|
|
Fotbalové tipy, výsledky, rozbory, analýzy.
čtv 09. kvě 2013 8:18:30 od Dardanely
 vs  1.Polská liga 10.05.2013 20:45Lech Poznan je 5kol před koncem ligy na 2.míste v tabulce o 2body za Legii Warszawa.Tyto dvá týmy si to rozdají v dalším kole na hříšti Legie.Poznan je ve výborné formě z posledních 8zápasů jich hned 7 vyhrála,16.března remizovala na doácím hřišti s posledním Belchatowem 0:0.Týmu funguje velmi dobre obrana,v lize inkasovali nejmene(pouze 18branek) a v posledních 8zápasech pouze 3krát !Trenér Rumak nebude moci počítat pouze s obráncem Arboledou(10/0),nejisté starty vysí nad Henríguezem(0/0) a nejlepším střelcem týmu Slusarskisem(21/10) Widzew Lodž je na 9.míste s 31body.Tým kouče Mroczkowskiho je v jarní části sezony jením z nejslabších týmu ligy.Lodž vyhrál pouze 2utkání,v dubnu proti Polonii 3:2 a v minulem kole pekvapivě snadno 3:0 s Bialystokem.V Poznani určitě nenastoupí záložník Jonczyk(3/0),zbytek hráču je k dispozici. Ve vzájemných zápasech mnoho golů nepadá,za posledních 7stretnuní ani jeden z týmu nedokázal dát víc jak jeden gol.Každá serie však jendou končí ne Jěšte mi trosku vadí domácí bilnace Lechu 5-3-4(venku mají 12-0-1).Ovšem omentální forma je dobrá a já věřím ze si domácí bilnaci se slabým Widzew Lodž vylepší.Na výhru Lechu je však moc malý kurs(1.35) a handicap nevidím jako zrovna jistotu,ale věřím že Poznan vstřelí 2branky. HL TIP : Lech Poznaň pg+1.5 @ 1.55
čtv 09. kvě 2013 10:07:55 od Mansúr
Milý Hellesponte toto jsem včera zveřejnil ve svém topicu, tak Ti přeji, aby to vyšlo V Polské Ekstraklase chybí do konce posledních 5 kol a Lech Poznan má již 6 vítězství v řadě. V pátek nastoupí proti RTS Widzew Lodz, který hraje pohodlný střed tabulky a na jaře se mu po odchodu několika hráčů moc nedaří. Nyní, když na poháry nedosáhne a nemůže již sestoupit, zajíždí na horkou půdu. Lech vyhraje, otázkou je, jakým rozdílem. Já jdu do handicapu 0:1 v kurzu 1,95 u Kajotbet avšak s nižší důvěrou (7/10). Je to zejména kvůli větším absencím na straně Lechu (1 jistý, 2 pravděpodobní) oproti jednomu hráči Widzewa. Dále potom kvůli tomu, že je jedno, jakým výsledkem vyhrají. Tudíž jim třeba 1:0 může klidně stačit. Pokud tento zápas Kolejorz zvládne, tak o titulu se rozhodne ve velkém finále 27. kola na Legii ve Warszawie. Legia zajíždí na, pro její fanoušky, doslova vařící (horkou je slabé slovo) půdu do Bialegostoku a bude se snažit vyhrát samozřejmě také
čtv 09. kvě 2013 10:34:37 od Mansúr
Ještě jednu malou poznámečku k Tvému tipu. Na výhře Widzewa proti Jaze nebylo překvapivého vůbec nic. Zápas se hrál 13:30. Z Bi-stoku je to do Lodzi něco mezi 400 až 45O km, přičemž jedeš přes Waršawu, kde se v sobotu dopoledne pěkně zasereš. Navíc do Wa-wy je cesta jak naše 3. třída. Tudíž byli v buse nějakých 6 a více hodin. Jaga navíc hraje pohodlný střed tabulky. RTS vyhrál předtím na jaře jeden zápas a svým fanouškům a městu musel předvést nějaký bodový výkon. V Lodzi se totiž rozhoduje, který tým bude mít nový stadion a když nyní LKS odstoupil z 1. ligy, tak to bude pravděpodobně RTS. Tímto vítězstvím chtěli umocnit tuto touhu více umocnit. Já osobně jsem na tomto zápase prostřednictvím DNB vyvařil slušné peníze.
pát 10. kvě 2013 21:21:43 od Mansúr
Tak už si můžeme gratulovat. RTS se sesypal jak domeček z karet. Lech vede 2:0 a už to nepustí. Mám info od kluka z Krakowa, který je na zápase přítomen. Kolejorz je družbou Craxy.
sob 11. kvě 2013 5:36:19 od Dardanely
než sem psal anapýzu tak sem ten tvuj topic necetl,takze si nemysli ze sem to okopčil !![b] Tip OK[http://tipforum.cz/posting.php?mode=reply&f=6&t=11040#/b]
sob 11. kvě 2013 8:58:34 od Mansúr
V klidu. To neřeším. Jen naplňuji podstatu slova fórum. Mělo by to fungovat na bázi slušného vyvracení tipu nebo potvrzení sázky. Je to pro ostatní dobrý signál k tomu to betnout. Tady to funguje tak, že někdo hodí analýzu, x lidí ji opíše-vsadí, ale jsou i lidé, kteří mají jiné informace a nepodělí se a pak se doma smějí těm volům, co šli do předem prohrané sázky. Nedávno tady někdo napsal analýzu na Ruch. Já jsem měl jiný (správný) názor na tento mač a proto jsem jej tam napsal. A mohl jsem se na lidi vyprdnout a mazlit se doma s Palackými sám. Snažil jsem se prostě svým pohledem vyvrátit opisovačům jejich možný krok vedle. Toto fórum prostě není plně funkční v tomto směru. Ale to je v lidech. Howgh Gratulace k výhře samozřejmě. GL
sob 11. kvě 2013 12:23:58 od kuba-rally
tady toto forum totiž není až tak o diskuzi. však se podívejme na ty diskuze k jednotlivým tématům. Pokavaď má jedno téma 2 a více příspěvků, tak je to úspěch. Tady se to spíš bere jako možná šance na výdělek nějakých těch lováků za sepsání "analýzy" + k tomu jsou tu nějaké ty soutěže (soutěže typu ovárky a tipovačka opravdu chválím a jsem za ně rád), které toto fórum drží hodně při životě. Nicméně zde narazíš na pořádnou informaci, týkající se sázení a příležitostí, jen opravdu málokdy. A to by mělo být smyslem fóra. Spíš je to o klábosení uzavřené nepočetné skupinky lidí, která si sem chodí popovídat každý den, pak jsou tu i tací, kteří si přijdou jen porejpat a nic z toho. Kde jsou ty časy tipfóra, kdy zde bylo plno lidí, plno tipů, plno informací a plno nápadů. Ale to už je docela dávno, kdy spousta dnešních uživatelů ještě o fóru ani netušila, že existuje
Zpět na Fotbal