Přátelské zápasy - mezistátní 2013
Zdravím, nevite tu někdo, kde se dají najít nominace na zítřejší přáteláky? dík za rady a tipy

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
Zdravím, nevite tu někdo, kde se dají najít nominace na zítřejší přáteláky? dík za rady a tipy
![]() Re: Přátelské zápasy - mezistátní 2013
Nevím něco je asi na eurofotbalu, předpokládané sestavy a tyhle věcí dál možná na goal.com nebo zkus napsat v googlu normálně ten zápas co chceš anglicky a nebo pak dyžtak těmi řečmi daných států co vždy budou hrát, každou řečí asi neumíš tak použij normálně třeba google translator jako já, mělo by se to najít skoro u všech zápasů, či stránky svazu možná taky daneho státu....
No uvidíš, každopádně žádná stránka kde by jsi našel všechny zápasy a nominace najednou na všechny zápasy neexistuje, alespoň teda myslím, já jí teda nenašel a to už sázím a sleduji tyhle věci nějakou dobu. Re: Přátelské zápasy - mezistátní 2013
jednoznačně jednotlivé weby fotbalových svazů daných zemí.
Re: Přátelské zápasy - mezistátní 2013
http://en.wikipedia.org/wiki/Paraguay_n ... am#Players
Keď chceš iný tím, tak jednoducho prepíšeš na štát, ktorý potrebuješ. ![]() Re: Přátelské zápasy - mezistátní 2013
Aha na toto jsem vlastně zapomněl. Dobře Claw.
![]()
• Stránka 1 z 1