|
|
Fotbalové tipy, výsledky, rozbory, analýzy.
sob 17. srp 2013 19:04:45 od Heinz
Borussia Dortmund - Eintracht Braunschweig 18.8.2013 - 17:30 CET 2. kolo německé Bundesligy Signal Iduna Park, Dortmund
Schwarzgelben přivítají ve svém prvním domácím utkání sezóny bundesligové nováčky z Braunschweigu. Utkání bude řídit rozhodčí Sippel a na čarách mu budou asistovat Leicher a Schüller.
Dortmund vstoupil do nového ročníku úspěšně. Po zisku Superpoháru, kdy porazili 4:2 mnichovský Bayern, přejeli venku Augsburg vysoko 4:0, přičemž si nová akvizice v žlutočerném dresu, Pierre-Emerick Aubameyang, připsal hattrick. Do zápasu nenaskočí zranění Gündogan a Piszczek, naopak svůj debut v Bundeslize by si mohl připsat Henrik Mkhitaryan.
Předpokládaná sestava:
Weidenfeller - Großkreutz, Subotić, Hummels, Schmelzer - Sahin, Bender - Blaszczykowski, Reus, Aubameyang - Lewandowski.
Eintracht naopak od svého soupeře v prvním utkání nedokázal vstřelit ani gól a na domácím hřišti podlehl 0:1 Werderu Brémy. Směrem dopředu toho hráči Braunschweigu moc nepředvedli, po většinu zápasu se věnovali obraně a v 82. minutě byli potrestáni jediným gólem zápasu. Marodka hostí čítá více jmen, než ta domácí. Chybět budou Dogan, Erwig-Drüppel , Kumbela a Henn.
Předpokládaná sestava:
Petković - Elabdellaoui, Bičakčić, Correia, Reichel - Theuerkauf - Kruppke, Kratz, M. Caligiuri, Boland - Jackson.
Favorit je jasný. O výhře domácích v home-openeru nikdo nepochybuje, otázkou je, jak velký příděl Braunschweig dostane. Kurz na výhru v jednogólovém handicapu (@ 1.35) mi ale přijde poměrně nízký, navíc i vzhledem k absenci skvělého Gündogana. Zahraji si tedy střelce. Uspět i ve svém druhém startu by mohl gabonský kanonýr Aubameyang. Navíc, pokud nastoupí od začátku zápasu, si zahraji Mkhitaryana. V přípravě působil velmi sebejistě, s Aubameyangem, Reusem a Lewandowskim se poměrně rychle sehráli. Očekávám lehké vítězství domácích - 3:0.Hlavní tip ->> Pierre-Emerick Aubameyang dá gól @ 1.6 Vedlejší tip ->> Výhra domácích v handicapu 0:2 @ 1.92 Střelecký tip ->> Marco Reus dá gól @ 2 Tip na výsledek ->> 3:0 @ 5
Hodně štěstí.
Naposledy upravil Heinz dne ned 18. srp 2013 15:23:19, celkově upraveno 2
ned 18. srp 2013 2:34:57 od Escobar
tak přesný výsledek na fotbal v kurzu 5 je pěkná zlodějna
ned 18. srp 2013 10:18:08 od SpursFan
Braunschweig nedá gól > 1.7
C.O.Y.S. Audere est facere
ned 18. srp 2013 11:23:26 od Heinz
Ten výsledek a kurz na něj přidávam jen tak, nevsázim ho  Jinak souhlasim s tim, že hosté gól nedají, ale ten tip má v analýze už ph2, takže jsem zvolil střelce
ned 18. srp 2013 11:29:30 od Heinz
Jinak doplněn Auba.
ned 18. srp 2013 13:03:59 od SpursFan
Heinz píše:Ten výsledek a kurz na něj přidávam jen tak, nevsázim ho  Jinak souhlasim s tim, že hosté gól nedají, ale ten tip má v analýze už ph2, takže jsem zvolil střelce 
Já hraju, že Braun nedá gól za těch 1,7 + na druhym h0:2 za 1,92
C.O.Y.S. Audere est facere
ned 18. srp 2013 15:23:57 od Heinz
Tak Mkhitaryan vypsán snad nikde není, jako alternativu volím Marco Reuse (@ 2).
ned 18. srp 2013 16:41:49 od Escobar
Reus na střídačce
ned 18. srp 2013 17:16:44 od Neuminho
Escobar píše:Reus na střídačce 
Hrál minule celkem špatně, tak je tam dnes místo něj Kuba, s tím že si Kuba ještě prohodil post s Aubou.... Každopádně fotbal zatím hrozný v 34. minutě jsem to musel vypnout. Jinak ty kurzy na střelce byly hrozné, za to se to prostě zahrát ani nedá, Auba 1.6 co to má být.
ned 18. srp 2013 18:47:03 od Escobar
hm Dortmund s odřenýma ušima a Bayern včera taky vyhrál s velkým přehledem  Bundesliga nejlepší liga
ned 18. srp 2013 18:51:39 od Neuminho
Obojí se ale dalo očekávat
ned 18. srp 2013 21:04:17 od Rafa
Escobar píše:hm Dortmund s odřenýma ušima a Bayern včera taky vyhrál s velkým přehledem  Bundesliga nejlepší liga 
Dva zapasy dopadnou s odrenyma usima a hned se te lize vysmivas ?? Nechapu, kazdopadne po divacke a hre nahoru dolu a zadnym stylu tymu, ktery se snazi pouze branit jako tomu je v UK a Spanelsku ( o italii se ani zminovat s defenzivnima planama nema smysl  )je to TOP Liga. Sorry
ned 18. srp 2013 21:07:19 od Rafa
Neuminho píše:Obojí se ale dalo očekávat 
Dalo se to ocekavat ? Vsadil jsi to, kdyz se to dalo cekat, ze to dopadne takhle " tragicky " pro favority ?!  pochybuji, ze by nekdo ocekaval, ze to budou takto tesne vysledky, proste se ted favoritum prilis v ofenzive nedarilo a u hostu dobra obrana by se dalo rict. Pocitej s tim, ze dalsi kolo bude zas uplne jine Neberte to kluci jako nejake rejpani, jen nazor.
ned 18. srp 2013 22:01:52 od Escobar
na mě nechoď s nějakejma španělama, italama nebo ukrajinci mě se nejvíce líbí naše liga a nikomu nemusím cpát, že je nejlepší, když ji mám nejradši mimochodem když už jsme to téma otevřeli tak nejlepší liga je už podle názvu liga mistrů
pon 19. srp 2013 0:30:06 od Neuminho
Rafa píše:Neuminho píše:Obojí se ale dalo očekávat 
Dalo se to ocekavat ? Vsadil jsi to, kdyz se to dalo cekat, ze to dopadne takhle " tragicky " pro favority ?!  pochybuji, ze by nekdo ocekaval, ze to budou takto tesne vysledky, proste se ted favoritum prilis v ofenzive nedarilo a u hostu dobra obrana by se dalo rict. Pocitej s tim, ze dalsi kolo bude zas uplne jine Neberte to kluci jako nejake rejpani, jen nazor.
Jen říkám, že se to dalo čekat, že to zase takove mega překvapení není, nevsadil jsem to bo sázím jen to čemu věřím hodně, na to dávám tak prumerne až nejvyšší sve vklady a za málo povětšinou jen střelce a prostě sázky kde jsou hodně dobré kurzy a ta šance reálná určitě je a nemalá, že to vyjde... však už loni ve Frankufrtu Bayern vyhrál 0:1, před tím vyhrál třeba i v Hoffenheimu 0:1, já jsem shodou okolností oba zápasy viděl a byla to nuda, samozřejmě Bayern měl většinu času míč pod kontrolou, ale byl to klasický případ těch zápasu, kde jeden tým brání v 9-11 mužích a aj se mu to daří, vzpomenu jeden příklad za všechny Chelsea - Barcelona LM  )))) Proti Bayernu se ani jinak v německé bundeslize hrát nedá, pokud teda nejste BVB  a vlastně to ani proti Bayernu většinou neplatí, když tedy hraje doma, nedá se to ani takto prakticky ubránit, avšak venku zase tak famozní není a rozhodně se muže stát, že nevyhraje ani o 2 branky a tak... To Dortmund loni šlapal výtečně i v té lize mistrů, v lete odešel Gotze, ale přišli Auba a Mikhitaryan či Sokratis, takže si myslím v te zaloze tu díru za Gotzeho snad zalepili a obrana vyztužena, kdyby se hlavně zranil Hummels nebo Subotič a nevím či vlastně už dnes byl Subotič zraněný či měl nejake problemy, ale začal jen na lavičce což mě trochu překvapilo, Sokratis loni patřil s de Bruynem mezi klíčove osobnosti Werderu Brémy a zajistil si tak zájem takoveho klubu jako BVB. No ale k zápasu BVB už v prvním kole v Augsburgu měl potíže s pojištěním branky z 22. minuty vlastně snad do te 66. minuty to byla jediná šance jejich pak ovšem zhruba od 50. minuty už to ale Augsburg nepochopitelně začal otevírat a výsledkem nakonec byl debakl, kdyby pokračovali s tou taktikou z první půle, byl by konečný výsledek dost možná jen 0:1. No a ted tedy hráli s Braunschweigem a ten už v prvním kole nechutne betonoval s Werderem takže se od nich ani nic jineho nečekalo, když jeli do Westfálska utkat se s 2. nejlepším týmem v lize a nakonec se jim to skoro i povedlo, nakonec tedy 2 obdržene branky škoda no, každopádně trener Braunschweigu už tam pusobí asi 5 let a z momentálních treneru všech v Bundeslize je to trener, který ve svem klubu působí nejdele, těsne práve před Kloppem a Klopp udajně dříve hrál také s trenerem Braunschweigu za Mohuč ještě v jejich professionální fotbalove karieře a dokonce chvili vedl Klopp z pozice trenera Lieberknechta, takžě se dá říci že se oba dobře znají a Lieberknecht ž se dá také považovat za Pana Trenéra, protože s Braunschweigem si vedl fakt skvele oteže převzal v sezone 2008/2009 v kvetnu, když tym skončil v lize nekde na průměru, nasledujici sezonu už byl tým 4. a tu další ligu pod tímto trenerem vyhrál a postoupil do druhe ligy, kde premierove skončil ve středu tabulky, ovšem ve druhe sezone tedy te lonske se tým umístil už 2 a postoupil až do nejvyšší souteže. Pod vedením tak dobreho trenera a vzhledem k tomu, že i H2H není zrovna příznivá pro Dortmund a BVB neměl moc z čeho vycházet a moc ještě nevedel u nováčka jak na něj hrát + ten zápas s Augsburgem, kde sice byl výsledek jaký byl ale herní projev se čekal o hodně lepší, jsem si postě myslel, že to zase žádná hitparáda od BVB nebude + vlastně ještě nehrál Gundogan, který se při momentální formě jeví jako nejlepší záložník v BVB. Sorry za vyčerpávající zprávu musel jsem objasnit, že jsem si tamto nevycucal z prstu a že nejsem chytrej až po zápase, i když to si mužete myslet dál, já osobně vedel, proč nedávat Dortmund v nejakem handicapu na tiket  Určite to nebyla tutovka že Braunschweig prohraje max o 1 gol, ale spíše, že Dortmund bude mít problemy se dostávat do šancí natož je proměňovat, to se určitě čekat dalo, ale na to se vsadit myslím nikde nedalo.
Zpět na Fotbal