Arsenal vs Aston Villa

<<

eneabeats

Příspěvek sob 17. srp 2013 0:56:10

Arsenal vs Aston Villa

Obrázek vs Obrázek
Datum: 17.08.2013
Výkop: 16:00

Arsenal se snaží nastartovat svou Premier League výhrou oproti loňskému období. Když se tyto dva týmy střetnout o golovou zábavu je většinou postaráno. Jen vyjímečně končí takový to zápas remízou a ještě k tomu třeba bez golu.

Minulou sezónu se Arsenalu nepodařilo zajistit si titul Premier League, ale týmu se podařilo zajistit si své místo v kvalifikaci do Ligy mistrů v dalším termínu. Je vidět, že šéfové velkého klubu jsou nespokojeni s prosperitivou součastného trenéra A. Wengera. Předpokládám, že se Arsenal bude snažit získat titul o 100% víc, něž kdy jindy.

Aston Villa byla na pokraji sestupu, jelikož do týmu přišlo spoustu mladíků a tým se neměl o koho opřít. Tuto sezonu se to ale nebude opakovatm jelikož šéfové klubu posílili své řady hráči: jako útočník Nicklas Helenius, obránce [Antonio Luna od Sevilly, bulharský záložník Aleksandar Tonev, obránceJores Okore, holandský záložník Leandro Bacuna a brankáře [Jed Steer. S předpokládanou posilou, která nastoupí si bude Aston Villa víc věřit a na jejich fotbal se bude mnohem lépe koukat.

Předpokládaná sestava týmů:(4-2-3-1)- Arsenal, (4-3-3)- A.Villa
Obrázek

Fakta pro rozhodnutí se pro sázku:
I. Arsenal neprohrál ani jeden z 12ti přípravných zápasu PL
II. Arsenal prohrál jen jeden zápas z devíti proti A.Ville
III. The Emirates Stadion- stadion na kterém padá nejvíce golů :-B

Arsenal jednoznačně potřebuje 3 body a podle mě to udělá s velkým golovým rozdílem, Arsenal bude hrát uplně jinak, než hrál doted, podle mě dost veliký favorit na titul.

Hlavní tip: Arsenal-Aston Villa handicap 0:1 - tip: 1 @ 2.00 %%- Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil eneabeats dne sob 17. srp 2013 12:41:04, celkově upraveno 2
I do not smoke pot every day, but when i do Holy shit !

Keep calm just smoke weed :8
<<

R.Balboa

Příspěvek sob 17. srp 2013 8:57:53

Re: Arsenal vs Aston Villa

eneabeats píše:Arsenal jednoznačně potřebuje 3 body a podle mě to udělá s velkým golovým rozdílem, Arsenal bude hrát uplně jinak, než hrál doted, podle mě dost veliký favorit na titul.

No nevim. Arsenál nemá k dispozici půlku kádru, do týmu přiišél zatím enom mladý Francůz Sanog, který sa navíc také zranil. Tipuju to zaséj tak na 4.-5. místo a boj o LM.
<<

Escobar

Příspěvek sob 17. srp 2013 9:35:45

mě tady v tom zápase připadne docela jistý over, vzhledem k tomu co je Arsenal schopný předvést: obrana není 100% na druhou stranu obrovsky silný útok = dost kreativních hráčů + úderný hrot jinak Villa v obraně taky žádná sláva v útoku dost rychlí hráči na kontry = prostě over
<<

Alphadog92

Příspěvek sob 17. srp 2013 12:11:49

Osobně jsem fandou Gunners ale s aktuálním kádrem nemají na to bojovat o titul, spíše to vidím stejně jako R. Balboa, tedy boj o předkolo LM. Wenger ještě slibuje posily, tak uvidíme. Tobě každopádně GL. Já tento zápas vynechám. Když už tak bych dal over (viz Escobar) nebo za drobné X2 (první zápas sezóny může dobře přinést překvapení, kterých je v PL celkem dost).
<<

eneabeats

Příspěvek sob 17. srp 2013 12:28:55

R.Balboa píše:
eneabeats píše:Arsenal jednoznačně potřebuje 3 body a podle mě to udělá s velkým golovým rozdílem, Arsenal bude hrát uplně jinak, než hrál doted, podle mě dost veliký favorit na titul.

No nevim. Arsenál nemá k dispozici půlku kádru, do týmu přiišél zatím enom mladý Francůz Sanog, který sa navíc také zranil. Tipuju to zaséj tak na 4.-5. místo a boj o LM.

Je to možný, ale rozhodně bych jim přál něco víc :)

<<

eneabeats

Příspěvek sob 17. srp 2013 12:30:29

Escobar píše:mě tady v tom zápase připadne docela jistý over, vzhledem k tomu co je Arsenal schopný předvést: obrana není 100% na druhou stranu obrovsky silný útok = dost kreativních hráčů + úderný hrot jinak Villa v obraně taky žádná sláva v útoku dost rychlí hráči na kontry = prostě over

Over na 2,5 je poměrně jasnej, přesně jak říkáš. Proto je tak slabej kurz na over, ale osobně bych se asi ani nebál na over 3,5 za skoro @2,5 :)

<<

Alphadog92

Příspěvek sob 17. srp 2013 17:13:56

Díky Tobě jsem si zahrál X2 za kurz 3 u Fortuny, děkuji. Příště přeji více štěstí.
<<

eneabeats

Příspěvek sob 17. srp 2013 19:31:02

Alphadog92 píše:Díky Tobě jsem si zahrál X2 za kurz 3 u Fortuny, děkuji. Příště přeji více štěstí.

Pořád tomu nemohu uvěřit, měli tolik šancí na vyrovnání aspon za toho stavu 1:2, ale jinak tobě blahopřeji :) za tak dobrej kurz, doufám, že jsi to dal za víc a ne jen za drobné :)

<<

k0udy

Příspěvek sob 17. srp 2013 19:34:40

Alphadog92 píše:Osobně jsem fandou Gunners ale s aktuálním kádrem nemají na to bojovat o titul, spíše to vidím stejně jako R. Balboa, tedy boj o předkolo LM. Wenger ještě slibuje posily, tak uvidíme. Tobě každopádně GL. Já tento zápas vynechám. Když už tak bych dal over (viz Escobar) nebo za drobné X2 (první zápas sezóny může dobře přinést překvapení, kterých je v PL celkem dost).

Alphadog92 píše:Díky Tobě jsem si zahrál X2 za kurz 3 u Fortuny, děkuji. Příště přeji více štěstí.

Obrázek

Zpět na Fotbal