Tipovačka-pokračování

<<

Mansúr

Příspěvek pát 03. kvě 2013 17:14:18

Tipovačka-pokračování

Respektuji poslední slovo člověka, který toto fórum má na starosti a jistě mu zabírá nemálo jeho času. Proto jsem se tedy rozhodl založit pokračování, ve kterém nepřímo navážu na předchozí (uzamčený) topic.
Za jakým účelem toto fórum vlastně funguje?! V předchozím topicu jsem se dočetl, že jakési odměny vyplácí Fortuna. Někde jinde jsem se dočetl, že odměny vyplácí admin tohoto fóra. Tak, kde je vlastně pravda?!
<<

Djoker777

Příspěvek pát 03. kvě 2013 17:26:04

Re: Tipovačka-pokračování

Vy mně dneska dáváte, hoši... =))
<<

radim

Příspěvek pát 03. kvě 2013 17:27:25

to teda to jeho slovo moc nerespektuješ když to otvíráš nepochopitelně znova....odměny za analýzy vyplácí admin, odměny za tipovačku(ovárky) vyplácí fortuna..ok?...a když jsi tak moc pátravý proč si nepřečteš pravidla?na oboje dotazy v nich máš odpovědi
ObrázekObrázekObrázek
<<

Mansúr

Příspěvek pát 03. kvě 2013 17:30:03

Tipovačka-pokračování

OK,dík. Zamykám se.
<<

kosacek

Příspěvek pát 03. kvě 2013 18:04:17

Nechápu co řešíte :D
Normálně fortuna připisuje peníze na ůčty .... Někdy to trvá,ale toje snad jedno. L-)
Hlavní je že peníze dojdou a můžem být rádi,že nějaké tipforum vůbec existuje :)
<<

Mansúr

Příspěvek pát 03. kvě 2013 18:10:57

Tipovačka-pokračování

Nic neřeším. Jen jsem chtěl mít jasno. Jediné co bych snad mohl řešit je to, jestli si vzít peníze od někoho, kdo tisícům jiných zničil životy (oni si je vlastně zničili sami). Je rozdíl mezi slovem brát (dostávat) a obírat (vyhrávat). Šlus.
<<

Petr Jeník

Příspěvek sob 04. kvě 2013 8:45:46

Ikdyž mi je záhadou, co je na tom nepochopitelného, tak ještě jendou:
1) Tipovačka - výhry vyplácí fortuna
2) Ovárky - výhry vyplácí taktéž fortuna
3) Odměny za psaní analýz vyplácím já

ad 1 a 2 - dříve to trvalo docela dlouho, protože jsem ručně vybíral na konci každého měsíce, resp. na začátku měsíce následujícího čísla smluv od vyherců ručně. Aby se to zrychlilo, udělal jsem formulář, kam má každý zapsat číslo své smlouvy u fortuny, které je teď zaznamenané v databázi a mám je tak pěkně pohromadě - proto to od teď už bude rychlejší - za duben to budu posílat v pondělí - chybí mi už jen jedna smlouva a pošlu to na fortunu ať ji vyplní nebo ne (už jsem ho i urgoval ve zprávě)
k bodu 3 - odměny vyplácím na moneybookers 1x až 2x do měsíce - kdo odměnu dostane za jakou analýzu je vidět přímo tady: sazeni_aktualni_tipy.php
Někdy mi to trvá to vyhodnocovat, protože prostě nemám bohužel na práci jen tohle. Aktuálně je vše vyhodnocené a většina odměn až do včerejšího dne vyplacená. Nevyplatil jsem jen ty, od nichž nemám platební údaje. Až mi je pošlou, odměny vyplatím.
<<

Milan61

Příspěvek sob 04. kvě 2013 14:53:10

Mansúr píše:Nic neřeším. Jen jsem chtěl mít jasno. Jediné co bych snad mohl řešit je to, jestli si vzít peníze od někoho, kdo tisícům jiných zničil životy (oni si je vlastně zničili sami). Je rozdíl mezi slovem brát (dostávat) a obírat (vyhrávat). Šlus.

toto jsem nepochopil...mohl by si to nějak blíže vysvětlit?
<<

Mansúr

Příspěvek sob 04. kvě 2013 19:58:33

toto jsem nepochopil...mohl by si to nějak blíže vysvětlit?[/quote]

Jasná věc, není problém. Převážná většina sázkařského spektra se nemůže ztotožnit s tím, že prohrála nějaké peníze. Snaží se je tudíž postupným navyšováním sázek získat zpět. Sázkovka ti dá peníze do startu (každý rozumný člověk ví proč), ty je prosázíš a už jedeš za své. Pak jsou různé soutěže sponzorované Sk, např. ovárky. Proč asi?! Dělají si na nich analýzu jak sázkaři přemýšlí a podle toho se mohou dělat tipy na jednotlivé zápasy. No nicméně vyplatí ti za umístění v soutěži nějaké bakšišné a ty to zase prosázíš. Je to jako s drogami, první dávku dostaneš taky zdarma. Nevím jak moc jsi světem protřelý, ale já znám pár lidí, kteří si na sázky museli půjčovat a dostali se opravdu daleko. Jeden dokonce do Insolvenčního rejstříku.
Já osobně jsem zaměřený proti jedné sázkovce a u té dávám jen ragby, kde mám 100 % a pořád čekám, kdy mě kontaktují, jestli bych u nich nechtěl dělat BM. :). Gor po posledním zápase, kde jsem vsadil polovinu částky, kterou jsem doposavaď u nich vyhrál. A to mají ještě štěstí, že se nevypisují kurzy na naší RL.
Takže tak to snad stačí. Nemám prostě rád sázkovky, ale sázení je mým koníčkem.
Dodatek :
to, co dělá admin, tzn., že vyplácí každý den peníze za nejlepší tipy, tak proti tomu samozřejmě nic nemám. Když jsem byl na vysoké škole, tak jsem si taky přivydělával tímto způsobem. Zjišťoval jsem informace na netu a dva sázkaři z kamenných poboček mi za to v případě výhry dávali 10% (cca. 200-1000 Kč). Ti dva dodneška vsázej a samozřejmě v kamenných pobočkách. Jak jinak.
A už to uzavřeme, ju.
<<

wirthwar

Příspěvek sob 04. kvě 2013 20:52:10

Jak si tohle čtu tak se pořád musím smát tomu jak jde nějakej kluk na pobočku zeptat se holčiny za přepážkou kdy dostane prachy za tipovačku na tipforu, to je prostě vtip týdne, ne-li měsíce. =))

Mansúr: místo mailu spíš čekej kdy ti dají limity :-\
(-_(-_(-_(-_(-_(-_(-_(-_(-_(-_(-_-)_-)_-)_-)_-)_-)_-)_-)_-)_-)_-)

Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek

Zpět na Volný pokec