Seppi Andreas

<<

Deellepe

Příspěvek stř 19. čer 2013 13:26:53

Seppi Andreas

Obrázek
<<

Mansúr

Příspěvek čtv 20. čer 2013 20:15:57

Re: Seppi Andreas

Gratuluji, jen tak dále. Není nic krásnějšího, než obírat SK a následně sledovat její zánik. Šance je zatím šul-nul, ale některým už zvoní hrana :D
<<

santusak

Příspěvek pát 21. čer 2013 16:36:53

Mansúr píše:Gratuluji, jen tak dále. Není nic krásnějšího, než obírat SK a následně sledovat její zánik. Šance je zatím šul-nul, ale některým už zvoní hrana :D

Ty synku nemáš ani páru o zisku sázkovek 98 procent zákazníků jsou v mínuse a sázkovky typu Victorie a jim podobné zkrachovali jen protože byli amatéři . Jen naprostý hlupák si může myslet že porazí sázkovku nebo jí dokonce obírá , zákazník už dávno prohrál když si dal na účet sázkovky prachy jen to zatím ještě neví . Chceš vydělávat prachy sázením ? jediný způsob je pořídit si svojí vlastní S.kancelář a profesionální tipeři tipu Dědič a spol co si údajně vydělali sta miliony profi sázením jsou jen holé nesmysli a reklamy sázkovek -8)
<<

Neuminho

Příspěvek pát 21. čer 2013 16:43:18

Nemůžeš vědět :-)) Neznamená keď jsi v mínusu ty, že musí být aj ostatní.

Jsou i tipeři čo sou normal v plusu čo svojmu řemeslu rozumí :-) Je jich sice méně, ale jsou však, no tipáč třeba asi nejlepší u nás má něco pod půl miliardy zisk za rok, co jsem tak četl různé články...
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

santusak

Příspěvek pát 21. čer 2013 18:09:43

Neuminho píše:Nemůžeš vědět :-)) Neznamená keď jsi v mínusu ty, že musí být aj ostatní.

Jsou i tipeři čo sou normal v plusu čo svojmu řemeslu rozumí :-) Je jich sice méně, ale jsou však, no tipáč třeba asi nejlepší u nás má něco pod půl miliardy zisk za rok, co jsem tak četl různé články...

Jo jasně a majitelé sázkovek a bookmakeři jsou debilové podle tebe oni tu jsou vlastně pro vás aby si je obíral a oni si brali půjčky a hypotéky aby mohli své klienty jako charita vyplácet , jde vidět že jsi sám naivní a jestli máš takové smyšlení tak věřím že patříš mezi ty šťastlivec co se vlezou do těch 98 procent .Si myslíš kdyby byli klienti sázkovek tak úspěšní tak by vznikaly deně nové sázkovky jen aby je živly jako charita =)) všechno to je jen iluze aby si klient myslel že sázkovky tu jsou pro ně ale ve skutečnosti to je naopak .Vezmi si tipsport ten má finty na lákání klientu takové že bookmeker od tipsportu vsadí reálný tiket za větší obnos a pak to vystaví v té jejich tiket aréně a plno hlupáku si myslí že tiket za 10 nebo 20 tisíc patří klientovy ale ve skutečnosti patří tipsportu aby nalákal ne ten tiket lidi protože když je tam větší vklad tak to každý sází , kdyby jsi věděl kolik účtu mají zrobené bookmekři tipsportu jen aby nalákali lidi na své tikety tak by ses divil ,jenže každý je tak naivní že si myslí že SK jsou poctivé a jsou charita :D
<<

Neuminho

Příspěvek pát 21. čer 2013 18:29:06

To vyzerá, že jsi mal asi nějaké super období xDD A navíc píšeš úplně z cesty, kedže som tam psal o zisku tipáče ročním, asi neumíš číst nebo nevím :-) Jen jsem řekl, že jsou i tipeři v plusu čo tomu svojmu fakt hodně rozumí, moc jich není, ale jsou, jenže když pak přijdeš na tipáč a jenom vidíš v live chatu třeba jak tam někdo naloží 3000 třeba na uplnou kravinu, tak to je pak jiná no a ještě se tam všech ptá a prostě nevím no a ti tikety bookmakerů, to nemůžeš vedet, že je to jejich a nikdo tě nenutí to vsadit... Ale já se s tebou hádat nehodlám.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

santusak

Příspěvek pát 21. čer 2013 19:26:12

A co si myslíš že jako Tipsport napíše tady je náš bookmekar pod přezdívkou dejme tomu angelo a dává sem tiket za 20tisíc a jak náhodou vyhraje tak částku angelo nemůžeme vyplatit protože je náš zaměstnanec to je tiket jen aby vás nalákal , tak že tak by to asi měl tipsport podle tebe napsat že :)) Uvědom si že oni potřebuji nalákat lidi na své tipy co oni chtějí a to musí udělat jedině fiktivně pod názvem klienta . Všimni si jedné věci tipsport fortuna chance pokud je obíráš ve velkém dostaneš limit nebo ban a oni tam machrují s tikety za sázky 50 tisíc 40 tisíc dokonce i 100 tisíc .Ano neříkám že všechny tikety z větším obnosem patří tipsportu to ne jsou borci co si vsadí ale jen pár krát protože české sázkovky tě hnedka banují pokud vyhraješ 3krát po sobě 50 tisíc z vkladem 100tisíc máš okamžitý limit nebo ban . -8)
<<

kosacek

Příspěvek pát 21. čer 2013 21:19:46

santusak píše:
Mansúr píše:Ty synku nemáš ani páru o zisku sázkovek 98 procent zákazníků jsou v mínuse a sázkovky typu Victorie a jim podobné zkrachovali jen protože byli amatéři . Jen naprostý hlupák si může myslet že porazí sázkovku nebo jí dokonce obírá , zákazník už dávno prohrál když si dal na účet sázkovky prachy jen to zatím ještě neví . Chceš vydělávat prachy sázením ? jediný způsob je pořídit si svojí vlastní S.kancelář a profesionální tipeři tipu Dědič a spol co si údajně vydělali sta miliony profi sázením jsou jen holé nesmysli a reklamy sázkovek -8)

JEdiný hlupák jsi tu ty,možná máš pravdu stím že většina je v mínuse ,ale ti co se tím živí (a že jich narůstá) se mají dobře.Já sám jsem mladej člověk ještě.Sázení se věnuji přibližně 2ROKY (sázení na plno) a že bych tam jenom vkládal? Spíš naopak ,na fortunu jsem pouze jednou vložil když jsem zakládal ůčet...Od tě doby žádné dobití,pouze vybírám a to jsem tu teprve 2 roky. :)
<<

Vincent Vega

Příspěvek sob 22. čer 2013 15:24:59

Veľmi pekný tiket, gratulujem :)
Môj osobný blog kde zverejňujem svoje tipy a tikety nájdete na : http://www.vincentvega.sk

Zpět na Vaše tikety