ČESKÁ EXTRALIGA

<<

panda

Příspěvek pát 18. úno 2011 11:21:33

ČESKÁ EXTRALIGA

18.2. 2011, 18:10
Je na čase si prodiskutovat 51. kolo české extraligy. Toto kolo je velmi těžké vzhledem k jednotlivým soubojům a i k tomu, že se jedná o předposlední kolo základní části a začíná se lámat chleba.

Obrázek Litvínov - Liberec Obrázek
Litvínov je na 9. pozici, přímí postup do play-off už nezíská, ale potřebuje aspoň 1 bod k zajištění bojů o play-off, bude se také snažit získat výhodu domácího prostředí pro boje o play-off, to by však měl bodovat naplno.
Liberec je na 2. pozici, 4 body před třetím Zlínem, 2 body za prvním Třincem. Takže relativně klidná pozice, avšak určitě motivace vyhrát základní část.
Můj tip: 1X za kurz 1,44

Obrázek Sparta - Vítkovice Obrázek
Spartě o nic nejde, 12. místo má už jisté. Za to Vítkovice si budou chtít minimálně 4 místo udržet - výhodná pozice do play-off. Navíc Vítkovice to na Spartě umí.
Můj tip: 2 za kurz 1,85

Obrázek Třinec - Plzeň Obrázek
Velmi těžký zápas, ve kterém půjde Třinci o udržení první pozice v tabulce, Plzeň si bude chtít udržet 8 pozici, která ji zaručuje výhodu domácího prostředí v prvních zápasech o play-off.
Můj tip: X za kurz 4,2

Obrázek Zlín - Pardubice Obrázek
Další velmi těžký zápas dvou velikánů ligy. Zlín potřebuje minimálně udržet třetí pozici v tabulce, popřípadě ještě zaútočit výše. Pardubice si pozici pro play-off vylepšit a zároveň se nepropadnout ještě níže, kde by museli hrát právě o to play-off.
Můj tip: X za kurz 4

Obrázek Ml.Boleslav - Slavie Obrázek
Domácí už se jen těžko odpichnou ode dna tabulky (čistě teoreticky, avšak to je celkem jedno jestli skončí 14. nebo 13..Slavie se bude snažit vybojovat přímý postup do play-off.

Můj tip: 2 za kurz 1,75

Obrázek Kladno - Kometa Brno Obrázek
Kladno už má jistotu hry o baráž. Hosté z Brna mají teoretickou naději dostat se do bojů o play-off, to by však museli naplno bodovat ve dvou posledních zápasech základní části. Já však pochybuju, že získají plný počet bodů i na kladně, ale v neprohru jim věřit budu.
Můj tip: X2 za kurz 1,52

Obrázek Č.Budějovice - K.Vary Obrázek
Oboum celkům jde o hodně. Budějovice si chtějí udržet přímý postup do vyřazovacích bojů,popř. ještě svou pozici vylepšít. K. Vary si musí minimálně udržet 10. místo zaručující hru o play-off. Všechny letošní zápasy skončili remízou, pravděpodobně i tento bude vyrovnaný. Nejdřív jsem to viděl na 1X, ale vzhledem ke kurzům bych zkusil X2.Navíc K.Vary sbírají body především venku.
Můj tip: X2 za kurz 1,91

Všechny kurzy jsou Obrázek

Budu rád za všechny Vaše názory u tohoto nesmírně těžkého kola ;)

GOOD LUCK %%- %%- %%-
<<

Šlejška

Příspěvek pát 18. úno 2011 11:31:44

Re: ČESKÁ EXTRALIGA

Budějovice doma výborná práce obrany + kvalitní útok, mají šanci se ještě s trochou štěstí dostat na 4. místo. Já bych tady zkusil čistou jedničku, protože doma jsou Budějovice kvalitním celkem, který dokáže přehrát kdekoho. + KV zase nic moc nehrají a i když prostě musí sbírat bodíky a získat tak play-off, tak si myslím, že dnešním dnem série plicht skončí a vyhrají ČB
<<

panda

Příspěvek pát 18. úno 2011 20:44:59

5 OK, 2KO
Nejvíc mě překvapila Slavia, že nebodovala v M.B.
<<

Šlejška

Příspěvek pát 18. úno 2011 21:33:10

pěkný tipy, mě zase překvapily budějovice. Ty mohly vyhrát už v základní hrací době a ona taková blamáž. Nicméně musím uznat, že to byly vyvedené tipy
<<

panda

Příspěvek pát 18. úno 2011 21:45:40

slejska píše:pěkný tipy, mě zase překvapily budějovice. Ty mohly vyhrát už v základní hrací době a ona taková blamáž. Nicméně musím uznat, že to byly vyvedené tipy

díky, na to, že to byly dnes velmi těžký zápasy na odhad, tak jsem celkem spokojen ;)

Jinak ty Vary jsou potvory, sbírají body především venku a Mensator umí taky dobře zachytat

Zpět na Hokej