Hetman Zamośč-Rozwój Katowice

<<

Mansúr

Příspěvek stř 17. črc 2013 9:04:15

Hetman Zamośč-Rozwój Katowice

Mám tady další tip od kolegy z Krakowa. Jedná se o pohár, kde se utká Hetman s Rozwojem. Hosté musí jet několik stovek kilometrů na terén klubu, kterému se v minulé sezóně dařilo. Zde je odkaz, který by měl bet na domácí trochu osvětlit. V článku se doslova píše, že v klubu nezůstane kámen na kameni.
http://www.strona.rozwoj.info.pl/redakc ... rundy.html
Já to dávat nebudu, ale DNB by se mohl vypisovat kolem dvou. Tak, kdo mě v SZ žádal o tip, tak tady ho máte.
<<

Neuminho

Příspěvek stř 17. črc 2013 12:49:55

Re: Hetman Zamośč-Rozwój Katowice

A nějaké info o LM Legia Varšava nic ? :-)
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Mansúr

Příspěvek stř 17. črc 2013 13:23:40

Neuminho píše:A nějaké info o LM Legia Varšava nic ? :-)

O Legii se se mnou v superlativech nikdo bavit nebude. Byť je to Polský tým, tak všechny tři tábory v Krakově si přejí, aby vypadli co nejdřív. Není to jak u nás, když můj tým nehraje, tak budu fandit jinému našemu zástupci. Čiže k tomu opravdu info nemám. Nicméně z toho co vím, tak Legia má nabitou sestavu. Hráči se budou chtít ukázat. Legia bude mít i podporu v hledišti, takže si myslím, že za 2 by to mělo vyjít.
Jinak palec nahoru za sebekritiku v Tvém posledním příspěvku u Železničaru.
<<

Mansúr

Příspěvek stř 17. črc 2013 18:50:27

Hetman do 89 min. vedl 1:0, Rozwój vyrovnal a na pencle postoupil. Takže vratka vkladu pokud to někdo vůbec vypsal.
<<

Mansúr

Příspěvek stř 24. črc 2013 7:01:03

Předevčírem jsem dostal tip, nad kterým jsem dlouho uvažoval, zda ho zveřejnit či nikoliv. Týká se totiž týmu, se kterým není něco v pořádku. Kdo sleduje mé příspěvky, tak ví, že tým Rozwóje jsem již několikrát v negativech vzpomínal. Dnes hraje pohár proti Stomilu Olsztyn, což je tým, jehož první družina by v Katowicích s přehledem vyhrála. Dnes však bude hrát pouze z dorostenci. Spousta Polských týmů pohár bere jako nutné zlo.
Co si teď vybrat?! Pochybný tým nebo citelně oslabený Stomil?!
Je to takový ten zápas bez betu, ale pokud do toho někdo chcete jít, tak 1 DNB by měla padnout minimálně s vratkou vkladu.
Zde je link :
http://stomil.olsztyn.pl/Szesnastu-zawo ... e5240.html
<<

Erdovec/!LFC!

Příspěvek stř 24. črc 2013 9:19:48

Mansúr píše:Předevčírem jsem dostal tip, nad kterým jsem dlouho uvažoval, zda ho zveřejnit či nikoliv. Týká se totiž týmu, se kterým není něco v pořádku. Kdo sleduje mé příspěvky, tak ví, že tým Rozwóje jsem již několikrát v negativech vzpomínal. Dnes hraje pohár proti Stomilu Olsztyn, což je tým, jehož první družina by v Katowicích s přehledem vyhrála. Dnes však bude hrát pouze z dorostenci. Spousta Polských týmů pohár bere jako nutné zlo.
Co si teď vybrat?! Pochybný tým nebo citelně oslabený Stomil?!
Je to takový ten zápas bez betu, ale pokud do toho někdo chcete jít, tak 1 DNB by měla padnout minimálně s vratkou vkladu.
Zde je link :
http://stomil.olsztyn.pl/Szesnastu-zawo ... e5240.html

hezké info, už je nabídka na ten zápas stáhnuta, každopádně klobouček za získávání takových informací
Obrázek + Obrázek = Obrázek
<<

Mansúr

Příspěvek stř 24. črc 2013 12:50:17

Před stažením byl kurz v obráceném gardu. Tj. na favorita (Stomil) 4,8 a na domácí 1,6. Tzn., že sázkovky se to taky domákly. Pokud by přijeli v plné sestavě, tak by to bylo samozřejmě obráceně. Stažení zápasu si vysvětluji, že se SK obávají, že teď bude pro změnu nakládat druhá strana. Okolo Katowic je více skoro deset týmů, které hrají jednu ze dvou nejvyšších soutěží. A sponzorů je smozřejmě nedostatek. Rozwój je na tom s penězi bídně, tudíž se může dnes udát vlastně cokoliv. Navíc je to klub bez kibiců, tudíž se hráči nemusejí obávat jejich zloby. Jak jsem již někde psal, zrada klubu (prodané zápasy) jsou trestány bitím hráčů ze strany pseudokibiců.
Tato událost se stala z důvodu malé úcty tohoto hráče k fanouškům :
http://www.sfora.pl/Kibice-zaatakowali- ... iny-a56348
Před koncem soutěže došlo ještě k napadení Srbského hráče Legie za to, že se před zápasem naléval v baru.

Zpět na Volný pokec