ATP Challenger Prague + Blois dvojzapas

<<

Cradle

Příspěvek stř 12. čer 2013 20:20:29

ATP Challenger Prague + Blois dvojzapas

Obrázek Pavol Cervenak vs Filipo Volandri Obrázek

Dnesni zapasy obou souperu vypadali zcela opacne v prvnim kole turnaje. Pavol se velmi trapil s dominikancem Estrellou a porazil ho po trech dramatickych setech. Asi nejvic mu pomohl dominikanec svymi lacinymi chybami a posunul ho do dalsiho kola. Pavol nijak nevynikal servisem, ani mezihrou, spise cekal na chyby netrpeliveho soupere.
Oproti tomu Pipo Volandri si se svym souperem pohral jako kocka s mysi a naprosto ho deklasoval ve dvou setech 6:2 a 6:0. Vynikal klasicky dobrou mezihrou, soupere si vodil kam chtel a vyuzival celoplosny tenis, predevsim vynikal svym jednorucnim backhandem a moc se mi libili jeho prechody na sit a technicke kratasy. Jedine co bych mu dnes vytkl byla trochu lajdacka hra na servisu, kdy nekolikrat souper mel breakball, ale to bych spise pricetl tomu co mu souper umoznoval a trochu polevil. Podani si udrzel vzdy a kdyz bylo potreba zabrat na servisu, aby breakbally odvratil zabral. Myslim si, ze Pavol Cervenak je podobnym souperem jako Leonardo Kirche, mozna vynika vice servisem, ale to by nemel byt pro Volandriho problem, aby pres nej presel do dalsiho kola..Jejich jediny vzajemny zapas skoncil 6:3 a 6:2 pro Volandriho a nevidim jediny duvod aby tomu bylo jinak po tom co jsem dnes videl.
Muj hlavni tip je 2 - Volandri - 1,36 - Obrázek rad bych dal 2:0 na sety, ale to jeste neni vypsane

Obrázek Dusan Lajovic vs Niels Desein Obrázek

Kde: Blois, Francie
Kdy: 13.06.2013 v 11:00
povrch: Antuka

Tento zapas me zaujal hned jak jsem ho videl a myslim si, ze kurzy asi jeste budou padat. Dusan Lajovic je vitez z Caltanissetty, kde az na pocatecni zavahani s De Greefem 2:1 na sety prosel celym turnajem famozne a ziskal skalpy velmi dobrych hracu jako Haase, Dev Varmana, Mefferta, atd..ani ale nejde o soupere, ale o hru kterou predvadel, mel velmi dobra procenta na servisu a nicil soupere forehandem. Trochu jsem se obaval vitezneho opojeni, ale do Challengeru v Blois nastoupil vyhrou 2:0 nad Alvesem, coz je typicky antukar, tak je videt,ze si chce viteznou vlnu prodlouzit. Lajovic je douhodobe slusnym challengerovym hracem a oproti souperi ma i vyhodu zkusenosti. Jeho souper Niels Desein jeste do minuleho roku hraval temer vyhradne ITF souteze a malokdy se podival do kategorie challengeru ci vubec do ATP Masters. Je to hrac, ktery jiz ve svych 26 letech by nemel nicim moc jit nahoru, spise postupne kvalitami dolu, kdyz se do teto doby moc nedokazal prosadit. Oproti tomu Dusan Lajovic ve svych 23 letech zacina ziskavat sebevedomi a konecne vyhravat i turnaje a kvalita v zitrejsim zapase bude na jeho strane.

Muj tip 1 - Dusan Lajovic - 1,4 - Obrázek

Celkovy Tip 1,36 a 1,4 = 1,9
<<

Zdeno

Příspěvek čtv 13. čer 2013 6:02:34

Re: ATP Challenger Prague + Blois dvojzapas

GL s tipy, ale nějak nechápu ten celkový 2AKO tip. Vždyť uvádíš jeden kurz z Bwinu a druhý z Chance...???
<<

Cradle

Příspěvek čtv 13. čer 2013 8:42:33

Ahoj, to bylo tim, ze kdyz jsem ty zapasy psal, tak jine sazkovky to jeste nemeli. Dnes to jiz jde bez problemu nakombinovat jako AKO v nekolika sazkovkach..
<<

Yeena

Příspěvek čtv 13. čer 2013 15:57:11

...,mam takovej pocit ze tu analyzu uz sem cet rano ,....a dal jsem na ni a tim padem jsem prohral :(
Obrázek
....nikdy neříkej nikdy, vždy se najde nějakej blbec, co to dokáže ;)

Zpět na Tenis