ATP Challenger Prague Lukas Marsoun vs Mateo Viola

<<

Cradle

Příspěvek stř 12. čer 2013 8:25:57

ATP Challenger Prague Lukas Marsoun vs Mateo Viola

Obrázek Lukas Marsoun vs Matoe Viola Obrázek

Kde: 1CLTK Ostrov Stvanice, Praha, Ceska Republika
Kdy: 10:30 12.06.2013
Povrch: Antuka

Dnesni zapas bude velmi vyrovnany a podle toho co jsem zatim videl Lukase hrat tak si myslim, ze sance ma minmalne kurzy bych dal srovnatelne. Videl jsem ho hrat kvalifikaci na TJ SPoje proti Mate Pavicovi (2:0 na sety), Francu Skugorovi (2:1 na sety) a Andisi Juskovi (2:0 na sety). Jedine zavahani prislo ve druhem setu proti Skugorovi, jinak Lukas prezentuje hodne utocnou hru, na nic neceka a vyuziva hlavne svuj kvalini forehand. Mozna bych videl Mateo Violu jako vice zkusenejsiho, uz si prosel sve turnaje, je to slusny antukar, ikdyz nesrovnaval bych ho s ortodoxnima antukarema jako je treba Pipo Volandri, ktery se take ucastni turnaje na Stvanici. Pro Lukase hraje i letosni tristkni bilance Matea, ktery ma na antuce 0/6 a jeho sebeduvera a rozpolozeni je tedy uplne jinde nez u Lukase, ktery ziskal obrovske sebevedomi tremi vyhrami v kvalifikaci a urcite da na domacim turnaji ze sebe vse a bude chtit navazat na slusnou kvalifikaci. Libi se mi jeho podani, ktere pokud vydrzi muze byt slusnou zbrani, pak i agresivni hra na returnu, kterou tady trapil soupere. Hlavni je nenechat zacit hrat itala pomalou antukovou hru, chopy, atd. proste hrat porad agresivne. Nechapu, ze uz Lukas neni v prvni tisicovce zebricku ATP nebo co predvadel predtim..ja o nem slysel poprve a postupne jsem na nej daval jak proti Skugorovi 3,75 tak Juskovi 4. Tak doufam, ze pojede na vitezne vlne a vyhraje. Sazku davat hlavne z duvodu kurzu, ktere mi prijdou nesmyslne, kdyz srovnam soucasne formy obou hracu a jeste pripoctu vyhodu domaciho prostredi. Maximalne bych to videl 50/50.

Muj tip: Lukas Marsoun - 1 - 4,5 - Obrázek

Good luck.

P.s. Sorry, ze to davam tam pozde, ale nestihal jsem, dnes se doufam polepsim a po stvanici vecer sem nejake tipy dam. Zameril bych se i na Honzu Satrala, ktery proletl take kvalifikaci a je to mlady talent, ale ma dneska celkem tezkeho soupere.
<<

Cradle

Příspěvek stř 12. čer 2013 17:21:03

Re: ATP Challenger Prague Lukas Marsoun vs Mateo Viola

Tak bohuzel Lukas prohral 5:7 a 2:6, ikdyz mel v prvnim sete vedeni dvakrat breaknul Violu, ale nedal no:(
<<

james103

Příspěvek čtv 13. čer 2013 8:10:13

Re: ATP Challenger Prague Lukas Marsoun vs Mateo Viola

nesni zapas bude velmi vyrovnany a podle toho co jsem zatim videl Lukase hrat tak si myslim, ze sance ma minmalne kurzy bych dal srovnatelne. Videl jsem ho hrat kvalifikaci na TJ SPoje proti Mate Pavicovi (2:0 na sety)

Zpět na Tenis