Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Tipovačka
• Stránka 1 z 1
Re: Tipovačka
Tak to by mě moc zajímalo, kdo se byl kde ptát a co ty jsi zač
![]() Pochopitelně že fortuna ceny normálně vyplácí Re: Tipovačka
Kamarád co byl za duben 2. tak mu nic nepřišlo tak se šel optat v Mostě na pobočku,kde mu řekli,že s tim fortuna nemá vůbec nic společnýho
Za duben se ještě nevyplácelo
Seznam výherců budu posílat na Fortunu v pondělí - nejde všechno udělat naráz - ještě čekám na čísla smluv dvou výherců Kamarádovi vyřiď, že je dement, protože je celkem zřejmý, že nějaká holka za přepážkou na pobočce v Mostě jen těžko může vědět o tom, jaké soutěže sponzoruje centrála Fortuny a také to, že když bude mít někdy podobný dotaz, ať se zeptá nejdřív tady. Nebude se pak zbytečně ztrapňovat. A ty taky ne. Re: Tipovačka
Normálně jsem se zeptal,ale jak tak vidim,tak slušnost tě obešla hodně velkym obloukem
![]() Re: Tipovačka
Neunášim...
![]() Re: Tipovačka
Normální by bylo zeptat se nejprve mě v soukromé zprávě a né takto veřejně, kdy je celkem evidentní, že chceš tipforum, potažmo mě, akorát zbytečně poškodit. Rozhodně není normální se jít ptát nějaké slečny na pobočce Fortuny v Mostě a pak takhle prudit. Re: Tipovačka
Neni to tak že bych chtěl někoho poškodit,ale když mu na fortuně řeknou že s tim nemaj nic společnýho tak nevim proč bych se nemohl zeptat ostatních.
1. Neřekli mu to na Fortuně, ale řekla mu to nějaká holčina za přepážkou, která o tom logicky nemůže mít ani páru
2. Z rétoriky, kterou jsi při dotazování použil, je naprosto zřejmé, co byl záměr dotazu 3. Téma zamykám - nemá žádný význam se dohadovat
• Stránka 1 z 1