Re: Cesta za miliónem

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Cesta za miliónemRe: Cesta za miliónem
tak to je pěkná komedie ta italská žumpa připadá mi to jak kdyby ani vyhrát fakt nechtěli vždycky si zrobili náskok ve třetím setu a pak to nechali schválně opět dotáhnout to je komedie
![]() ![]() ![]() Re: Cesta za miliónem
Prosím, uklidni se ! Gratuluju Radkovi k postupu do dalšího kola ![]() Re: Cesta za miliónem
Taky gratuluju, i když toto bylo tak tak!
![]() ![]() ![]() Bilance analýz: OK / KO / VOID ----- 1 / 3 / 0 Re: Cesta za miliónem
Fakt nevím, jak si přišel na to že tohle bylo zkorumpovaný
![]() ![]() Re: Cesta za miliónem![]() Aktuální stav: 689,83,- Re: Cesta za miliónem
Člověk musí mít štěstí to k tomu patří samozřejmě
![]() Já jsem se za dva dny dostal do 11 kola. Jedno kolo musím odečíst, pač jsem si vybral počáteční vklad při pátem kole. Takže aktuálně jsem v 10 kole a při průměrném kurzu 1,261 jsem se ze 100Kč dostal na krásných 1000Kč. Dle výhledu by ty částky měly už hezky skákat a za 3 kola bych měl být někde lehce nad 2000Kč. Jak jsem psal, chce to štěstí. Mě včera například dával Lyon gól z penalty, či dnes jsem vyhrál basketbalovou čtvrtinu o bod, kdy tým dával trojku při posledním útoku, či mi padl gól ve fotbale v čase 92:25 ![]() Ale chce to nervy ![]() Re: Cesta za miliónem
Ja se s tebou svezl ..
![]() ![]() Re: Cesta za miliónem
btw : kazdy kdo sazi na volejbal vetsi sazky , je pako ... Zeptej se jakehokoliv hrace v nasi lize "vo co go" ...
Myslím si, že největší pako tady jseš ty se svýma názorama... Re: Cesta za miliónem
Obrovské štěstí při 11. kole u Skotské ligy
![]() Gól na 1:1 v 92. minutě ![]() Pro dnešek mám asi vybráno.... Re: Cesta za miliónem
Tip N.8
![]() Re: Cesta za miliónem
Já být tebou tak bych si ten počáteční vklad odečetl kdyby to náhodou nevyšlo tak jsem aspon zpátky na nule místo v mínuse stovečku a tu odloženou stovku bych použil na další kolo cestu k milionu ![]() ![]() Re: Cesta za miliónem
co by dělal se stovkou, vždyť to už je fuk ![]() Tipy - viewtopic.php?f=36&t=9902
co je fuk ? když mu to nevyjde náhodu tak když si počáteční vklad neodloží tak jde 100kč do mínusu a když si tu 100vku s toho vybere zpět tak při ztrátě může začít opět znova z čistým štítem aniž by byl v tom systému v mínuse protože si ten počáteční vklad vzal zpět co tam vložil na začátku tak je logický že to fuk asi nebude ![]() Re: Cesta za miliónem
Cesta za Milionem is death ale šnůra celkém dobrá ale jinak klobouk dolů
Tak je KONEC. Doufám že to alespoň pár lidí bavilo.
jak to skončilo ??? a planujes pokracovat dalej v tomto systeme s novym vkladom ???
Znova už ne, chtěl jsem to jen vyzkoušet
To ta cesta nebyla moc dlouhá
Jestli už končíš, tak já bych byl schopnej převzít "štafetu", pokud by to nikomu nevadilo.
nechci ti radit,sázej jen 90% a těch 10 % dávej do banky abys nemusel začínat od začátku než vylezeš na litr tato chvilku trvá nepřeju ti to ale každá serie jednou končí
Tak hlavne je vzhledem ke kurzum vsech sazkovek (1,85 : 1,85) takove sazeni proste proste iracionalni
Evidentne nechapes , tak se radsi nevyjadruj . Volejbal je specificky ( jako i dost jinych sportu ) . Takze se musi sazet dosti "jinym" zpusobem .... Ja to hral a nasledne sledoval dost let na to , abych to vedel ... Re: Cesta za miliónem
Hochu, ty mě bavíš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Cesta za miliónem
Nevidím důvod, proč bys měl přebírat štafetu. Radek ukázal trochu jinačí systém sázení. Každý pozná úskalí tohoto stylu sázení. Ty si tím též projdi, ale myslím si, alespoň za mě, že není třeba přebírat něco od někoho jiného a tapetovat tu tikety. Re: Cesta za miliónem
Deellepe : Preste jak jsem cekal , o volejbalu vis uplny hovno ,ale kecat umis hezky ... Ja se s tebou klidne pobavim osobne , jezdim na vetsinu ostravskych vyjezdu "dhl" (no moc jich neni ) ... ale necekam ze bys dorazil...
btw: pojedem 2 auta na druhej zapas do liberce , kdybys mel zajem ![]() Re: Cesta za miliónem
Chlapi nechcete to někdo rozjet znovu? nevypadalo to až tak zle
![]() ![]() ![]() Veškeré moje tenisové tipy zde:
http://www.bettingtennis.blogspot.cz Stats: Tipů: 17 Vsazeno: 61 units Vybráno: 55,27 units Zisk: -6,27 units Re: Cesta za miliónem
Zkus to s tenisem. Když budeš poctivě vybírat např. vyhraje set/nevyhraje set v kurzech 1,3-1,5, tak to není nereálné. Já tak občas dolaďuji tikety. Třeba Keys měla proti Matek na výhru setu 1,39. Což je slušné na to, že nakonec vyhrála 2:0. Akorát si budeš muset najít čas to sem vkládat a vyhodnocovat. Čtenáři se určo najdou. Re: Cesta za miliónem
Díky za trochu nostalgie. Tohle jsem zkoušel hrát na střední. Měl jsem takhle rozepsané tabulky na kurzy 1.2, 1.3 a 1.4.
Hej legendarny topic by mohol niekto ozivit , lidi ?
Bol by nejaký záujem o znovu rozbehnutie ? Celkom sa nudím a tak by som do toho mohol ísť
Bylo by to fajn se zas do toho pustit
![]() Klidně do toho dám nějaké peníze. Co navrhujete ? Jaký kurzy, sporty, a od jaké částky začít ? Re: Cesta za miliónem
Ja už som si to začal tak trošku sám pre seba, kurzy od 1,5 do tých 2. Športy sa snažím čisto futbal a hokej kedže sa to celkom darí. Uvidíme čo to dá
![]()
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3