|
|
Prostě pokec jen tak - o čemkoli
stř 26. čer 2013 15:52:56 od Falco
Steve píše:kapr75 píše:Kohlschreiber VOID Zdravím, která sázkovka vyhodnocuje v 5 setu skreč jako VOID?
Zdravím, je jich dost, já to beru z bet365... Na začátku je psáno, že tipy jsou obvykle z pinnacle a nebo případně z bet365... Tentokrát byly kurzy z bet365, protože samozřejmě na pinnaclu AKO sázka vsadit nejde 
Proč by nešla?
Haters don't really hate you. They hate themselves because you're a reflection of what they wish to be.
stř 26. čer 2013 16:20:29 od Mimet
Steve, gratuluji k Cetkovské  , supr tip, škoda, že jsem to nestihl vsadit  .
HALA MADRID!!! Bilance analýz: OK / KO / VOID ----- 1 / 3 / 0
stř 26. čer 2013 16:26:05 od Asklépios
Taky jsem měl Petru Cetkovskou, dobrá práce!
stř 26. čer 2013 16:59:31 od Mansúr
U našich SK je VOID v 5. setu u Chance. Jinak opět klobouk dolů před tipem na Cetkovskou.
stř 26. čer 2013 17:06:08 od kapr75
Kurzy jsou samozřejmě jako vždy zejména z Obrázek Tak by jste měl i tak vyhodnocovat!!!!!!
stř 26. čer 2013 17:56:41 od kapr75
Tipy máte super. Co nechápu tak to vyhodnocení, Pinnacle má na Wimbledon AKO a ještě někdy obmněníte zápasy , nebo je ztáhnete. Jinak opravdu dobré tipy GL.
stř 26. čer 2013 18:29:22 od Steve
Díky Vám všem kluci za podporu, vážím si toho. To, že na pinnaclu lze vsadit na wimbledon AKO jsem netušil, díky za osvětlení situace. Vyhodnocuji vždy podle toho kde mám sám vsazeno a odkud mám kurz (snadno dohledatelné a pokud s tím má někdo problém, klidně mu to vyfotím a přepošlu sem, už jsem to udělal víckrát a vždy se prokázalo, že jednám čestně). Jinak 1.61 na Blaka a 1.40 jsou typické strojové kurzy z bet365, ani nevím jak to bylo na pinnacle, jelikož jsem nevěděl o možnosti sázet tam AKO (stejně AKO sázím jen vyjímečně, tudíž to vědět nějak zvlášť nepotřebuji).
stř 26. čer 2013 21:05:17 od Steve
Steve píše:13:45 James Blake - Bernard Tomic tip: Blake @2.82 (??)Všechno mi tady svědčí pro Blaka... A kurz je vskutku překrásný 1)Psychické rozpoložení - o Tomicovi bylo v neděli psáno v tomhle směru dost 2)Fyzická připravenost - Blake hrál dnes krátký jednoduchý zápas, kde ztratil pouhých 6 gemů, zatímco Tomic hrál náročný 5ti setový zápas se dvěmi tie breaky ... Blake svůj zápas končil už někdy okolo druhé hodiny odpolední, zatímco Tomic vydřel pětisetové vítězství až někdy okolo páté, tudíž času na odpočinek bylo opravdu málo 3)Případná únava a horší pohyblivost Tomice by se tím spíš mohla projevit díky agresivnímu hard hit stylu Blaka, který se na trávu hodí a Tomic by s ním měl mít velké problémy i kdyby nebyl unaven a bet bych dával tak jako tak, akorát za menší vklad 4)Zítřejší teplé wimbledonské počasí (25 stupňů) bude svědčit Blakovo vysoce agresivní hře a Tomice bude asi posílat na párek dosti často EDIT: tak se hraje nakonec ve čtvrtek.... o dalším vývoji budu informovat až zítra, 5u to rozhodně nebude... Berte analýzu prozatím jako by nebyla
Sázka stále platí, akorát měl Tomic +24h na odpočinek a stupňů bude 23 a ne 25, což už tak velký rozdíl neudělá, stále převládá teplé počasí než je dlouhodobý průměr wimbledonu, což je pro tuto sázku výhodné. 13:45 James Blake - Bernard Tomic tip: Blake @2.82 (3,5u)
stř 26. čer 2013 21:06:20 od Steve
18:30 Kaia Kanepi - Angelique Kerber tip: Kanepi @3.68 (3u)
Kanepi má solidní hru na rychlé povrchy, bomby z její rakety se po kluzké trávě jen sklouznou a přílši neskočí a Kerber, která útočnými zbraněmi nemůže konkurovat, to bude mít tomto zápase daleko složitější, než jak sázkové kanceláře předpokládají. 23 stupňů -> větší rychlost míčků než obvykle na wimbledonu, taktéž vyhovuje.
15:15 Marina Erakovic - Shuai Peng tip: Peng @1.98 (3,5u)
Nemám pocit, že by měla Peng být v tomto zápase vzhledem ke kvalitativní a zároveň i psychické stránce outsiderem... U některých SK není, u pinnaclu je ale 1.98, což je solidní.
stř 26. čer 2013 21:07:30 od Mansúr
P.S. zítra Ti dva tipy nevyjdou, tak to nedávej za moc.  Promiň Steve. Nechtěl jsem být špatným prorokem. Myslel jsem, že nevyjde Blake a Kaia. Takže zítra....., ne Kaia musí vyhrát
Naposledy upravil Mansúr dne čtv 27. čer 2013 20:43:51, celkově upraveno 1
stř 26. čer 2013 21:18:13 od Steve
Mansúr píše:Steve, reaguji na Tvůj poslední příspěvek. Nechci to zase kopčit a zasírat Ti topic. Co se týče nějakého ofocování tiketů nebo upravování U či snad vyhodnocování tipů, tak to může být každému u pr.... Ty nemusíš nikomu nic dokazovat. Lidé, Tvůj topic sledující, mohou být rádi, že vůbec něco zveřejňuješ. Já jsem rád, že je tady někdo stabilní s kým se mohu shodnout nebo naopak jít proti němu. A takto by to měli vnímat i ostatní. Jsou tady i další kluci, kteří samozřejmě za své tipy zaslouží taky uznání. Někteří lidé prostě stále nechápou systém sázkařských fór, které vznikly primárně proto, aby si lidé vyměňovali zkušenosti, radili si, pomáhali a šli za jediným cílem. Oškubat zpět ty, kteří jezdí v autech zaplacených z našich (z mých zatím ještě ne) peněz. Zatímco mi to přijde spíš tak, že kdo něco ví, nepoví. Aby se potom sám mohl radovat z výhry. Nebo prostě hanit a vysmívat se tipům ostatních. A to kvůli bankovce, která dnes již přestává mít váhu. Viz sekce Vaše tipy, kde se omílalo, jak tato analýza může mít pět * apod. To je rozhodně špatně a zároveň s bídnou sázkařskou morálkou (prohraju-navýším nebo sázení na hovadiny jen proto, abych si dnes mohl vsadit) většiny tiperů je to cesta do pekel. Bez urážky a emocí. GL všem. P.S. zítra Ti dva tipy nevyjdou, tak to nedávej za moc. 
Ahoj Mansúre, moc dík za podporu  . Jsem stabilní, to je pravda, beru to už v podstatě jako takovou práci/povinnost, která mě baví a dělám ji rád a vzhledem ke svému mladému věku (18) je to pro mě velice slušný přivýdělek. Jako mladší jsem sázel taky, ale bezhlavě a hloupě a chyby a prohry, ze kterých jsem se následně poučil, mě naučily vyhrávat. Je pravdou, že přístup většiny lidí tu neni dobrý a fórum v posledních zhruba dvou měsících silně opadlo, což je škoda. P.S. Blaka už jsem bohužel naložil hned včera večer za 2500,- , jelikož jsem myslel, že se mělo hrát už dnes ve 12:30, pak se to bohužel nějak přeložilo nebo stanovilo až na zítřek... a 2500,- je něco jako vyjímečná sázka, tak dvakrát až čtyřikrát do měsíce zhruba  tak uvidíme, snad budu mít štěstí
čtv 27. čer 2013 6:23:32 od kapr75
Steve v žádném případě jsem to nemyslel zle. Jen jsem se ptal. Dík za odpověď a ať se daří.
čtv 27. čer 2013 11:19:48 od Steve
kapr75 píše:Steve v žádném případě jsem to nemyslel zle. Jen jsem se ptal. Dík za odpověď a ať se daří.
Já vím, že to nebylo myšleno zle  . Beru každý komentář a jsem za každý rád, pokud to teda není nějaká destruktivní kritika, což se tu dosud asi ani neobjevilo. Ať se daří i tobě
pát 28. čer 2013 8:47:39 od Steve
Omlouvám se za stručnost, tlačí mě bota (nemám čas). 14:00 Carla Suarez-Navarro -- Eugenie Bouchard tip: Navarro @1.90 (4u)Lepší psychika a větší zkušenosti s takto velkými zápasy na straně Navarro 15:00 Ernests Gulbis - Fernando Verdasco tip: Gulbis @1.79 (4,5u)Gulbis má silnější a lepší zbraně na trávu, Verdasco by měl být vystřílen stejně jako Tsonga, u kterého se při přenosu objevila někdy ve třetím setu statistika - BASELINE WINNERS 22:1 pro Gulbise - což je fascinující... V rozhovoru bylo z Gulbise cítit sebevědomí a odhodlanost. Řekl doslova "Verdasca porazit umím/dokážu" 15:15 Nicolas Almagro - Jerzy Janowicz tip: Almagro @2.17 (3u)Oba mají vysoce kvalitní servis (Janowicz ještě lepší) , ale Almagro to bohatě vynahradí kvalitnější mezihrou, kvalitnějším returnem a řekl bych, že psychicky by měl takový zápas zvládnout lépe, Janowicz je pořád ještě malej sráč  . 16:45 Viktor Troicki - Mikhail Youzhny tip: Youzhny -3 gemy @1.92 (4u)Ať se na to koukám jak koukám, Youzhny je snad ve všech aspektech hry lepší, povrch mu sedí více, tady není o čem.
Naposledy upravil Steve dne sob 29. čer 2013 15:48:01, celkově upraveno 1
pát 28. čer 2013 11:53:20 od Steve
U Youzhného jsem se původně spletl, už je to opravené... mělo tam být -3 a ne -1.5 , nevím proč jsem to dal špatně
sob 29. čer 2013 10:53:34 od Neuminho
Hodně dobrý tip s tou Kanepiovou  , já občas zapnu tenis v tv a včera jsem to zapl právě na Almagro - Janowicz, no a krom začátku Almagro neměl nárok, ani v té mezihře kvalitnější nebyl minimálně behem prvních dvou setů... no hlavně se do ní moc nedostaval při podání Janowicze, kterej podával průměr 210km/h průměr na prvním podání, fakt Almagro zvládl na výbornou jen začátek, kdy Janowicz ještě neměl jistotu při prvom podání a většinu napálil na prvním do sítě, navíc na podání začal Almagro skvěle tuším za první 2 jeho gamy asi 6 es, jenže pak no koukal jsem 1. a 2. set a statisticky teď i na třetí a na podání Janowicze krom toho uplně prveho kdy dával Almagro na 2:0 se pak už nedostal Almagro ani jednou do shody natož, aby poláka brejknul, párkrát se dostal Almagro na 30, ale taky jen párkrát, no tento tip byl celkom daleko od pravdy škoda, příště třeba budeš polákovi věřit více, který není rozhodně marný ani v te mezihře, kde je vyhlášený i skvělými kraťasy a podání no Almagrovi nadělil 30es, k tomu není co říct. No rozhodně ti radit v tenise já určitě nemůžu, jedeš tu skvěle a tento zápas jsi měl sice s menším vkladem ohladom včerejška třeba, ale jak říkám tenhle tip mi přišel celkem daleko od pravdy a "malej sráč" jak jsi napsal :-D španěla smazal celkem jednoznačně ve 3 setech i přes to, že prohrával hned na začátku 0:3 na gamy.
sob 29. čer 2013 14:20:17 od Steve
Neuminho píše:Hodně dobrý tip s tou Kanepiovou  , já občas zapnu tenis v tv a včera jsem to zapl právě na Almagro - Janowicz, no a krom začátku Almagro neměl nárok, ani v té mezihře kvalitnější nebyl minimálně behem prvních dvou setů... no hlavně se do ní moc nedostaval při podání Janowicze, kterej podával průměr 210km/h průměr na prvním podání, fakt Almagro zvládl na výbornou jen začátek, kdy Janowicz ještě neměl jistotu při prvom podání a většinu napálil na prvním do sítě, navíc na podání začal Almagro skvěle tuším za první 2 jeho gamy asi 6 es, jenže pak no koukal jsem 1. a 2. set a statisticky teď i na třetí a na podání Janowicze krom toho uplně prveho kdy dával Almagro na 2:0 se pak už nedostal Almagro ani jednou do shody natož, aby poláka brejknul, párkrát se dostal Almagro na 30, ale taky jen párkrát, no tento tip byl celkom daleko od pravdy škoda, příště třeba budeš polákovi věřit více, který není rozhodně marný ani v te mezihře, kde je vyhlášený i skvělými kraťasy a podání no Almagrovi nadělil 30es, k tomu není co říct. No rozhodně ti radit v tenise já určitě nemůžu, jedeš tu skvěle a tento zápas jsi měl sice s menším vkladem ohladom včerejška třeba, ale jak říkám tenhle tip mi přišel celkem daleko od pravdy a "malej sráč" jak jsi napsal :-D španěla smazal celkem jednoznačně ve 3 setech i přes to, že prohrával hned na začátku 0:3 na gamy.
Díky za uznání i za rozebrání zápasu, já ho neviděl  . Máš pravdu, Janowicze asi dlouhodobě podceňuju a možná do toho zapojuji i svou nesnášenlivost k němu jako hráči i člověku...
sob 29. čer 2013 14:57:06 od jrf
16:45 Viktor Troicki - Mikhail Youzhny tip: Youzhny -3 gemy @1.92 (4u) 16:45 Viktor Troicki - Mikhail Youzhny tip: Youzhny -3 gemy @1.92 (4,5u) Jakej udaj o units teda plati? To neni poprve co mas rozdilny units v prvni zprave a pak v obmenovaci
sob 29. čer 2013 15:47:43 od Steve
jrf píše:16:45 Viktor Troicki - Mikhail Youzhny tip: Youzhny -3 gemy @1.92 (4u) 16:45 Viktor Troicki - Mikhail Youzhny tip: Youzhny -3 gemy @1.92 (4,5u) Jakej udaj o units teda plati? To neni poprve co mas rozdilny units v prvni zprave a pak v obmenovaci 
i mistr tesař se někdy utne  , měl jsem to za 4,5 vsazené, ale nechám tady třeba 4, je to jedno.
ned 30. čer 2013 22:26:49 od Steve
15:15 Mikhail Youzhny - Andy Murray tip: Youzhny +7 @2.04 (4u)Jak už jsem několikrát psal, Youzhny je na trávě excelentní, daří se mu a je radost tam na něj pohledět. Fenomenální backhand, dobrý servis, dobrá hra na síti, skvělé prohozy. Nebezpečnost po všech směrech a i dobrý pohyb k tomu. Youzhny bude konkurenceschopnější, než jak sázkové kanceláře předpokládají  .
ned 30. čer 2013 22:57:43 od Steve
14:00 Laura Robson - Kaia Kanepi tip: Kanepi @1.73 (5u)
Robson je výrazný mentální trpaslík, který jen zřídkakdy dokáže odehrát celý zápas na stejné kvalitativní úrovni. Předchozí kolo proti Erakovic odehrála první set naprosto tragicky, ve druhém prohrávala 3:5, nakonec se však Erakovic porazila sama. Robson proti Kanepi bude jen těžko moci praktikovat svou útočnou hru a diktovat tempo tak jak to má ráda a jak jí to vyhovuje, spíše bude větší čas zápasu pod tlakem tvrdých direktů od kvalitnější a vyspělejší tenistky, kterou Kanepi rozhodně je.
pon 01. črc 2013 14:40:48 od Mansúr
Do své kartotéky mentálních trpaslíků můžeš po dnešním výkonu zařadit i Dodiga. A vyškrtni už Janowicze. Dlouhodobě jej podceňuješ.  GL
pon 01. črc 2013 14:52:38 od Steve
Mansúr píše:Do své kartotéky mentálních trpaslíků můžeš po dnešním výkonu zařadit i Dodiga. A vyškrtni už Janowicze. Dlouhodobě jej podceňuješ.  GL
Dodig sice mentální trpaslík zčásti je, ale zase na druhou stranu je to jeden z největších bojovníků na okruhu  . Janowicz vyspěl, to máš pravdu, vyškrtnuto  . Díky  . Robson dnes jednoznačně trpaslíkovství potvrdila a klíčové momenty nezvládla
pon 01. črc 2013 20:07:26 od Mansúr
Steve píše:Mansúr píše:Do své kartotéky mentálních trpaslíků můžeš po dnešním výkonu zařadit i Dodiga. A vyškrtni už Janowicze. Dlouhodobě jej podceňuješ.  GL
Dodig sice mentální trpaslík zčásti je, ale zase na druhou stranu je to jeden z největších bojovníků na okruhu  . Janowicz vyspěl, to máš pravdu, vyškrtnuto  . Díky  . Robson dnes jednoznačně trpaslíkovství potvrdila a klíčové momenty nezvládla 
Južného jsem sledoval kvůli Tvému tipu a to je taky dobrý retard. Třetí set úplně vypustil. Chyběl Ti jeden set do VOIDU a o Sereně ani nemluvím. Ta by si s ním mohla podat obě ruce. Mě dnes nevyšel právě Dodig a Haas set (to nedá). Lisicki set vyšel a hcp na Carlu proti Petře taky, takže šul-nul.
úte 02. črc 2013 11:23:44 od Steve
15:15 Sloane Stephens - Marion Bartoli tip: Bartoli @1.88 (4u)
Bartoli je typem nezdolné bojovnice a povrch ji svědčí, na trávě už dokázala porazit i Serenu Williams nebo jako jediná Petru Kvitovou v jejím nejúspěšnějším roce 2011, kdy následně Petra vyhrála wimbledon. Stephens bude po větší část zápasu pod tlakem a ačkoliv má pohyb solidní, bude to pro ní těžké. Pořád je to ročník 1993 a ačkoliv letos slušně proniká, tak v některých větších zápasech stále nezvládá big points a to je právě to, v čem očekávám, že bude dnes Bartoli silnější. Ty klíčové míčky/body by měly jít na její stranu a dovést ji k vítězství. Navíc Stephens bude fyzicky i psychicky unavenější z předešlých kol, jelikož každá ze 4 jejích soupeřek byla silnější než kterákoliv ze soupeřek Bartoli a Bartoli vše vyhrála v pohodě 2:0, zatímco Stephens musela ve všech zápasech tvrdě bojovat.
úte 02. črc 2013 11:47:17 od Steve
14:00 Agnieszka Radwanska - Na Li tip: Na Li -2.5 @1.96 (3,5u)
Ze vzájemných zápasů je patrné, že Na Li na rychlých površích Radwanskou nejen poráží, ale obvykle ji smete ve dvou poměrně jednoduchých setech. Je pro to jednoduché odůvodnění, Na Li má daleko silnější úderové zbraně, její údery létají výrazně vyšší rychlostí a prostě a jednoduše je rychlý povrch kompatibilní s tím, aby dobře se pohybující Radwanskou ustřílela a odmetla z kurtu.
čtv 04. črc 2013 11:42:29 od Steve
13:30 Santiago Giraldo - Potito Starace tip: Giraldo @1.66 (4,5u)
Giraldo je ryze útočný typ, hard hitter. Má vyšší kvalitu a jeho zbraně budou navíc podpořeny vyšší nadmořskou výškou (okolo 400 m.n.m) a teplým počasím.
15:00 Michal Konecny -- Arnau Brugues-Davi tip: Brugues-Davi 2-0 @2.00 (2,5u)
Brugues-Davi má na hardech slušnou kvalitu a patří k tomu lepšímu, co hardové challengery nabízejí. Měl by být psychicky vyspělejší a silnější než Konečný, který kvalitativně patří na futures.
18:30 Alex Bogomolov - Mischa Zverev tip: Zverev @2.10 (3u)
Zverev už letos Bogomolova jednou porazil, taktéž na hardu, přičemž mu povolil pouze 5 gemů v zápase. Na tom se dá rozhodně stavět a myslím, že i dnes využije Zverev svých kvalit, leváckého servisu i mezihry bez výraznějších slabin a mentálního trpaslíka Bogomolova znovu zdolá.
pát 05. črc 2013 16:52:07 od Mansúr
Na Mishu Zvereva, Němce s hebrejským jménem, bacha. Letos již skrečoval tuším 3 zápasy. Už jen jeho předchozí kolo s chlapcem bohatých rodičů Tenysem Sandgrenem mohlo ledasčemu napovědět. Mischa odehrál velmi slabý zápas. Taky občas milý Mischa vypouští sety. Jeho psychika tudíž nebude úplně v pořádku. Včera jsem nad tím zápasem uvažoval ale nakonec jsem šel do Devarmana. A pak ještě do Agy  a doteďka se z toho nemůžu vzpamatovat. Asi Uršula, tého času trénuje v Krakově na tvrdém povrchu (bude hrát Stanford), málo fandila.
pát 05. črc 2013 18:00:32 od Steve
Mansúr píše:Na Mishu Zvereva, Němce s hebrejským jménem, bacha. Letos již skrečoval tuším 3 zápasy. Už jen jeho předchozí kolo s chlapcem bohatých rodičů Tenysem Sandgrenem mohlo ledasčemu napovědět. Mischa odehrál velmi slabý zápas. Taky občas milý Mischa vypouští sety. Jeho psychika tudíž nebude úplně v pořádku. Včera jsem nad tím zápasem uvažoval ale nakonec jsem šel do Devarmana. A pak ještě do Agy  a doteďka se z toho nemůžu vzpamatovat. Asi Uršula, tého času trénuje v Krakově na tvrdém povrchu (bude hrát Stanford), málo fandila.
Já Dev Varmana chtěl psát taky, dokonce jsem ho měl až do dneška ráno v tom přehledu na první stránce, jelikož jsem ho tam odsud zapomněl smazat potom, co jsem se rozhodl tu analýzu na něj nakonec nenapsat. Jinak to co píšeš se Zverevem neni ani tak o psychice, jako spíš o morálce  . Aga docela smůla, škoda no, nedá se nic dělat
ned 07. črc 2013 22:36:19 od Steve
14:40 Carlos Berlocq - Horacio Zeballos tip: Berlocq 2-0 @2.37 (3u)
Dosti pomalé podmínky budou svědčit Berlocqovi, který dělá narozdíl od Zeballose minimální množství chyb a má vyšší herní standard i vyrovnanější hru/psychiku.
16:00 Mathilde Johansson -- Silvia Soler-Espinosa tip: Soler-Espinosa @1.85 (4u)
Sázka na psychicky silnější hráčku, Johansson je mentální trpaslík par excellence. Z výsledků Johansson je dlouhodobě jasně patrné, že proti konzistentním hráčkám typu Espinosa se jí nedaří a dělá příliš mnoho chyb, které vyusťují v její následné prohry, to samé očekávám i zítra.
pon 08. črc 2013 18:06:24 od Asklépios
Dobrá práce, toho Berlocqa jsem za ten pěkný kurz musel taky zkusit, díky!
pon 08. črc 2013 20:09:17 od Steve
Asklépios píše:Dobrá práce, toho Berlocqa jsem za ten pěkný kurz musel taky zkusit, díky! 
Není zač, jsem rád, že jsem byl nápomocen
pon 08. črc 2013 23:06:16 od Steve
11:00 Jan-Lennard Struff -- Sergiy Stakhovsky tip: Stakhovsky @2.10 (3,5u)
Hraje se v pomalých antukových podmínkách a Stakhovsky má dle mého názoru větší kvalitu v mezihře a variabilnější a stabilnější hru, navíc hraje na o level vyšší úrovni než Struff. Věřím i, že psychicky by na tom měl být nakopnutý Stakhovsky po vítězství s Federerem lépe než stále relativně mladý Struff, jež patří spíše na challengerové turnaje.
11:00 Lukas Rosol - Thomaz Bellucci tip: Bellucci @2.28 (2,5u)
Na Bellucciho si nemohu dovolit dát žádný vysoký vklad, jelikož téměř dva a půl měsíce nehrál soutěžní zápas kvůli zranění břišních svalů. Nicméně pro Bellucciho je rychlejší antuka tím nejlepším možným povrchem a měl by s ním na ní za normálních okolností výraznější problém asi každý hráč, až na pár vyjímek. Je tedy otázkou, jestli Bellucci bude schopen podat maximální výkon, nicméně na twitteru se minulý týden vyjádřil ve smyslu, že je šťastný, že se konečně vrací a těší se právě na turnaj ve Stuttgartu. Tenhle kurz na Bellucciho nemůžu nechat ležet.
11:00 Victor Hanescu - Dmitry Tursunov tip: Over 22 @2.01 (2,5u)
Mezi dvěma výrazně nespolehlivými hráči, klauny a mentálními trpaslíky očekávám delší bitvu, nemyslím si, že by měl být jeden z nich schopen vyhrát ve dvou setech a pokud ano, tak ne jednoduchých. Navíc jsou oba z těch lepších servismanů.
stř 10. črc 2013 9:48:28 od Steve
16:00 Mirjana Lucic -- Silvia Soler-Espinosa tip: Soler-Espinosa @1.93 (4,5u)
Budu pokračovat s Espinosou, pro níž je antuka ideálním povrchem, narozdíl od Lucic. Ta dělá na antuce příliš mnoho chyb a obvykle se poráží sama. Espinosa je přesně typ, který ji k chybám donutí svou konzistentní hrou. Lucic Na antukových turnajích na úrovni WTA prošla přes druhé kolo pouze jedinkrát v životě a to v roce 2011 ve Štrasburku. Samozřejmě hned následně skončila v kole třetím. Jediné, co mi tady vadí v tom, abych to nenaložil za pořádný balík je to, že bude dosti teplé počasí (31 stupňů), což bude hru zrychlovat, ale jinak by mělo být všechno narýsované pro Espinosu.
18:20 Michal Przysiezny - Rajeev Ram tip: Ram -1.5 sets @2.52 (2,5u)
Nemohu nezkusit tuhle sázku na newportského mága Rama, pro nějž je díky jeho agresivnímu nátlakovému stylu Newport asi tím nejlepším možným turnajem na světě. Pro Przysiezného není tráva nikterak výhodným povrchem, navíc je to mentální trpaslík.
stř 10. črc 2013 22:02:36 od Mansúr
18:20 Michal Przysiezny - Rajeev Ram tip: Ram -1.5 sets @2.52 (2,5u)
Nemohu nezkusit tuhle sázku na newportského mága Rama, pro nějž je díky jeho agresivnímu nátlakovému stylu Newport asi tím nejlepším možným turnajem na světě. Pro Przysiezného není tráva nikterak výhodným povrchem, navíc je to mentální trpaslík.[/quote] Klidně si mohl dát těch unitů více. Byly k tomu veškeré předpoklady. Polák v minulém kole málem vypadl s čerstvým držitelem občanského průkazu, zatímco Ram si se svým, naprosto odlišným od Michala, suopeřem poradil hladce. Michal navíc nemá v pořádku psychiku. Ramovi se zde daří a obhajuje body. Chtěl jsem na něj dávat ve 4 hře do AKO ale po jeho 12i (možná více) dvojchybách, naprosto nevydařeném 1. servise si nebudu zahrávat s ohněm.
čtv 11. črc 2013 13:08:31 od Steve
Mansúr píše:18:20 Michal Przysiezny - Rajeev Ram tip: Ram -1.5 sets @2.52 (2,5u)
Nemohu nezkusit tuhle sázku na newportského mága Rama, pro nějž je díky jeho agresivnímu nátlakovému stylu Newport asi tím nejlepším možným turnajem na světě. Pro Przysiezného není tráva nikterak výhodným povrchem, navíc je to mentální trpaslík.
Klidně si mohl dát těch unitů více. Byly k tomu veškeré předpoklady. Polák v minulém kole málem vypadl s čerstvým držitelem občanského průkazu, zatímco Ram si se svým, naprosto odlišným od Michala, suopeřem poradil hladce. Michal navíc nemá v pořádku psychiku. Ramovi se zde daří a obhajuje body. Chtěl jsem na něj dávat ve 4 hře do AKO ale po jeho 12i (možná více) dvojchybách, naprosto nevydařeném 1. servise si nebudu zahrávat s ohněm.[/quote] No, nakonec jsem věděl, proč ten menší vklad dávám... Už jsem proti Polákovi párkrát šel a pokud si dobře pamatuju, tak mi to snad nikdy nevyšlo... Včera všechny předpoklady byly, bohužel nevyšlo. Nevím proč, nevím co se změnilo od stavu 6:2 1*:0 byl jsem pryč, zápas jsem neviděl... Ale je to škoda
čtv 11. črc 2013 13:08:47 od Steve
20:30 Polona Hercog - Roberta Vinci tip: Vinci -3 @1.96 (4u)
U tohohle zápasu mě kurzová hladina poměrně překvapila, očekával bych na čistou výhru Vinci kurz okolo 1.30 a ne nad 1.50... Tudíž ačkoli mínusový hcp nerad sázím, dnes to znovu prolomím. Vinci netřeba nijak zvlášť představovat. Je z toho nejlepšího, co antukové kurty nabízí. Její bezchybně propracované defenzivní a inteligentní hře by měly pomoci i pomalé večerní/noční podmínky, zkrátka by Hercog měla mít velice těžké najít na hru Vinci recept, jelikož kvalitativně i psychicky oproti Vinci strádá. Očekávám výsledek zhruba 6:2 6:4.
čtv 11. črc 2013 13:35:02 od Neuminho
Hmmm... Při 2 z posledních skrečí, když vyhrál soupeř toho hráče co jsi měl jsi si dal void, včera skreč proti espinoze a OK.. zaujímavé
čtv 11. črc 2013 13:37:49 od Indy07
Pinna tuto sázku vyhodnotil jako OK a sám Steve píše, že sází zde a u Bet365, nevidím v tom žádný podfuk
čtv 11. črc 2013 13:44:31 od Steve
Neuminho píše:Hmmm... Při 2 z posledních skrečí, když vyhrál soupeř toho hráče co jsi měl jsi si dal void, včera skreč proti espinoze a OK.. zaujímavé
2 poslední skreče ze 4.7.2013 byly sázky a kurzy brané z bet365, které na pinnacle ani nebyly vypsané, protože to byly challengerové zápasy. Tohle byl normální turnaj WTA, tudíž vsazeno na pinnaclu a kurz byl z pinnaclu (viděl si někdy na bet365 kurz 1.93?) -> pinnacle vyhodnocoval jako vítěznou sázku (jelikož byl už odehraný alespoň set) -> já taky. A nebaví mě to už pořád dokola vysvětlovat, to je jak s malejma dětma..
čtv 11. črc 2013 14:13:01 od Yeena
Steve píše:Neuminho píše:Hmmm... Při 2 z posledních skrečí, když vyhrál soupeř toho hráče co jsi měl jsi si dal void, včera skreč proti espinoze a OK.. zaujímavé
2 poslední skreče ze 4.7.2013 byly sázky a kurzy brané z bet365, které na pinnacle ani nebyly vypsané, protože to byly challengerové zápasy. Tohle byl normální turnaj WTA, tudíž vsazeno na pinnaclu a kurz byl z pinnaclu (viděl si někdy na bet365 kurz 1.93?) -> pinnacle vyhodnocoval jako vítěznou sázku (jelikož byl už odehraný alespoň set) -> já taky. A nebaví mě to už pořád dokola vysvětlovat, to je jak s malejma dětma..
...,toho nema cenu si vsimat ,nevim co ty lidi vede k takovejm reakcim ,...asi typicky cesky "prizdisracstvi" a zavist.Mimochodem Marathon tu skrec taky vyplatil v normalnim kurzu(1,83).Diky za inspiraci Steve
....nikdy neříkej nikdy, vždy se najde nějakej blbec, co to dokáže 
čtv 11. črc 2013 15:54:29 od Mansúr
Polák začal v druhém setu fungovat. V prvním snad nedal při soupeřově podání víc než fiftýn. Jogín se snažil, ale prohrál si v každém další setu o jedno podání víc než soupeř. Sand by se ani nedalo napsat, že byl Michal lepší. Rajeev dělal strašné chyby. Jak vidíš, ta ani ve čtyřhře nevyhráli. Prostě neměl svůj den. Tip dobrý. Ind neměl den. Nevím s kým Michal hraje další zápas ale dostane zajebisty wpierdol, pokud se sebou něco neudělá. Doufám, že Rajeev bude i nadále spát na posteli s hřebíky a v dalším zápase Ti korunky vyhraje zpět.
čtv 11. črc 2013 19:49:08 od Arssis
Mansúr píše:Polák začal v druhém setu fungovat. V prvním snad nedal při soupeřově podání víc než fiftýn. Jogín se snažil, ale prohrál si v každém další setu o jedno podání víc než soupeř. Sand by se ani nedalo napsat, že byl Michal lepší. Rajeev dělal strašné chyby. Jak vidíš, ta ani ve čtyřhře nevyhráli. Prostě neměl svůj den. Tip dobrý. Ind neměl den. Nevím s kým Michal hraje další zápas ale dostane zajebisty wpierdol, pokud se sebou něco neudělá. Doufám, že Rajeev bude i nadále spát na posteli s hřebíky a v dalším zápase Ti korunky vyhraje zpět.
Jak víš, že dělal strašné chyby, když ani nebyl na zápas stream?
fotbal: Slovan Liberec tenis: Azarenka, Lisicki, Nieminen, Heliovaara, H. Kontinen, Murray sázkovka: 
čtv 11. črc 2013 20:51:12 od Neuminho
Steve píše:Neuminho píše:Hmmm... Při 2 z posledních skrečí, když vyhrál soupeř toho hráče co jsi měl jsi si dal void, včera skreč proti espinoze a OK.. zaujímavé
Aha OK, díky za vysvětlení, kurzy kde jaké jsou jsem nezkoumal a ani som nesledoval moc u ake sazkovky sázíš, já jsem to nijak zle nemyslel, jen mě to překvapilo okrem toho 4.7 tak som sa len optal, ale už viem tak zas všetko dobré!
sob 13. črc 2013 12:06:27 od Steve
16:30 Cedrik-Marcel Stebe -- Sergiy Stakhovsky tip: Stebe @2.00 (5u)
Má analýza Stakhovského antukových schopností na minulém turnaji, kdy jsem tipoval jeho výhru proti Struffovi, se ukázala jako naprosto zcestná. Zápas jsem viděl celý a Stakhovsky "zapůsobil" naprosto tragickým dojmem a zasloužil si asi ještě horší výsledek než 3:6 3:6. Jeho typické přechody na síť na antuce vůbec nefungovaly, byť byla stuttgartská antuka spíše jednou z těch rychlejších. Neměl tam téměř žádné šance se jakkoliv propracovat k výhodné pozici u sítě, naopak tam chodil z nepřipravených pozic a tudíž se dostával do těžkých pozic, kde pro něj v tom lepším případě hrál složité voleje, kterými obvykle nahrál soupeři na vítězný prohoz a v tom horším případě byl rovnou prohozen. Pokud se snažil hrát odzadu na jistotu, páchal skutečně výrazné množství nevynucených chyb zejména z jeho od základní čáry téměř neškodné backhandové strany. Sám nebyl schopen režírovat odzadu téměř žádnou výměnu a jen čekal na soupeřovy chyby, nicméně aby tahle strategie byla úspěšná, nesměl by jich sám tolik dělat, což dělal, dělá a bude dělat. Dnes to bude mít Stakhovsky se svým stylem hry ještě výrazně těžší, jelikož bude hrát v ještě pomalejších podmínkách a tudíž se mu bude jeho největší zbraň (servis + zejména následná dobrá hra na síti) uplatňovat ještě hůře a jeho zbraně proti kvalitnímu antukáři Stebemu, jehož mezihra má výrazně vyšší parametry, budou bez vyšší účinnosti. H2H 1-0 pro Stakhovskyho, nicméně ten zápas se odehrál na mnichovské antuce, která je jednou z nejrychlejších na okruhu a nedá se s antukou v Hamburku porovnávat ani zdaleka, tudíž výsledek není třeba brát na tak velkou váhu.
sob 13. črc 2013 17:09:22 od MaTeJ47
Steve píše:16:30 Cedrik-Marcel Stebe -- Sergiy Stakhovsky tip: Stebe @2.00 (5u)
Má analýza Stakhovského antukových schopností na minulém turnaji, kdy jsem tipoval jeho výhru proti Struffovi, se ukázala jako naprosto zcestná. Zápas jsem viděl celý a Stakhovsky "zapůsobil" naprosto tragickým dojmem a zasloužil si asi ještě horší výsledek než 3:6 3:6. Jeho typické přechody na síť na antuce vůbec nefungovaly, byť byla stuttgartská antuka spíše jednou z těch rychlejších. Neměl tam téměř žádné šance se jakkoliv propracovat k výhodné pozici u sítě, naopak tam chodil z nepřipravených pozic a tudíž se dostával do těžkých pozic, kde pro něj v tom lepším případě hrál složité voleje, kterými obvykle nahrál soupeři na vítězný prohoz a v tom horším případě byl rovnou prohozen. Pokud se snažil hrát odzadu na jistotu, páchal skutečně výrazné množství nevynucených chyb zejména z jeho od základní čáry téměř neškodné backhandové strany. Sám nebyl schopen režírovat odzadu téměř žádnou výměnu a jen čekal na soupeřovy chyby, nicméně aby tahle strategie byla úspěšná, nesměl by jich sám tolik dělat, což dělal, dělá a bude dělat. Dnes to bude mít Stakhovsky se svým stylem hry ještě výrazně těžší, jelikož bude hrát v ještě pomalejších podmínkách a tudíž se mu bude jeho největší zbraň (servis + zejména následná dobrá hra na síti) uplatňovat ještě hůře a jeho zbraně proti kvalitnímu antukáři Stebemu, jehož mezihra má výrazně vyšší parametry, budou bez vyšší účinnosti. H2H 1-0 pro Stakhovskyho, nicméně ten zápas se odehrál na mnichovské antuce, která je jednou z nejrychlejších na okruhu a nedá se s antukou v Hamburku porovnávat ani zdaleka, tudíž výsledek není třeba brát na tak velkou váhu.
pon 15. črc 2013 10:25:41 od Steve
13:20 Paolo Lorenzi - Daniel Brands tip: Lorenzi @2.52 (2,5u)
H2H 3-1 pro Lorenziho, na antuce 2-0. Lorenzi před dvěma lety dokázal Brandse porazit i na rychlé antuce v Madridu. Myslím, že na pomalé antuce v Hamburku má tenhle kurz velice slušnou hodnotu.
16:15 Arantxa Parra-Santonja -- Alla Kudryavtseva tip: Kudryavtseva @1.93 (3u)
Kudryavtseva je kvalitativně výše, je konzistentnější a hard-hiterka Parra-Santonja by měla udělat v pomalých podmínkách velké množství nevynucených chyb, které by měly vést k její prohře.
18:00 Fabbiano De Paula - Chris Guccione tip: Guccione @1.80 (4u)
Bigserver Guccione s dobrou hrou na síti má ideální podmínky k tomu, aby antukáře De Paulu vystřílel z kurtu. De Paula na míče potřebuje daleko více času než dostane na hardu ve vysoké nadmořské výšce v Bogotě a má proti Guccionemu skutečně malé šance na breaknutí, ledaže by Guccionemu absolutně odešel první servis.
18:00 Peter Polansky - Maxime Authom tip: Authom @1.72 (4u)
Po necelém roce se spolu znovu setkávají, znovu v podobných podmínkách na severoamerickém betonu a jestliže Authom tehdy v kvalifikaci na US Open vyhrál 6:0 6:2, tak kurz 1.72 není úplně odpovídající. Domácí prostředí pro Polanskyho rozhodně takovým turn-aroundem není a kvalitativně se nic moc nemění.
úte 16. črc 2013 9:04:44 od Steve
11:00 Federico Delbonis - Julian Reister tip: Delbonis @2.00 (4,5u)
Po necelých dvou měsících se tito dva znovu utkávají. Před dvěma měsíci na french open jsem úspěšně tipoval Delbonise v kurzu 2.63. Výsledek byl dosti jednoznačný (6:7 6:1 6:0 6:4). I dnes SK nabízejí Delbonise spíše jako doga, nejlepší kurz na trhu je dnes překvapivě u bet365, 2.00. Podmínky budou možná ještě o něco pomalejší než na french open, což dává Delbonisovi ještě větší šance na úspěch. Jinak platí to, co jsem psal 28.5.2013.
12:30 Marcel Granollers-Pujol -- Thomaz Bellucci tip: Bellucci @2.25 (3,5u)
Tady dnes půjdu proti H2H 2-0 z pohledu Granollerse. Oba mají na antukáře docela solidní podání, ale to co bude dle mého názoru dělat rozdíl je větší kvalita Bellucciho na returnu a v mezihře. Granollers je sice pro změnu např. dobrý na síti, nicméně v pomalých antukových podmínkách, navíc proti při prohozech skvělému Belluccimu, se na síť tolik nedostane, respektive ani nebude příliš chtít. Nejlepší kurz znovu u bet365.
12:30 Lesley Kerkhove - Nina Bratchikova tip: Bratchikova @1.94 (3,5u)
Bratchikova je kvalitativně o dost výše, což dokazuje např. i rozdíl dvou set pozic v žebříčku WTA. Kerkhove je ještě mládě a tohle je pro ní vysoký level. Bratchikova je zkušenější a na té nejvyšší úrovni už má něco odehráno. Její mírnou úderovou slabinou je nijak zvlášť nebezpečný servis, což ale na antuce až takovým problémem není. Nicméně to, čím je vyjímečná je asi to, že její nejlepší úder a velice nebezpečný úder je backhand, čehož využívá a plyne z něho oproti většině ostatních hráček spousta winnerů.
úte 16. črc 2013 14:24:26 od Steve
18:00 Evgeny Korolev - Chris Guccione tip: Guccione @1.87 (3u)
Korolev je promarněný talent, který je schopný prohrát téměř s každým, ale i překvapit někoho papírově silnějšího, tudíž se proti němu ani na něj nesází příjemně, nicméně dneska to na jednu stranu zkusím. Očekávám, že Guccione by mu svou nepříjemnou hrou mohl tenis otrávit a být psychicky silnějším. Pokud dojde k nějakému tie breaku, tak si myslím, že mentálně vyrovnanější Guccione to zvládne lépe, stejně tak breakballové situace. Včera se proti Guccionemu nedostal De Paula za tři sety k jedinému breakballu, podmínky se v přenosu potvrdily jako velice rychlé a Guccione byl i díky tomu podle předpokladů na servisu i síti mimořádně účinný a tak tomu bude pravděpodobně i dnes.
Zpět na Volný pokec