FC Chomutov - SK Slavia Praha

<<

johnypohorka

Příspěvek stř 28. srp 2013 8:03:09

FC Chomutov - SK Slavia Praha

Chomutov - Slavia Praha
Pohár České pošty
28.8./19:00

Tip Domácí vstřelí gól - ANO (1,90 Obrázek ) 4/10

Stará pravda o tom, že zápasy ligových pohárů jsou často netipovatelné a dochází k překvapení na úkor favoritů, je často spojována právě s týmem Slavie. Sešívaní mají totiž v posledních letech v poháru velké problémy a často končí s podstatně slabšími celky. Vloni 3. kolo s Ústí nad Labem, rok předtím 3. kolo SK Převýšov, 2007 vypadnutí s Líšní atd. V letech kdy Slavia dokráčela dále než do prvních kol, tak to v těch úvodních zápasech také nebylo takové představení. Často výhra o gól nebo dva (Votice 2:1, KV 2:1, Česká Lípa 4:2, Pardubice 1:0, Ústí nad Labem 3:2, Kutná Hora 1:0 atd.). Letos opět slyšíme od hráčů prohlášení jako, že se už poučili a, že letos to bude jiné, ale já nevím nevím. Když vezmeme v potaz to v jaké je Slavia momentálně situaci a jaký je na hráče tlak (pokuty, media, fanoušci), tak bych se opět nějakému zaváhání nedivil. Uvidíme v jaké sestavě hosté nastoupí. Petrouš tvrdí, že se nebude sestava moc lišit od té ligové proti Znojmu. Pošetří prý, ale stopera Dobrotku, což je dle mě hráč, který vede obranu Slavie a bez něj (dlouho zraněný) se sešívaným v obraně moc nedařilo. Od Slávie by mohlo přijít i nějaké to podcenění. Nemyslím tím, že se na zápas uplně vykašlou, což vzhledem k pokutám ani nemůžou, ale nějaké to uspokojení by mohlo přijít po jejich jedné dvou brankách. Hráči se momentálně přece jen více soustředí na ligu. Domácí Chomutov do ČFL nevstoupil moc dobře a 3x prohrál, ale tento zápas bude o něčem jiném. Na ligový tým se chce každý vytáhnout. Přijde fandit spoustu lidí a momentální rozpoložení Slavie to jen umocní (o hrozících pokutách ví každý). V týmu mají domácí i známá jména, např. obránce Maroš Klimpl (Žižkov, Baník Ostrava), záložník Aleš Pikl (Žižkov, Most) či útočník Tafat (Slavia).
Pohárové výsledky Slavie z minulých sezón, jejich aktuální forma a rozpoložení celého týmu, tlak, možné podcenění či uspokojení v případě vedení, sestava bez Dobrotky, motivace domácích ... to vše mě nabádá zahrát si, že domácí se gólově prosadí. Navíc v pro mě lákavém kurzu u Chance ;)
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

Escobar

Příspěvek stř 28. srp 2013 11:15:02

Re: FC Chomutov - SK Slavia Praha

já bych rovnou zkusil výhru Chomutova $-)
<<

Deellepe

Příspěvek stř 28. srp 2013 13:08:44

Těžký zápas na Tipa. Slávia má o víkendu venku Jihlavu, Chomutov má v sobotu venku Chrudim. Co se týká Chomutova skóre po třech zápasech 1:6. Četl jsem fórum na stránkách Chomutova - žádné nadšení ať již ze stadionu, či z předváděné hry. Vzhledem k tomu tipuji, že fanoušků moc nepřijde, i k tomu, že večer je v TV Plzeň a venku je počasí pod psa. A to, že přijdete prvoligový tým, no nevím, jestli Slávia zrovna někoho přitáhne na stadion. Tipuju výsledek 0:0 =))
<<

johnypohorka

Příspěvek stř 28. srp 2013 19:56:36

0:7 KO
Obrázek Obrázek Obrázek

Zpět na Fotbal