Arménu budeme nejspíše dobývat centry ze strany (podpora krajních beků - Limberský, Gebre), takže se do základu více hodí urostlý "Rambo" než rychlí Kadlec. Českému týmu se totiž zranil mladý Vydra, který by jinak hrál nejspíše v základu. Nezahraje si ani Darida, který má disciplinární stop. Jinak máme, ale v útoku řekněme hráče ve formě. Kadlecovi se podařil vstup do Bundesligy, Rabušic válí v Gambrinus lize. Lafata je hráč, který gól dokáže dát, ikdyž není uplně v top formě. Kozákovi by mohl pomoci přestup do AV. Takže ať nastoupí ten či onen, tak by měl být platným a nebezpečným. Pro náš tým je skvělá zpráva, že v dobré formě a snad i bez zranění hraje Tomáš Rosický, s nímž je nároďák o poznání silnější. S Arménií se náš tým střetl 3x a vždy si připal výhru (0:3, 4:1, 0:3). 3x padl i over, naposledy tomu bylo v březnu, kdy naši vyhráli nad Arménií na jejím hřišti. Hosté poté doma podlehli i Maltě 0:1, ale v následujícím zápase rozprášili Dánsko na jeho hřišti 4:0 (a mohlo to být i více). Arménie je nevyzpytatelný tým. V tabulce je 4. o 3 body za našima. Pokud chtějí alespon nějakou naději na baráž, tak musí jít pro vítězství. V týmu mají několik nebezpečných, hlavně ofenzivních, hráčů. Mchitarjan válí za Dortmund (poslední ligové kolo dal 2 branky Frankfurtu), Movsisjan a Özbiliz hrají za Spartak Moskva. Tato trojice bude hlavním nebezpečím naší obrany, která umí tropit chyby. Arméni hrají lépe venku než doma. Vyhovuje jim hra do otevřené obrany, což by měla ta naše být. Ukázalo se to v Dánsku nebo i na Slovensku, kde Arménie v loňském roce vyhrála 4:0.
Tip: over 2.5 (1,90 Pinna) 5/10 .... hlavní bet
Tip: oba vstřelí gól - ANO (2,15 Fortuna) 3/10

+ ještě něco k čemu doufám nedojde, ale vzhledem k zápasu v Dánsku a na Slovensku se mě ten kurz zdá přemrštěný. Tip: Hosté over 1.5 (5,16 Fortuna) 1/10
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

Neuminho

Příspěvek pát 06. zář 2013 14:47:05

Re: ČR - Arménie

Tak držím palce, tipy vypadají, že by určitě mohly či měly vyjít a snad třeba v poho. No uvidime pro náš bude určitě největším klíčem k úspěchu Rosický a Petr Čech pak je dlouhá mezera a další hráči :-) Do útoku bych rád spíše viděl něco jako Lafata - Kadlec, kteří jsou sehraní ze Sparty a hrají oba výborně či Rabušic a jako posledního z těch útočníků vidím Kozáka, není mi prostě sympatický, hraje podle mě jak kašpar a všechny předchozí vidím jako lepší hráče, to že přestoupil do Villans za takovou sumu jakou přestoupil to mi přijde jako šílenství, že stál dohromady více jak Darida s Kadlecem dohromady, prostě totálně k smíchu. Byl sice nejlepším střelcem v EL, ale EL není žádné měřítko však je to soutěž uplně o hovně, kde dostávaj ty top týmy totálně směšné peníze pro ně a je pak pochopitelné, že pro týmy jako Udinese, Stuttgart, Saint Ettiene z předních evropských lig to nehraje žádnou vážnou roli a hrají tzv. na půl plynu či možná o trochu více, ale jsem si téměř 1000% jistý, že každé ligové utkání berou vážněji, no takove srovnatelné s domácími poháry,vlastně asi ani to ne. Navíc Kozák dával hodně golů do prázdné nebo z penalty, takže se k těm golům dostával také povětšinou jako slepý k houslím a proti nic moc týmům. Určitě beru větší váhu třeba tomu, že byl Lafata loni suverénně nejlepším střelcem naší ligy a letos taky nehraje vůbec špatně a Kadlec měl taky uctihodnou bilanci coby pravé křídlo a to samé i letos a navíc zapůsobil i v Bundeslize, kdy měl nejprve nejlepší známku s 2 dalšími hráči Frankfurtu z jejich kádru a to samé předvedl i minule, ale to už byl nejlepším jen s golmanem. Kozák se třeba v italské nejvyšší soutěži za Lazio příliš neukázal nedostával se do sestavy nic a když už se tam dostal tak stejně nepředvedl vubec nic, dokázal ty šance max tak zahazovat, no se muže jít srovnávat možná s Pekhartem a Feninem. A rabušic po těch 2 prvních povedených kolech nic moc. Zaslouženě by podle mě měli dostat šanci Lafata s Kadlecem, kteří se dobře i znají. Škoda je i Vydry, který by patřil s Kadlecem a Lafatou mezi ty nejlepší.

Já kdybych měl ty hráče kd iszpozici bych to tam naházel takto:

Čech - Gebre, Kadlec (Procházka), Sivok, Limberský - Hušbauer, Plašil, Hořava - Rosický - Lafata, Kadlec

Jiráček ted v Bundeslize nehraje až naposledy hrál, protože HSV je hodně dole, ale měl nejhorší známku snad z celeho týmu a nevím připadá mi sestava v záloze s Plašilem, který to tam bude vest s velkými zkušenostmi ve středu a doplněný v dobre formě hrajícími Hořavou a Hušbou lepší, před nimi Rosický, který bude dokonale podporovat Kadlece s Lafatou výbornými přihravkami, původně jsem myslel ve předu hrát na křídla Kadlec vpravo, jenže nevím kdo by mohl hrát vlevo a tak to raději ne, však 2 utočníci mužou hrát vedle sebe, sic oni dva tak ve Spartě spolu nehráli, ale myslím si, že to negativní příznaky mit určite nebude. Hlavně at nepostaví Suchého na stopera, ten mi stačil v EL ubožák. Kdyby to v tomhle nešlo tak jedině bych přemýšlel o tom Jiráčkovi asi, tam to jinak nejde takmer už vylepšit jedině zhoršit a Jiráčka jedině za Plašila. Hušba, Plašil, Hořava si to tam budou muset nejak hlídat, aby se vždy nejmene 2 dost stahovali, není na místě hrát až tolik do offensivy, když by tam byl Rosa, Kadlec, Lafata na doplnění určite ano tito vždy třeba 2 a jeden by zustal na break rychlý vzádu, mají hodně hodně hodně nebezpečnou offensivu, kterou si dovolím říci nemá naše obrana samotná šanci zastavit, zvláště, jelikož si myslím, že na stoperu třeba ten druhý vedle Sivoka nebude mít ani zdaleka takovou kvalitu jako on, Kadlec je vynikající i tím jak chodí dopředu bo ej to levý bek, ale za nás už párkrát stopera hrál no a kdyby nahodou hrál třeba Procházka ten už taky ukázal pár zkratů za Viktorku, kdy udělal fatální hrubici + Suchý, tam se musí s chybami počítat 2x, 3x do poločasu, takže tak. Přeji si tedy naše vítězství, ale musíme fakt poctivě bránit alespon v 6 hráčích či v 5 po breaku jinak nemáme nárok na čiste konto i s tak dobrým golmanem jakeho máme. Movsisyan, Mikhitaryan a Ozbiliz hrají neskutečně dobře, Mikhitarayn Borussia Dortmund, a ti dva hrají spolu ve Spartaku, takže navíc budou ještě sehraní i z klubu. No jestli vsadím, tak až podle sestav a asi oba gol, když nebude ta základní 11 dle meho nápadu či možno aj ten over uvidí se no.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Escobar

Příspěvek pát 06. zář 2013 15:09:20

tipy pěkné ale divil by se někdo, kdyby po hnusném fotbale naši slavili výhru 1:0? :-s
<<

johnypohorka

Příspěvek pát 06. zář 2013 16:27:34

Základní sestava fotbalistů Česka proti Arménii: Čech - Gebre Selassie, Sivok, M. Kadlec, Limberský - Plašil - Jiráček, Rosický, Hušbauer - Rabušic, Kozák
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

Escobar

Příspěvek pát 06. zář 2013 16:45:32

johnypohorka píše:Základní sestava fotbalistů Česka proti Arménii: Čech - Gebre Selassie, Sivok, M. Kadlec, Limberský - Plašil - Jiráček, Rosický, Hušbauer - Rabušic, Kozák

obrana dobrá, záloha jakž takž, ale jak může do útoku postavit obě věže to teda moc nechápu... 8-}
<<

Djoker777

Příspěvek pát 06. zář 2013 17:26:42

Zatím to vypadá, že góly padat nebudou, škoda... x_x
<<

Bery

Příspěvek pát 06. zář 2013 18:41:49

když se dívám jak to tam ten p+++s Plašil k+++í, tak se mi chce blejt...ať jde do prdele aj s deBílkem
<<

Neuminho

Příspěvek pát 06. zář 2013 19:22:32

Bílek ven! Tady není co jineho snad a ten utok to fakt zabil dyliňák. :-) A Jiráček taky super, ten hraje jak vocas poslední dobou, jestli teda vubec hraje :-) U Plašila jsem takovou katastrofu nečekal, ale pravda, že za Bordeaux smerem dopředu taky moc assistencí či golů nevymýšlí, spíše platnější asi dozadu. Koneckonců jsem to po gole na 0:1 už arméncům přál a dali to :-bd škoda mluvit prostě tragedie. Bych to vymyslel i já lépe než ten deBílek. Sice ani tým nemáme kdovíjaký, ale furt se s ními dá nad týmy jako Arménie vyhrát.

Sabine Lisicki ♥
<<

johnypohorka

Příspěvek pát 06. zář 2013 20:37:22

... no co na to říci #:-s ... 3xOK (Over, oba gól i Arménie over 1.5) - zejména kurz 5,16 na 2 a více gólů hostí se povedl, ale raději bych teda výsledek s naší výhrou. Opět se ukázalo, že náš národní tým prostě momentálně nemá na to hrát MS. Popravdě po takovém výkonu bych ani nechtěl aby tam jeli, neboť pokud tým neporazí doma Arménii, tak na MS nemá co dělat ...
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

Z4ch4r!

Příspěvek pát 06. zář 2013 20:47:23

Tak já přidám své. Když jste tu někteří rozjely kritiku.
Tak za prvé nehraje trenér, ale hráči. Bohužel je to o české nátuře. Jsou tam totiž jen ti, kterým dnes stačí se dostat ven a povětšinou dřepět na lavičce a brát prachy za nic. V klubech pak povětšinou hrají málo a když pravidelně tak toho zrovna moc nepředvádí. Jedinou vyjímkou je Kozák, který měl opravdu dobrou sezónu v Laziu a to povětšinou střídal Kloseho. Výjímka pak potvrzuje mnou uvedené pravidlo. Kozák se nechal slyšet, že by nejraději z Lazia odešel tam kde by hrál pravidelně. A tak se také stalo!

Někdo tu zmínil Plašila. Co o něm napsat. O Plašilovi se ví že se bojí jít do osobních soubojů na plno, protože má o sebe strach. Bojí se zranění. I on to sám o sobě uvedl a to dokonce do televize. Nicméně odvádí spíše takovou tu černou práci. Dnes podle jedho komentáře asi nehrál nic moc. Já osobně jsem zápas neviděl. Mě spíše přijde, že se měl narodit jako holka, ale v poslední chvili si to pán bůh rozmyslel.

Pak tu někdo zmínil Jiráčka. Jiráček je dříč. Má dokonce i fotbalový pohyb. Bohužel, ale je to vše naučené a zautomatizované lety tréniku a zápasů. Chybí talent a fotbalové myšlení, Fyzická kondice. Karieru si postavil na gólu z Eura proti Polsku. Možná si vzpomenete jak po zápase okomentoval svůj gól. Uvedl něco v tomto smyslu: Měl jsem toho dost a byl jsem už vyčerpaný. "připomínám že gol padl něco kolem 60- 65" minuty... tušim? a rozmýšlel jsem se jestli za tím míčem mám vůbec jít. Nakonec to tam spadlo. Opravdový sebevědomí hráč by, ale řekl něco jiného. Asi v tomto smyslu: Jednoznačně jsem šel za míčem a chtěl jsem vstřelit gól a ten jsem také dal. Já osobně jsem se divil, že po něm Hamburg sáhl. I když později svého nákupu litovali. Protože světe div se. Jiráček nehrál nic a navíc se pak zranil. Doslova o něm uvedli, že se Hamburku nevyplací. Dnes o pět hraje v základní sestavě,a le podle toho co jsem měl možnost vidět nehraje v úvodu sezóny zase nic.

Rosický. Rosický v Arsenalu hrál vždy ve stínu Seska Fabregase. Když pak Fabregas odešel konečně do Barcelony. Tak Wenger věřil, že Rosický po zotavení se ze zranění po něm převezme na plno taktovu. Bohužel se tak ale nestalo a neděje. V posledním zápase tuším že Rosický seděl na lavičce. Jeho přirovnám ke kariéře Patrika Bergra. Bohužel jeho vachrlaté nožičky nevydrží to co by měli u fotbalisty vydržet. A tak ho pořád provází zranění. Stejně tak jako Bergra. Navíc a doufám že nikoho neurazím i on upadá do neskutečného průměru.

A k Bílkovi. To co úspěšně aplikoval ve Slávii dokázal aplikovat i na český nároďák. Remízy a prohry. Problémy hráčů pak doslaova vstřelit gól, protože jeho koncepci je hlavně defenzíva a hra na jednoho útočníka. Není to bůh ví jak vítečný trenér. Mě osobně vadí to, že se museli nejprve ozvat fanoušci aby konečně začal nominovat do sestavy Plzeňáky a další. viz třeba v minulé sezóně vítečně hrajícího Vydru v Anglii, či Kozáka v Laziu. O čemž se zjevně dočetl až v kritickém článku z tisku. Všeobecně hodně malý přehled o hráčích. Dále nominace na domácí zápasy . Hrát defenzívu i doma je hodně přitažené za vlasy. Obvzlášť když potřebujete body. Do nedávna hrál jen na jednoho útočníka v sestavě. V zápase se Slovenskem postavil dva a hned to bylo o něčem jiném. Jenže šlo jen o prestiž. Dnes se opět předvedl v systému 4-2-3-1. Ten člověk snad nezná jiné rozestavění. Drogba byl a je, jen jeden! Zápas začíná nominací a volbou herního systému. Né na hřišti. Tohle mu já osobně vytýkám. Špatné a pozdní nominace a špatně zvolený herní systém. Hrát na vitězství znamená postavit do hry dva utočníky a riskovat. Nebát se. Protože když prohrát nebo remizovat tak alespoň se ctí a vztyčenou hlavou pane Bílku.

Jinak všeobecné se celesvětově fotbal u některých zemí hodně zlepšuje. Dokladem jsou toho právě Arménci, Uzbekistán, Izrael. U některých zase upadá. Česká Republika, Švédsko, Polsko.

GL.....
<<

Neuminho

Příspěvek pát 06. zář 2013 22:43:20

Kozák je útočník, který hraje úplné hovno a neumí téměř nic, možná umí tak vyskočit a dát hlavičku nebo se od nej očekává, že bude sklepávat balony, dnes to tedy nepředvedl a hlavičku sice nejakou vyhrál, ale taky to mohlo být lepší, ale útočník je od toho aby dával goly a to on nedělá jedna výjimka za uherský rok v celé karieře nic nezmění, navíc to bylo v hodně chudé soutěži Evropské lize a jinak si v italské sérii zahrál párkrát, když nastoupil do rozjeteho zápasu či tak a za těch 800 minut co v lize hrál nezaznamenal ani assistenci ani gol, což jen potvrzuje to, že takove kvality jak by se nekterým mohlo zdát viz EL nemá, tam prostě dával goly do prázdné, z penalty a proti špatným týmům relativně až na výjimky, které třeba nehráli naplno jako VfB Stuttgart, kteří evropskou ligu nijak neprožívají.... V Aston Ville nemá už vubec šanci, když se nedostal před Kloseho, který je za zenitem v Laziu, nemůže se tak dostat ve Villans před famozního mladého Bentekeho, leda že by odešel třeba v zimě bo o něj zájem určitě bude a jinak ta suma za Kozáka opravdu totálně k smíchu.

Jinak víceméně souhlas... až na začátek s tím Bílkem ale zase dole už jsi kritiku napsal... takže tak no muže za tu nominaci, taktiku, herní rozestavení a samotne hráče v základu a na lavičce, je to prostě hrůza, složil bych to lépe lebo to snad hůře nejde tedy těm co fotbalu nějak tozumí.

Sabine Lisicki ♥
<<

Z4ch4r!

Příspěvek sob 07. zář 2013 1:39:48

Kozák je útočník, který se stal paradoxně nejlepším střelcem EL v uplynulé sezóně, kterou hrála např. Chelsea, Benfica, Inter Milan atd. "Chudičké"??? v porovnání s LM určitě v porovnání se serií A určitě ne. Aston Villa ho nekoupila pro jeho výkony v serii A, ale právě pro jeho výkony v EL. To jak tam bude hrát a zda se dokáže prosadit už nechme na něm. Sám jsem zvědav. Nesouhlasím s tím že nic neumí. Fotbal je přeci týmová hra a pkud nehraje tým dobře jako celek.Tak jednotlivec to nezachrání. I ten útočník potřebuje z 90% dobrou přihrávku nebo centr aby ten gól dal. Což, ale vyplývá ze hry ne samotného Kozáka, ale celého nároďáku.Kozáka jsem pak právě díky mé zahraniční práci vídal jen v EL kde hrál opravdu vítečně narozdíl od Kloseho.......

K VfB Stuttgart . Jsem doma dva dny a před týdnem jsem sledoval na německé stanici sport1 v Belgii jejich tregický nepostup přes HNK Rijeka. Musím říci tedy že pro Stuttgart a jeho fandy jako pro samotné tamější odborníky a komentátora zápasu to byl pěkný šok po konci zápasu. A po zápase se okamžitě rozjela diskuze s jedním velkým PROČ? Proč to Stuttgartu v záčátku nového ročníku německé Bundesligy nejde ? Proč neproměňují šance a naopak góly dostávají ? Proč obrana neskutečně skřípa. Před začátkem této odvety byl pro Němce a komentátora zápasu jasným vítězem jejích celek, který Rjeku přejede o dva a více gólů. Německý alibizmus před zápasem toho jak oni jsou nejlepší neznal mezí. Ostatně jako vždý. Že by nepostup Stuttgart neprožíval. Pravý opak je pravdou! Což je dáno tím že nevodobými držiteli EL poháru je Chelsea, Atletiko Madrid , FC Porto. Předtím jako poháru UEFA kluby: Liverpool, FC Schalke 04, Real Madrid ale také třeba Bayern a spousta dalších. Takže prestiž na prestiž a to samozřejmě nemluvím už o super poháru. Zjevně pro tebe jen další nepodstatná trefej...... Pro mě opět prestiž na prestiž. Protože ve všech třech případech jde o to který celek je nejlepší v té které meziklubové soutěži.....
<<

Neuminho

Příspěvek sob 07. zář 2013 9:13:22

Já si myslim, že předkola EL a asi i skupinu berou ty týmy s určitě menší vahou než ligové zápasy, pak ty další fáze už si myslím naopak, že do toho jdou na 100%, tam už se také konečně dostávají miliony eur. Loni Stuttgart třeba ve skupině 2x prehrál s Molde norským a 2 roky před tím s ním také hrál a postoupil s hodně hodně odřenýma ušima ze třetího předkola, pak hrál i se Slovanem Bratislava to 4. předkolo opět s hodně odřenýma ušima, no ve skupině už pak hrál dobře, no minimálně předkola tyhle týmy určite neberou až tak moc jako ligové soutěže, mluvím o týmech z BPL, Serie A, Ligue 1, Premier Ligy, Primery Division či např Bundesligy. Vím, že jde o prestiž, ale jestliže mají za ligu více a hraje se to v tak nabitem programu kdy po čtvrtku v EL se hraje o víkendu liga, tak se nedivim, že chtějí pošetřit nějaké síly. A nevím jestli hrál Klose v EL marně spíše si myslím, že chtěl dát trener možnost také někomu jinemu, navíc Klose už má věk a nemusel by uplne zvládat ten nabitý plán... + v tej době byl vlastně i nejakou dobu zraněný, Kozák mal tam dobrou bilanci ovšem fakt je ten že bylo těch golů dost do prázdne či z penalty a tomu nepřikláním takovou váhu spíše bych u takových golů pochválil hlavně ty čo to tak pěkně pro něj vymysleli a jasně mluví i fakt, že se do sestavy nedostal ani na dobu Kloseho po zranění či po konci EL v Sérii A, takže tak no. Já si myslím, že pokud bude ve Villans stále Benteke a bude fit, nedostane se tam Kozák vubec, bude rád když bude jako dvojka před Bowerym a Heleniusem.

Sabine Lisicki ♥
<<

Escobar

Příspěvek sob 07. zář 2013 9:26:58

Escobar píše:tipy pěkné ale divil by se někdo, kdyby po hnusném fotbale naši slavili výhru 1:0? :-s

AH tak to jsem to viděl ještě moc růžově :ymblushing: :))
<<

Rafa

Příspěvek pon 09. zář 2013 0:50:43

Nebudu se tady vyjadrovat k Narodaku a Bilkovi.....je to furt dokola a dokola. Ale NEUMINHO, nedokazu pochopit, jak muzes rict, ze neberu matche ve skupine na ostro a hraji na pul plynu !!! To je picovinna vsech picovin cos napsal, jsou tam sice mensi penize, ale hraci dostavaji prachy za kazdy vyhrany zapas ( hral jsem posranou divizi ) a za kazdou vyhru se dostavalo k vyplate dalsi money.... myslis si, ze oni na to budou srat, kdyz za to berou xxxx penez !!!! Sorry ale tvuj nazor je hodne spatnej :) nemyslim to ve zlem !!
<<

Neuminho

Příspěvek pon 09. zář 2013 13:13:37

No myslel som to tak, že ked mají zápasy neděle, čtvrtek, neděle pravidelně, že musí pošetřit taky nějakou sílu, že všechno na plný plyn ty týmy nedají zvláště když se tato situace stále opakuje a podle mě je určite pro týmy jako Chelsea, Stuttgart a spol prostě přednější ligove utkání v takovem týdnu, než evropská liga, když nejsou ještě ani v 1/32 finále... Ty peníze jsou tam minimální a liga a peníze z ní jsou určitě více, navíc to často naznačují i ty výsledky, nevěřím ani nahodou, že tam jedou tyhle týmy z nejlepších evropských lig na plný plyn do te skupinove fáze, pak už možná ano.

Sabine Lisicki ♥

Zpět na Fotbal