Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Seppi Andreas
• Stránka 1 z 1
Re: Seppi Andreas
Gratuluji, jen tak dále. Není nic krásnějšího, než obírat SK a následně sledovat její zánik. Šance je zatím šul-nul, ale některým už zvoní hrana
![]() Re: Seppi Andreas
Ty synku nemáš ani páru o zisku sázkovek 98 procent zákazníků jsou v mínuse a sázkovky typu Victorie a jim podobné zkrachovali jen protože byli amatéři . Jen naprostý hlupák si může myslet že porazí sázkovku nebo jí dokonce obírá , zákazník už dávno prohrál když si dal na účet sázkovky prachy jen to zatím ještě neví . Chceš vydělávat prachy sázením ? jediný způsob je pořídit si svojí vlastní S.kancelář a profesionální tipeři tipu Dědič a spol co si údajně vydělali sta miliony profi sázením jsou jen holé nesmysli a reklamy sázkovek ![]() Re: Seppi Andreas
Nemůžeš vědět
![]() Jsou i tipeři čo sou normal v plusu čo svojmu řemeslu rozumí ![]() Re: Seppi Andreas
Jo jasně a majitelé sázkovek a bookmakeři jsou debilové podle tebe oni tu jsou vlastně pro vás aby si je obíral a oni si brali půjčky a hypotéky aby mohli své klienty jako charita vyplácet , jde vidět že jsi sám naivní a jestli máš takové smyšlení tak věřím že patříš mezi ty šťastlivec co se vlezou do těch 98 procent .Si myslíš kdyby byli klienti sázkovek tak úspěšní tak by vznikaly deně nové sázkovky jen aby je živly jako charita ![]() ![]() Re: Seppi Andreas
To vyzerá, že jsi mal asi nějaké super období xDD A navíc píšeš úplně z cesty, kedže som tam psal o zisku tipáče ročním, asi neumíš číst nebo nevím
![]() Re: Seppi Andreas
A co si myslíš že jako Tipsport napíše tady je náš bookmekar pod přezdívkou dejme tomu angelo a dává sem tiket za 20tisíc a jak náhodou vyhraje tak částku angelo nemůžeme vyplatit protože je náš zaměstnanec to je tiket jen aby vás nalákal , tak že tak by to asi měl tipsport podle tebe napsat že
![]() ![]() Re: Seppi Andreas
JEdiný hlupák jsi tu ty,možná máš pravdu stím že většina je v mínuse ,ale ti co se tím živí (a že jich narůstá) se mají dobře.Já sám jsem mladej člověk ještě.Sázení se věnuji přibližně 2ROKY (sázení na plno) a že bych tam jenom vkládal? Spíš naopak ,na fortunu jsem pouze jednou vložil když jsem zakládal ůčet...Od tě doby žádné dobití,pouze vybírám a to jsem tu teprve 2 roky. ![]() Re: Seppi Andreas
Veľmi pekný tiket, gratulujem
![]() Môj osobný blog kde zverejňujem svoje tipy a tikety nájdete na : http://www.vincentvega.sk
• Stránka 1 z 1