Tipsort vs Fortuna

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Tipsort vs Fortuna
• Stránka 1 z 1
Tipsort vs Fortuna
Zdar mám dilemu, že ktoru stavkovu si vybrať..........neviem sa rozhodnuť, ide oto že tipsport ma internetové stavkovanie s manipulakom 5 % a fortuna 6%........a co sa tyka kurzov tak to uz vôbec neviem posudiť kde to je vyhodnejšie, ale ten manipulák ma prikláňa viac k tipsportu.......
![]() Re: Tipsort vs Fortuna
Nezrusili manipulaky u fortuny?
Re: Tipsort vs Fortuna
na netu je zrušily, na pobočkách ne. Alespoň v česku by to tak mělo být nevím jak na slovensku. Re: Tipsort vs Fortuna
Hlavně na Slovensku je ještě nezrušili.
u tipsportu pri stavke po nete s kurzom nad 3.00 je bez manipuláku, pod 3.00 sa plati 5 % manipulák............vo fortune je to vždy 6 % dost napiču si myslim...............nechapem prečo nezrušili na Slovensku manipuláky, čo tým sledujú ???? tipsport a fortuna zrejme vznikli v CZ všakže ???????
Zrušili manipuláky ;-)
protože se primárně orientují na český trh, což je docela logický, když jsou od nás z česka, jinak bych šel radši do tipsportu, nejen kvůli tomu manipuláku, ale také tam nepřijdou tak brzo limity jako u fortuny
Tipsport jasná volba ;-) Fortuna jsou strašné kuvy... jen špatné zkušenosti s nimi.
• Stránka 1 z 1